Snelevacature Amsterdam

Flavanols hebben ook een hoge dosering geen bijwerkingen

Cacao flavanols show in gezonde mensen, geen extra effecten op de bloeddruk of de waarden in het bloed, maar ook het tolereren van hoge doses goed

In het geval van werkzame stoffen moeten, in principe, te onderscheiden, of ze hebben de regelgeving of het verbeteren van eigenschappen, of ze vergroten of verkleinen.

In het eerste geval, deze stoffen zal bij het Bereiken van een ideaal bereik, is er geen of nauwelijks extra gevolgen. Een Overdosis is bijna onmogelijk. In het tweede geval, echter, kan worden, bijvoorbeeld wanneer u meestal de gewenste Verlaging van de bloeddruk waarden die het teken van de grens van de ook niet geheel vrij van risico ‘ s hypotensie zo abnormaal lage bloeddruk. Tot een bepaalde dosis, de resultaten zijn dus positief. In een Overdosis, met mogelijk negatieve gevolgen. Om rekening te houden met dit is zeker aan te raden als het gaat om het resultaat van de evaluatie van de volgende dubbel-studie.

Gezamenlijke studies van Mars-onderzoekers en wetenschappers van de Universiteit van Californië

Onder het vergrootglas van cacao flavanols, in het bijzonder de Polyfenolen Epicatechine, en trekt grote aandacht heeft genomen. In vele studies heeft positieve effecten op de vasculaire gezondheid, alsmede tegen oxidatieve Stress en Diabetes risico ‘ s. Het feit dat een reep pure chocolade is rijk aan antioxidanten, zoals 12 Appels, natuurlijk, de research-Afdeling van een bedrijf als Mars Inc. zitten en kennis te nemen. Daarom is de chocolade reus was betrokken naast wetenschappers van de Universiteit van California, USA, in de huidige studie.

Eerste onderzoek: Geen effect op de bloeddruk en de functie van de bloedplaatjes, maar een goede compatibiliteit

Eerste van alle 34 gezonde volwassenen in de leeftijd van 35 tot 55 jaar en een zeer laag risico voor hart-en vaatziekten werden behandeld over een periode van zes weken met cacao Flavanols. Verschillende doses werden gekozen tussen de 1.000 en 2.000 milligram per dag. Onderzoeken bleek echter geen significante effecten op de bloeddruk of de functie van de trombocyten of bloedplaatjes. In de 27 deelnemers met een totaal van 48 negatieve gebeurtenissen werden gedocumenteerd. Ze waren allemaal zo klein en onbeduidend zijn dat zij van invloed op de impact van cacao flavanols aanzienlijk.

Tweede studie: meer Precieze opzet van de studie, langdurige inname fase, maar zeer vergelijkbare resultaten

Zeker geïnspireerd, dat cacao flavanols waarden in vorige studies bloeddruk, evenals het bloed, maar bij de deelnemers van de risico-kon het verbeteren van de groepen, niet willen geven, de AMERIKAANSE onderzoekers zijn tevreden met de resultaten. Op basis van de resultaten van het eerste onderzoek, een tweede studie werd gehouden. Deze keer, 74 gezonde kinderen van dezelfde leeftijdscategorie, en ook met een zeer laag cardiovasculair risico. Daarnaast is er een gerandomiseerde, gecontroleerde en dubbel heeft nu gekozen blind, Parallel Design.

Over een periode van 12 weken werd gegeven aan de 46 deelnemers met een dagelijkse dosis van 2.000 milligram van cacao flavanols en 28 mensen in een controle preparaat zonder cacao flavanols. Nogmaals, geen significante effecten op de bloeddruk, of de functie van de bloedplaatjes werden waargenomen. Ook veranderingen van het metabolisme werden waargenomen in elke groep. Het weer liet het zien: Zelfs de continue hoge dosis van 2.000 milligram van cacao flavanols voor 12 weken lieten een zeer goede verdraagbaarheid. Echter, aangezien alle deelnemers hadden ook in de tweede studie, een uitzonderlijk goede gezondheid, het is misschien niet verwonderlijk dat uw bloeddruk en bloed werden geen waarden worden verbeterd door cacao flavanols, als ze in de bovengenoemde ideale bereik.

Bron: Ottaviani, JI, de Veiligheid en de werkzaamheid van cacao flavanol-inname bij gezonde volwassenen: een gerandomiseerde, gecontroleerde, dubbel-gemaskerde proef, Am J Clin Nutr. 2015 Dec;102(6), Pp. 1425 – 35.

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top