Snelevacature Amsterdam

Flavonoïden beschermen het hart, de bloedsomloop en bloedvaten

Flavonoïden zijn de secundaire plantaardige stoffen die interfereren samen met de vitamines in metabole processen en anti-oxidatieve werking. Deze secundaire plantaardige stoffen uit thee en andere bronnen kunt een lagere sterfterisico, een Australische studie.

Voordat de koffie werd ongeveer 800 jaar geleden een drank, hij was al duizenden jaren als medicijn gebruikt. Dit is tot op heden zeer recht, toont een studie van de Universiteit van West-Australië.1 Een groot deel van de effectiviteit van de thee is afkomstig van het opgenomen in het deel van de catechinen.

Catechinen, Polyfenolen, Flavanols

opc tee flavonoideIn het geval van catechines zijn polyfenolen, die behoren tot de secundaire plantaardige stoffen uit de groep van flavanols, en in aanvulling op de bestaande Flavonolen een hoge anti-oxidant effect van de thee maar ook van zijn bittere smaak. Bovendien, de verschillende soorten thee, hebben een duidelijk andere inhoud van catechines.

Groene thee bevat tussen de 30 en 40 procent met water extraheerbare polyfenolen, terwijl zwarte thee, dus groene thee die is geoxideerd door Gisting, met alleen tussen drie en tien procent van deze stoffen. Oolong thee is een semi-gefermenteerde thee en ligt met de inhoud van polyfenolen, ergens tussen groene en zwarte thee.

Vanwege dit, de groene thee met een verminderd risico van, vooral, de ziekte van Alzheimer en sommige vormen van kanker te ontwikkelen. Positieve effecten op de cardiovasculaire gezondheid en mondgezondheid evenals ondersteunende functies, en het gewicht onder controle.

Eerste onderzoek in zijn soort

tee catechineDe Australische onderzoekers vonden dat een verhoogde inname van flavonoïden van koffie en andere bronnen kunnen bijdragen aan het verminderen van de sterfte van oudere vrouwen met hart-en vaatziekten.

De wetenschappers die een studie van ziekten, hun studie, voor het eerst, de verbinding tussen koffie-specifieke en niet-specifieke flavonoïden, evenals de sterfte van atherosclerotische schip, waren in staat om te bepalen dat de secundaire plantaardige stoffen te ontwikkelen, ongeacht hun bron, hun positieve effect.

Een gewone Kop groene thee kan voorkomen dat een dramatische geschiedenis van atherosclerotische vaatziekte.

In totaal hebben de onderzoekers analyseerden de gegevens van 1,063 vrouwen boven de leeftijd van 75 jaar of ouder, en beoordeeld op hun inname van flavonoïden, de Flavonoïde, Flavone en Proanthocyanidine databases van het AMERIKAANSE Ministerie van landbouw (USDA) werden gebruikt.

Ze analyseerde de inname van zeven sub-groepen van flavonoïden:

 • Flavonolen,
 • de koffie-specifieke Flavanol Flavan-3-ol,
 • Oligomere proanthocyanidinen, behoren ook tot de Flavanols,
 • Flavonen,
 • Flavanones,
 • Anthocyanen en
 • Isoflavonen.
 • herzinfarkt durchblutung blutdruckTijdens de vijf jaar durende Follow-up Fase, 64 doden werden geregistreerd ziekte van de gevallen wordt veroorzaakt door vasculaire atherosclerose. De gegevens blijkt dat vrouwen met de hoogste gemiddelde inname van flavonoïden uit alle sub-groepen een tot en met 73 procent lager sterfterisico in termen van atherosclerotische vasculaire had-en vaatziekten dan vrouwen die zich in het onderste derde van de gemiddelde inname.

  De onderzoekers waargenomen soortgelijke relaties ten aanzien van de flavanols van thee. Hier een vermindering van het risico van 62 procent. Maar flavanols uit andere bronnen kan worden geassocieerd met een reductie in de sterfte voor atherosclerotische vaatziekte met 58 procent.

  De regelmatige consumptie van een Kopje groene thee en andere voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan flavonoïden niet alleen een waardevolle bijdrage leveren aan de instandhouding van een gezond leven, maar ook in bepaalde gevallen van de ziekte te voorkomen dat een dramatische geschiedenis.

  Studie:

  Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

  Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

  Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

  Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

  Geef een reactie

  Scroll To Top