Snelevacature Amsterdam

Foliumzuur en B12 aan het verbeteren van de functies van de hersenen van ouderen

Met foliumzuur en Vitamine B12 kan worden bijgedragen aan de hersenen aan de sprongen. Dit is het resultaat van een Australische studie.

Met het verouderingsproces afmetingen vermindert de efficiëntie van de hersenen. Regelmatige geestelijke en fysieke activiteiten kunt stoppen met dit natuurlijke proces voor een lange tijd. De volkstaal opgetekend: u snooze, you lose.

Er zijn echter ook indicaties dat de B-vitaminen genoemd foliumzuur, ook wel Vitamine B9) en Vitamine B12 spelen een belangrijke rol in het onderhoud van de cognitieve functies in oude leeftijd. Vele studies tonen aan dat een laag niveau van de voorziening van microvoedingsstoffen leiden tot een snellere achteruitgang van de geestelijke vermogens.

Deze Functionele achteruitgang zijn vaak een waarschuwing voor dementie, zoals de ziekte van Alzheimer. In het geval van een langdurige gebrek aan toevoer van vitaminen, zoals B12, foliumzuur en Niacine (B3) worden toegewezen aan soortgelijke effecten op de Degeneratie van de hersenen, zoals vormen van dementie van het geval. Dit suggereert dat deze vitaminen in de preventie van dementie ziekten kunnen een belangrijke bijdrage leveren.

Australische wetenschappers kiezen van complexe statistische analyse methoden

denken erinnerung folsäure b12Het is precies hier dat een nieuwe studie uit Australië biedt interessante informatie. De wetenschappers op het eiland continent waren in staat om vast te stellen dat de lange-termijn inname van foliumzuur en Vitamine B12 verbeteringen in het functioneren van de hersenen van ouderen kunnen bevorderen.1

Onderzoekers van de Australian National University kiezen voor hun onderzoek in de Vorm van een gerandomiseerde, gecontroleerde studie met een volledige studie plan. Deze statistische methode kenmerkt zich in dat op basis van de Wat-Als-Schema speelt een combinatie van alle mogelijke factoren.

Tijdens de twee jaar de duur van de studie, een groep van een totaal van 900 deelnemers in de leeftijd van 60 tot 74 jaar dagelijks 400 microgram foliumzuur en 100 microgram Vitamine B-12. Een tweede groep kreeg een Placebo. Onder andere de wetenschappers waren geïnteresseerd om te weten of de B-vitaminen hebben een invloed op de cognitieve vaardigheden van de directe afspelen en het ophalen na een vertraging.

Onderzoek toont verbetering in cognitieve vaardigheden in alle gebieden

gehirn gedaechtnis vitamin bOm te evalueren van de geestelijke prestaties van de proefpersonen werden onderzocht na 12 en 24 maanden, respectievelijk, twee Proeven, een gewijzigde Telephone Interview for Cognitive Status (TICS-M) en een brief Test van de Volwassen Cognitie per Telefoon (BTACT).

Beide Tests zijn gebaseerd op telefonische Interviews en worden gebruikt voor het meten van de snelheid van het verwerken van cognitieve processen. Hier zijn interviews gehouden over verschillende onderwerpen en taken. De uitvoering wordt geëvalueerd in de onmiddellijke en de vertraagde reactie. Terwijl TICS-M is ontwikkeld direct voor de evaluatie van dementie, vertegenwoordigt BTACT een test procedure, die is over het algemeen bezig met de cognitieve prestaties van volwassenen.

Na de 24 maand inname van foliumzuur en Vitamine B12, waren in staat om aan te tonen dat de Australische onderzoekers die een verbetering van de algehele resultaten van de TICS-M-Test, evenals de individuele resultaten in de onmiddellijke en vertraagde weergave. In de Placebo groep, soortgelijke vorderingen niet heeft waargenomen. In het geval van andere cognitieve vaardigheden, de onderzoekers vonden echter geen significante veranderingen. Dit betrof in hoofdzaak de mogelijkheid van Oriëntatie, aandacht en semantisch geheugen.

Foliumzuur tekort in 85% van de oudere bevolking

Foliumzuur-tekort is door alle eeuwen heen van de normale geval. 17 van 20 mensen boven de 50 jaar ook te weinig foliumzuur in te nemen met voedsel, dus de angstaanjagende resultaat van de Nationale consumptie studie II, van 2008:

De bevolking% van de personen onder de aanbevolen inname (dag)meer in de behoeften van de ergste geserveerd 5% van de bevolking van Zwangere vrouwen (19-24 jaar), 79,5% van 477 µg Zwangere vrouwen (25 – 34 jaar), 80.6% van 467 µg Zwangere vrouwen (35 – 50 jaar)87,4 %466 µg vrouw (51 – 64 jaar)86,8 %258 µg man (51 – 64 jaar), 80.5%, tot en met 247 µg vrouw (65 – 80 jaar), van 90,8% 272 µg man (65 – 80 jaar)89,5 %249 µg bron: Resultaten van het Nationale verbruik studie II (2008), die is uitgevoerd door het Federale centrum voor onderzoek over voeding en voedsel. De waarden voor het geven van Borstvoeding Zwangerschap zijn zeer vergelijkbaar.

Die is het nemen van iets wat voor zijn mentale capaciteit, zowel op de korte als op de lange termijn, moet, onder andere, foliumzuur als voedingssupplement. Daarnaast is Ginkgo worden aanbevolen biloba en andere B-vitaminen, maar ook Vitamine D en co-enzym Q10, om het bevorderen van de efficiëntie en de grootschalige tekorten.

Studie:

Geef een reactie

Scroll To Top