Snelevacature Amsterdam

Femurhals Breuk (Fractuur Van De Femurhals)

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • De femorale nek breuk (fractuur van de femurhals) geeft een fractuur van het femur in de regio van de schuine hals. Het stapelt zich op in de mensen boven de leeftijd van 60 jaar. Jaar, omdat de bot dichtheid, en de stabiliteit van het bot met een leeftijd-gerelateerde afname. Meestal is een relatief lichte daling is genoeg in dergelijke gevallen, op de heup, om de oorzaak van een fractuur van de femurhals.

  Wat is een fractuur van de femurhals?

  Der Oberschenkelknochen (Femur) bildet an seinem abgewinkelten, oberen Ende – dem Oberschenkelhals

  Het dijbeen (Femur) op zijn gebogen, de bovenkant van de hals van het Femur – de femurkop dat past in het acetabulum en het heupgewricht vormen

  In het geval van een fractuur van de femurhals van de schuine femurhals, die de kop van het dijbeen (Femur) breekt. Dit vormt een gewricht met het bekken, in het bijzonder het bekken, de heup. Een fractuur van de femurhals is een typisch letsel bij ouderen, met de leeftijd, vooral vanaf de jaren 60. Leeftijd van uiterlijk versterkt. Vrouwen vaker last hebben van een fractuur van de femurhals dan mannen.

  De werkelijke oorzaak van een fractuur van de femurhals, de verminderde botdichtheid. Na de leeftijd van 40 jaar. De leeftijd van de botdichtheid is verminderd als onderdeel van de natuurlijke afbraak processen voortdurend. Bij mensen met osteoporose – afhandeling wordt ook genoemd bot atrofie taal zal versnellen dit afbraak proces. Als gevolg van de daling van de botdichtheid en de massa, de botten broos worden en instabiel. In het bijzonder bij patiënten met osteoporose licht uit valt genoeg op de heup te maken voor een breuk in de femurhals.

  Oberschenkelhalsbruch bricht der Knochen

  In het geval van een fractuur van de femurhals, de connector voor de pauzes tussen het dijbeen socket en de heupkop, dan is het wel een breuk

  Het dijbeen is niet stabiel zijn, zoals jongeren en jongeren in het Algemeen, in het geval van een fractuur van de femurhals is zeldzaam. Hier moet een grote kracht te breken als gevolg van een ongeval aan de femurhals. Daarnaast zijn vormen van kanker die een aanval op de been en vernietigen kan leiden tot een fractuur van de femurhals. Lichte belasting, voldoende om de oorzaak van de breuk.

  Mensen met een fractuur van de femurhals pijn in het gebied van de heup. Te vergezellen, kan het ontwikkelen van blauwe plekken en zwelling op de heup. Je bent niet meer in staat om te lopen met het aangedane been in de regel. Door het breken, het been wordt vaak verkort en uitwendig gedraaid worden.

  In het geval van een fractuur van de femurhals, de therapie bestaat uit een operatie aan een gebroken femurhals. In dit geval, de ride-on is verkregen aan het einde van de femurkop, of door een kunstmatig heupgewricht vervangen. Alleen in zeldzame gevallen, de Artsen kiezen voor niet-chirurgische behandeling, dan, als het een femurkop in het midden, ook een breuk waarin de gebroken uiteinden zijn verplaatst tegen elkaar. Het been van de patiënt wordt dan toegediend in een spalk en pijn. Al na twee tot drie weken, de Patiënt begint fysiotherapie op de geblesseerde heup.

  Een fractuur van de femurhals niet veilig kan worden voorkomen, aangezien de botten zijn voornamelijk in het oude leeftijd als gevolg van natuurlijke afbraakprocessen aanzienlijk kwetsbaarder dan bij jongere mensen. U kunt het werk tegen de afbraak processen, echter, door vroegtijdig te beginnen om regelmatig te bewegen en te eten, een consequent gezond en evenwichtig. Voor bot stabiliteit, vooral calcium is een dieet dat rijk is aan belangrijke.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top