Snelevacature Amsterdam

EFSA bevestigd extra Vitamine gezondheidsclaims voor kinderen

Nieuwe verklaringen worden Biotine, Niacine en Vitamine D in relatie tot baby ‘ s en jonge kinderen zijn van het voedingssupplement van de fabrikant. Dit werd bevestigd door de EFSA, en dus laat fabrikanten van voedingssupplementen, verschillende andere verklaringen voor de bevordering van de gezondheid door middel van vitamine-inname bij kinderen.

Algemeen “Health Claims” als toegestaan verklaringen over de gezondheid van de eigenschappen van voedingsmiddelen en voedingssupplementen zijn nu bekend. Ten laatste wanneer we kijken naar de verpakking, bijvoorbeeld een vitamine preparaat zullen zien dat al de producten worden aangeprezen met dezelfde verklaringen voor het effect: “… draagt bij tot de normale….” Verder uitspraken dan die in de “lijst van toegestane gezondheidsclaims” zijn momenteel niet uit te gaan van de verordening (EU) nr 432/2012 in plaats van een gevangenisstraf (1).

Een provider strijd is met hen, wordt het geleverd met een hoge waarschijnlijkheid van een zeer intense waarschuwingen kosten. Om aan de veilige kant, gaan de meeste van de fabrikanten en schrijven van de hierboven vermelde lijst van officiële formuleringen. Anders, niets is gezegd over de mogelijke effecten en in plaats daarvan, zoals in het geval van OPC, bijvoorbeeld, de functie van polyfenolen in planten. Dit is voor de consument, minder relevant, juridisch onschuldig. Spitz scheurbuik zou worden geformuleerd vandaag de dag is het nog steeds een Probleem op de volle zee, als de mensen zouden alleen op de hoogte verordening voldoet, omdat de lijst geen verbinding met Vitamine C wordt geproduceerd.

Mededelingen met betrekking tot de kinderen worden beoordeeld op bijzondere procedures

De verordening (EU) nr 432/2012 is gebaseerd op de regels en voorschriften van verordening (EG) 1924/2006. Deze basic uitvoering van de verordening zijn de in artikel 14, een verdere regelgeving met ingrijpende gevolgen. Zoals het is, in feite, toegestaan informatie in verband met een vermindering van de ziekte-risico ‘ s en effecten op de ontwikkeling alsook de Algemene staat van gezondheid bij kinderen. Er is een aparte aanvraagprocedure wordt geleverd (2).

Zeer degelijke studies is een voorwaarde voor het succes van een applicatie

Aanvragers zijn, als een regel, fabrikanten van bepaalde producten, op de ingrediënten van de verklaringen van de europese Commissie en de Europese autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) bevestigd. U kunt zoeken naar de ingang in de lijst van toegestane verklaringen.

Het verzoek kan ook worden gedaan van zijn belangen in verenigingen. Ook dit is vaak het geval, omdat voor de toepassing van de uitgebreide en zeer betrouwbare wetenschappelijke studies moeten worden gecreëerd, wat de meerderheid van de fabrikanten te krijgen overweldigd alleen. Dit was ook het geval voor drie toepassingen van de Gespecialiseerde Voeding Europa (GND), die onlangs bevestigd in relatie tot kinderen. De GND is een van de grote verenigingen waarin onder andere ook het dieet van de Vereniging van de Federale Vereniging van fabrikanten van levensmiddelen voor bijzondere voedingsgerelateerde doeleinden e. V. is georganiseerd.

