Snelevacature Amsterdam

Extract van zwarte bes in het geval van Astma: de eerste positieve resultaten

Verse groenten en fruit is gezond, onder andere door zijn hoge gehalte aan polyfenolen. Voor de eerste keer, de werkzaamheid van het extract van zwarte bes is nu nieuw-Zeelandse wetenschappers bessen zijn aangetoond in Astma.

Zwarte bessen zijn de rijkste tuin bessen in Duitsland de meest populaire en opbrengst van de gewassen. Met bijna 180 milligram je hebt in vergelijking met de citroen, de een meer dan drie maal zo hoog gehalte aan Vitamine C.

Maar van de andere bestanddelen van de zwarte bes kan ontwikkelen die de gezondheid bevorderen, anti-oxidant en anti-inflammatoire effecten, zoals een nieuwe studie uit nieuw-Zeeland.1

In het centrum van de aandacht, hij stof Epigallocatechin. De Catechine behoort tot de oligomere Proanthocyanidinen, ofwel, Flavanols, en wordt gekenmerkt door een hoge antoxidative effect. De nieuw-Zeelandse studie, die werd uitgevoerd onder leiding van wetenschappers van de Plant and Food Research Institute, is de eerste die komt dichter bij de bessen ook, het effect van metabolieten of tussenproducten van de oligomere Proanthocyanidinen in cassis is voor de onderdrukking van de release van inflammatoire moleculen.

Extract van zwarte bes afbeelding effect van bessen tegen ontsteking einde van cytokines

Athma Multivitamine AllergieOm dit effect na te streven het onderzoeksteam bestudeerde, onder leiding van Dr. Roger Hurst, de impact van zwarte bes extract op cellen in het longweefsel. Speciale aandacht werd besteed aan de tot de cytokinen behoren tot de Chemokine CCL26 of Eotaxin-3.

CCL26 is geplaatst in de longen bij de inflammatoire cytokine Interleukine-4 (IL-4) gestimuleerd, de cellen. Het staat in directe verbinding met de inflammatoire processen in de longen, wat kan leiden tot Astma. In het klinische onderzoek, bleek dat de Epigallocatechin in het extract van zwarte bes voorkomt dat de secretie van CCL26, en dus de werkelijke anti-inflammatoire effecten van Flavonolen in aanvulling, het ontstaan van ontstekingen in het longweefsel is bovendien onderdrukt.

Complexe stof in het extract van biologisch in het lichaam en de chemische fabriek omgezet in gemakkelijk verkrijgbare ingrediënten

De biologische beschikbaarheid van Proanthocyanidinen, die zijn verkregen van zwarte bessen, noemen de onderzoekers, dat het van hoog moleculair gewicht polymeren. Een vork gemakkelijk beschikbaar zijn voor kleinere en monomeren, Oligomeren, echter, volgens de recente bevindingen van chemische en enzymatische processen, alsmede door de micro-flora in de verschillende gebieden van het spijsverteringskanaal. Dus, de mogelijkheid wordt gegeven dat het Epigallocatechin van het extract van de zwarte bes kan van invloed zijn op de release van CCL26 Eotaxin-3 in het longweefsel.

Studie:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top