Snelevacature Amsterdam

Eiwitten en aminozuren te ondersteunen dieet en gewrichten

Met aminozuren en eiwit rijk dieet op oudere leeftijd, is het mogelijk om zinvolle, de gewrichten in de ondersteuning van de stofwisseling en verhogen de productiviteit. Dit is het resultaat van een AMERIKAANSE studie.

Bij de meeste mensen, alleen het leven niet te verhogen met de jarenlange ervaring, maar ook de omtrek. Vaak wordt aangenomen dat de vet-pads, die een vorm in het latere leven zijn verschijnselen van een onvermijdelijke leeftijd. Te meer, omdat ook de fysieke Conditie afneemt en sportieve activiteiten steeds meer naar de Achtergrond.

Amerikaanse onderzoekers van het Medisch centrum aan de Duke Universiteit in Durham, Noord-Carolina (VS), hebben nu ook ontdekt dat oudere mensen kunnen succesvol gewicht te verliezen als u uw dieet in een punt. Zodat u kunt doen op de top van die heel wat voor de efficiëntie van uw lichaam. Het sleutelwoord in dit verband is: eiwitten en aminozuren.

Onderzoek met oudere, ernstig obese deelnemers

Eerst hadden de onderzoekers de taak om te zoeken naar geschikte deelnemers voor haar pilot studie. Ze laten de mensen boven de leeftijd van 60 jaar met een body mass index (BMI) van 30 of meer verschillende Tests. De tests die worden uitgevoerd in de gebieden van het been kracht, snelheid opgenomen serie bij het lopen en balans oefeningen en zijn gegroepeerd onder de naam van de Short Physical Performance Battery (SPPB). De algehele beoordeling van de SPPB kan in het ergste geval op nul en beste op 12.

Klassieke dieet vs. eiwitrijke maaltijden

Een totaal van 67 proefpersonen toonde naast obesitas of zwaarlijvigheid van verschillende graad tegelijkertijd een SPPB waarde in het bereik tussen de vier en tien. Ze werden willekeurig toegewezen aan twee groepen. De deelnemers van een controle groep nam deel aan een conventionele programma van het gewichtsverlies, terwijl die in de tweede groep, zeer eiwit-rijk voedsel. Per maaltijd die zij hebben verstrekt het eiwit met minstens 30 gram.

Met Eiwit iets betere resultaten voor gewichtsverlies en een aanzienlijk verhoogde Fitness

De SPPB Test, evenals de berekening van de huidige BMI gevonden voor het bepalen van de output waarden, evenals na drie en zes maanden dieet. Aan het einde van de periode van zes maanden Follow-Up periode, lichaamsgewicht verminderd werd in beide groepen significant. In het Eiwit van de groep, de deelnemers verloren 8,7 kg, maar gemiddeld 1,2 kg meer dan in de controle groep, op slechts 7,5 kilo in het medium werden verwijderd.

In Termen van Geschiktheid, de eiwitten bracht zelfs een verbetering van de 2.4 SPPB punten, gemiddeld, tijdens de klassieke dieet had slechts een lichte stijging van 0,9 meter.

In haar beoordeling, de VS opgeheven-Amerikaanse onderzoekers, in het bijzonder, in vergelijking met de controle groep, een grotere verbetering van de efficiëntie in het geval van een eiwit produceren-rijk dieet. Om voor u om op te staan in sommige tegenstelling tot de vaak genoemde hypothese dat het organisme van een gevorderde leeftijd, een lagere behoefte aan eiwit.

Bron: Porter Starr, K. N., et al. Verbeterde Functie Met verhoogde Inname van Eiwitten per Maaltijd: Een Pilot-Studie van Vermindering van het Gewicht in Teer, Zwaarlijvige Oudere Volwassenen, J Gerontol A Biol Sci Med Sci. 2016 Jan 18. pi: glv210, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top