Gericht op de doelgroep van baby ‘ s en één – drie-jaar-oude kinderen en hun ouders kunnen nu als volgt worden omschreven:

  • “Niacine draagt bij tot een normale energie-opbrengst metabolisme.” (3)
  • “Biotine draagt bij tot een normale energie-opbrengst metabolisme.” (4)
  • “Vitamine D draagt bij tot de normale functie van het immuunsysteem.” (5)

Aanvullende regels dienen te worden nageleefd voor de Gezondheid Claims

Alle drie de uitspraken zijn al in de lijst van Algemene gezondheidsclaims. Natuurlijk, de uitspraken op kinderen, dat de betreffende producten moeten in overeenstemming zijn met de voorschriften van verordening (EG) 1924/2006 geldt ook voor de specialisatie. Dit betekent ook dat een dagelijkse portie heeft ter dekking van voedsel, zoals granen babyvoeding of babyvoeding ten minste 15 procent van het opgesteld door de EFSA aanbevolen dagelijkse inname van voedingsstoffen.

Deze producten voor speciale medische doeleinden te worden gebruikt bij baby ‘ s en kleine kinderen, moet worden voldaan naast de strenge eisen van de Richtlijn 1999/21/EG van de raad. Het mag dan waar zijn dat de speciale Situatie van een bepaalde voedingsstof eis kan worden voldaan door middel van conventionele levensmiddelen kunnen worden gedekt (6).

Enzym Lactase missen de inschrijving voor de Olympus van de gezondheidsclaims

EFSA Health Claims und Kinder und SäuglingeEen verklaring van een vierde amendement werd niet aangenomen, echter. Dit was de zorg van de onderneming Cross Vetpharm Group UK voor een van haar producten, de een bepaald enzym. Om dit te doen, moet worden bevestigd dat het vermindert de last van lactose in de voeding voor baby ‘ s en de gevolgen van lactose Maldigestion en verzacht. Maldigestion is stoornissen in de spijsvertering, die is vaak gebaseerd op een aangeboren lactose-intolerantie. Aangetaste kinderen worden tot een complete vertering van lactose niet kunnen en daarom vaak de neiging om koliek.

Voor het tegengaan van het effect van pre-spenen tot en met de vijfde maand van het lactase-enzym Beta-Galactosidase. Het wordt geproduceerd door de Fermentatie van de gist Kluyveromyces lactis. Kluyveromyces lactis is ook gekend als dit soort Gist wordt gebruikt voor de productie van Kefir. De bevoegde instantie niet in staat was om akkoord te gaan met de toepassing van Cross Vetpharm, echter, omdat zij van mening is het bewijs voor het geclaimde effect is niet voldoende.

De leden van het college erkend dat de verlaging van de gastro-intestinale ongemakken bij zuigelingen en kleine kinderen waren onder de positieve fysiologische effecten in de ingediende studies. Echter, de oorzaak was niet voldoende bewezen-en-gevolg relatie tussen de Cross Vetpharm-het product en de Voordelen voor de gezondheid.

(1) verordening (EU) nr 432/2012, http://www.health-claims-verordnung.de/resources/HCVO+reglement+$28EU$29+geen+432_2012.pdf (2) verordening (EG) 1924/2006, http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2007:012:0003:0018:DE:PDF (3) Niacine en een bijdrage leveren aan een normale energie-opbrengst metabolisme: evaluatie van een gezondheidsclaim op grond van Artikel 14 van Verordening (EG) 1924/2006, http://www.efsa.europa.eu/de/efsajournal/pub/4180 (4) Biotine en draagt bij aan een normale energie-opbrengst metabolisme: evaluatie van een gezondheidsclaim op grond van Artikel 14 van Verordening (EG) 1924/2006, http://www.efsa.europa.eu/de/efsajournal/pub/4181 (5) Vitamine D en de bijdrage aan de normale functie van het immuunsysteem: evaluatie van een gezondheidsclaim op grond van Artikel 14 van Verordening (EG) 1924/2006, http://www.efsa.europa.eu/de/efsajournal/pub/4182 (6) Richtlijn 1999/21/EG van de Commissie van 25. Maart 1999 betreffende dieetvoeding voor bijzondere medische doeleinden (voor de EER relevante Tekst), http://eur-lex.europa.eu/legal-content/DE/TXT/HTML/?uri=CELEX:31999L0021&from=EN

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top