Snelevacature Amsterdam

Eiwitten en aminozuren voor het Ontbijt, de niveaus van de bloedsuiker te verbeteren

Studies tonen aan dat De bloedsuikerspiegel stijgt na het Ontbijt, als het Ontbijt bevat meer aminozuren en eiwitten.

In de meeste gezonde mensen komt onmiddellijk na de inname van voedsel voor een stijging van de bloedsuikerspiegel. Dus een stijging van de insuline waarden is gekoppeld voor het Transport van suiker of glucose in het lichaam. In de mate dat, in de normale. Hoe sterker deze verhoging plaatsvindt, hoe meer de kans stijgt dat het organisme verliest de mogelijkheid om met de glucose. Op de lange termijn Diabetes.

Amerikaanse wetenschappers, waaronder van de Universiteit van Missouri in Columbia hebben nu bezig, wat Ontbijt voedingsmiddelen hebben een hogere of lagere stijging in de bloedsuikerspiegel.1 gerandomiseerde trial in Crossover Design de onderzoekers waren 34 gezonde vrouwen met een normaal lichaamsgewicht en een leeftijd tussen de 18 en 55 jaar.

Omelet versus worst-en-Ei koekenpan

Laten we eens kijken naar de belangrijkste gegevens van het onderzoek. Alle deelnemers over vier dagen, een Ontbijt, dat was ongeveer 290 calorieën. Een uitgebreid Ontbijt kan spreken, zo in ieder geval. De eerste groep bestond uit een pannenkoek, en drie gram Eiwit.

Dit betekent dat slechts de helft van een Ei werd gebruikt, of het was – VS-standaard – alleen het Wit van het Ei gebruikt. In ieder geval, meer dan 50 kilo calorieën niet hier komen. De rest van de kilocalorieën te hebben, bloem en suiker, en wat vet om te Frituren doorgegeven. Het kan ook zijn, omdat alle groepen heeft ongeveer dezelfde hoeveelheid van de vezels, 405 witte bloem.

De tweede en de derde groep was een pan met worst en Ei. Hier, de verhouding van Eiwit 30 of 39 gram. Om deze eiwitgehalte in de kilo calorie limiet, waren zo extreem laag vette worst in de pan. Een andere groep diende als controle en ontvangen tijdens de vier Testen dagen alleen water voor het Ontbijt.

Eiwitrijk Ontbijt kan helpen om de bloedsuikerspiegel omlaag

In intervallen van 30 minuten tot vier uur na inname van het Ontbijt, het bloed insuline en glucose waarden zijn gemeten. In dit geval, het bleek dat de twee eiwit-rijke ochtend maaltijden in vergelijking met de sterke koolhydraat-met Omelet geleid tot lagere pieken in de gemeten waarden. Dit werd ook bevestigd in de vergelijking van de twee worst-en-Ei pannen. Hier zijn de bloed insuline en glucose waarden in 39 gram eiwitten waardoor het aandeel met 30 gram eiwitten.

Deze resultaten suggereren dat bij gezonde vrouwen, een Ontbijt met een hoog gehalte van de aminozuren heeft een positieve bloedsuikerspiegel als voedsel met meer koolhydraten.

De ere-redding van pannenkoeken: Het hangt af van de voorbereiding

De resultaten van de studie weerspiegelen, maar alleen de voordelen van de verhoogde eiwitgehalte in het Ontbijt. Een Algemene voorkeur van de ochtend worst en Ei uit de pan in de voorkant van een pannenkoek is niet veilig. Weinig of geen suiker maar ook van hoge kwaliteit volkoren meel is gebruikt voor de Omelet, namelijk, het ei gerecht is zeker minder bloedsuiker-impulsief, en meer voordeel. Dit is des te belangrijker als je bedenkt dat met het Ei, meestal, bijvoorbeeld, oliën en vetten, en op de top van dat zoute Worst gebakken.

Bovendien, de pannenkoek gebakken op een laag vuur, zodat het gebruik van gevoelige maar waardevolle vet. Als je van het, tot slot, heel gezond, kan het vervangen van de omelet met een deel van de volledige kornmehls door de prebiotica Inuline, de vijver met probiotische yoghurt te accumuleren, en de kippen in de voorkant van het Contact met bessen fruit documenten. Hmm heerlijk!

Geef een reactie

Scroll To Top