Snelevacature Amsterdam

Foliumzuur-inname tijdens de zwangerschap: voor minder hartafwijkingen

Foliumzuur is een vitamine Tekort. Volgens de Nationale consumptie studie, 80% tot 90% van de bevolking in Duitsland, zelfs niet het minimum vereiste (NRV) 200 ug foliumzuur per dag. Dit zorgt op de lange termijn met een verhoogd homocysteïnegehalte is merkbaar. Maar een goede foliumzuur levering zou ook het verminderen van de geboorte. Nu is gevonden: dankzij foliumzuur vesting in Canada sinds 1998 als aangeboren hartafwijkingen er, op de daling.

Foliumzuur voorkomt tijdens de zwangerschap massale dat in het zich ontwikkelende Embryo neurale buis defecten (Spina bifida) optreden. Deze ongewenste ontwikkeling, die kan worden geassocieerd met de meest ernstige handicap en zelfs het risico op een doodgeboorte dat optreedt in een zeer vroeg stadium van de Zwangerschap. Meestal is de kritieke Fase is tussen de vierde en de vijfde week.

Om te komen tot een voldoende hoge foliumzuur Status, vrouwen moeten opletten dus een paar weken voor het optreden van de zwangerschap in een ideale voeding. Om dit te waarborgen, worden verrijkt in sommige landen, verschillende zetmeelrijke voedingsmiddelen, zoals graanproducten verplicht met foliumzuur. Uit 1998, dit is ook in de verenigde staten en in Canada, waar sindsdien, per 100 gram meel tussen de 140 en 150 microgram foliumzuur. Een resultaat van een opmerkelijke daling in het aantal neurale buisdefecten (een Open ruggetje). Canadese onderzoekers hebben ook ontdekt dat de verrijking met foliumzuur is verminderd in aanvulling, het Voorkomen van bepaalde aangeboren hartafwijkingen.

Een uitgebreide populatie studie van 22 jaar van foliumzuursuppletie

Voor hun studie, de wetenschappers van de Universiteit van British Columbia, Vancouver, Canada, de gegevens van bijna zes miljoen levendgeborenen en doodgeborenen vanaf de 14 de canadese regio ‘ s in de jaren onderzocht van 1990 tot 2011. Ook inbegrepen abortussen vond plaats in een later stadium van de Zwangerschap. Zwangerschap voorafgaand aan 20. Week werden afgerond, hebben ze het niet, echter, in het onderzoek. In een totaal van ongeveer 73,000 gevallen werden ontdekt bij de geboorte of tijdens de vroege Kinderjaren voor aangeboren hartafwijkingen.

De onderzoekers beoordeelden de invloed van verschillende factoren. De leeftijd van de moeders, Diabetes-en vaatziekten die al bestond vóór de zwangerschap module, meerdere crashes als complicaties, zoals zwangerschapsgerelateerde hypertensieve aandoeningen of pre-eclampsie geboortes, zwangerschap. Na deze data cleansing bijna 67,000 geboorten waren geschikt, de frequentie van aangeboren hartafwijkingen voor en na de invoering van het foliumzuur verrijking om te vergelijken.

Tot 27 procent daling in aangeboren hartafwijkingen door foliumzuur

Folsäure während SchwangerschaftZeer aanzienlijke verbetering van de foliumzuur voeding tijdens de zwangerschap een invloed gehad op het ontstaan van aangeboren afwijkingen aan het hart-darmkanaal, de Aorta en de aortaboog van ontlading. Hier was er een afname van 27 procent. Specifiek, de Aorta-stenose is opgetreden tussen 1998 en 23 procent minder vaak. Bijna een derde van alle aangeboren hartafwijkingen zijn ventriculaire septum-defecten, of gaten in de Cardiale septum.

In dit gebied, het foliumzuur verrijking heeft geleid tot een daling van 15 procent. In het geval van misvormingen buiten het hart uitstroom luchtwegen, alsmede andere congenitale cardiovasculaire afwijkingen kunnen echter geen verbeteringen geïdentificeerd (1).

Wat is het foliumzuur Situatie in Duitsland?

In Duitsland In 1998 werd, volgens de duitse nutrition society (DGE), gemiddeld slechts ongeveer de helft van de dagelijkse aanbevolen 400 microgram foliumzuur. Slechts 16 procent van de mannen en tien procent van de vrouwen zonder supplementen om een voldoende aanbod.Ondertussen zijn de minimale hoeveelheden (NRV) is teruggebracht door de Europese autoriteit voor voedselveiligheid bij 200 µg. Dit bereikt niet meer dan 80% van de duitse, de Nationale verbruik studie van 2008.

De DGE adviseert een foliumzuur verrijking van meel en meelproducten. U moet 150 microgram per 100 gram (2). Dat was in 2006. Hoewel deze bewering wordt regelmatig herhaald door de experts en de ervaringen van, bijvoorbeeld, in de Verenigde Staten en Canada zijn, zonder uitzondering, positief, vindt plaats in dit land te blijven verrijken.

(1) Liu, Shiliang, et al., Effect van Foliumzuur Verrijking van Voedingsmiddelen in Canada op Aangeboren Hart-en Vaatziekten Subtypen, Circulatie, 30 augustus 2016, Volume 134, Issue 9, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie. (2) Krawinkel, M., et al., DGE – strategieën voor de verbetering van de Folatversorgung in Duitsland – risico ‘ s en Voordelen, oktober 2006, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top