Snelevacature Amsterdam

Erectie problemen – de Stilte van de mannen

Stress kann Erektionsprobleme auslösen
Vooral in het geval van jonge en gezonde mannen, de trigger voor erectie problemen die Stress kan hebben in de professionele mannen willen Seks te hebben. Dat is niet waar. Oudere mannen hebben vaak geen verlangen – of je kan het niet. Waarom is dat. En hoe koppels komen weer bij elkaar.

“Schat, alsjeblieft, ik heb een migraine”. Een typische vrouwelijke excuus? Verre van dat! Vaak is de man die duwt in de voorkant van de mooiste in de wereld. Soms, want hij heeft geen verlangen. Vaak ook, want hij kan het gewoon niet. Over elke vijfde man tussen de 30 en 80 die lijden aan impotentie, schatten experts. De Sex en het partnerschap therapeut Thomas Jürgens weten waarom…

Wanneer u bent impotent?

Van Erectiele disfunctie (ED) te spreken aan de uroloog, als in de zes maanden, ten minste 70 % van de Pogingen om Seks te hebben, waren niet succesvol. Incidentele erectiele disfunctie is dus geen reden tot paniek. ED is meestal niet te genezen, maar door middel van medicatie goed te behandelen.

Wat zijn de oorzaken van erectiestoornissen zijn?

Meestal, metabole ziekten (zoals Diabetes), stoornissen in de bloedsomloop of het hart-en vaatstelsel ziekten die verantwoordelijk zijn voor erectiele disfunctie. Ook medicijnen (bijvoorbeeld de bloeddruk of het vet in het bloed te verlagen) met het bijbehorende bijwerkingen kunnen invloed hebben op de potentie.

Wat is de rol van de Psyche?

Een zeer grote! Stress op het Werk, de angst om te verliezen of falen, er zijn ook vaak de oorzaak voor een pauze in het bed. Valse verwachtingen van een relatie liefde kunnen beschadigen. Voor de kosten en de tijd die redenen, meer en meer mensen zich onthouden van hun Hobby ‘ s. Het resultaat is dat ze leven alleen voor het werk en de samenwerking. “Dit is een pure concentratie op de relatie zorgt voor een hoge druk van verwachtingen,” vertelt psycholoog Thomas Jürgens. “Vooral mannen, de Stress en houdt produceert is niet goed.”

Wat kunt u doen(n)?

Ten eerste, je moet uitsluiten biologische oorzaken van door een specialist (uroloog). Een onderzoek door het ziekenhuis van München toont aan dat in het geval van veel mannen, Erectiele disfunctie is een voorbode van een hartaanval kan worden. Ook belangrijk: “Praat met je vrouw openlijk over je Angsten en gevoelens”, aldus Jürgens. Dus je kunt begrijpen dat sommige dingen beter, elke dag. Voor de partner: ze zijn heel voorzichtig op uw geliefde. “Het gevoel van falen in bed, veel mannen zijn een ramp”, aldus Jürgens. “Ze zijn vaak zelf als hele Persoon in kwestie, voel jezelf als een loser.” Daarom, JE moet vooral aanhankelijk en begrip.

Om afstand te doen van de betrokken koppels op Seks?

Dit hoeft niet altijd zo te zijn. Vele andere manieren vinden, uw liefde voor het leven te maken vol met lust, bijvoorbeeld, door de tedere massage. Door veel inlevingsvermogen, geduld en vertrouwen dat het verlangen komt vaak terug.

Hoe belangrijk is Seks eigenlijk?

Voor koppels tussen de 30 en de 40 jaar, hij behoort te zijn volgens een actuele peiling base, om voor een relatie te doen slagen (direct na het gemeenschappelijke interesses en Hobby ‘ s). Met de jaren vermindert enigszins in belang, maar ook de meer Volwassen Partner om te genieten van de fysieke nabijheid.

Dat is de reden waarom het zo belangrijk is dat mannen praten in een tijdig over uw Probleem. Als onze real-geval-blijkt een paar…

HIJ zegt:

Carsten B. (36), een Bank-griffier van Berlijn:

“Ik vond het veel te lang om te praten met mijn vrouw Heike open te zijn over mijn erectie probleem en krijgen professionele hulp.

Ik ben professioneel voortdurend onder druk. Zeker, ik ben succesvol, maar alle Stress, de verantwoordelijkheid, de angst van het verliezen van de goed betaalde Baan, is hoog.

Toen werd ik overgebracht zes maanden na Frankfurt, ik zag mijn vrouw alleen in het weekend. Als we dan naar elkaar teder, begon te vechten in het hoofd.

Aan de ene kant, ik wilde alleen maar om uit te rusten, te laten vallen, aan de andere kant, mijn vrouw stelde niet teleur. Maar meer en meer vaak ik gefaald. Ik voelde me onder druk om te presteren, zowel professioneel als privé.

Met vrienden ik kon er niet over praten – over impotentie, u meer dan grappen. Op een gegeven moment was ik bang om te verliezen Heike. Ik overwon mezelf en ben naar een therapeut. Vandaag heeft genomen zorg van ons Probleem.”

ZE zegt:

Heike B. (32), PR-adviseur:

“Eerst dacht ik dat het aan mij was om. Ik was gegroeid tijdens zijn tijd in Frankfurt een beetje en probeerde te verbergen voor de extra kilo ‘ s met mooie linnen.

Maar het hielp niets. Snel, ik vermoed, hij had een ander. Ik nam de telefoon en vroeg hij zijn vrienden.

Om te praten met elke poging met hem is mislukt. Hij zat in de avond, in de voorkant van de Computer, ontgaan me. Dat Carsten voelde onder zo veel druk van zijn baas, van mij, dat ik niet te merken.

Ik ben blij dat hij de stap en onze liefde zal gered worden.”

Geef een reactie

Scroll To Top