Snelevacature Amsterdam

Foliumzuur tijdens de zwangerschap voor een gezond brein van je baby

De inname van foliumzuur voor en eventueel tijdens de zwangerschap kan het niet alleen beschermen tegen misvormingen in het vroege stadium van de Zwangerschap, maar ook voor de hersenen tumor-het verminderen van het risico in het kind.

De nieuwste in het midden-juni 2013 gepubliceerd op de aanbeveling van de duitse nutrition society (DGE) selecteert de bekwame formulering, dat vrouwen “wilt worden, zwanger bent of zou moeten nemen” foliumzuur.1 uiteraard kan Dit niets anders betekenen dan dat alle vrouwen wordt geadviseerd in de vruchtbare leeftijd, in principe, met voldoende foliumzuur. De DGE suggereert hier een dosering van 450 tot 550 microgram.

Voldoende foliumzuur is de toevoer van ten minste in de eerste 12 weken van de zwangerschap. Dus het risico van een neurale buisdefect kunnen worden teruggebracht in de foetus. Dr. med. Klaus König, tweede Voorzitter van de duitse Vereniging van gynaecologen en Voorzitter van de regionale Vereniging van Hessen, de vermindering van het risico voor neurale buis defecten door foliumzuur profylaxe tot 70 procent. Andere studies van een Verfierfachung het risico op neurale buis defecten met foliumzuur tekort.

Sinds de introductie van foliumzuur fort in de Verenigde Staten daling van kanker bij kinderen

folsäurebabynahrung schwangerschaft stillzeit Vitamin DNeurale buis defecten kunnen ontstaan in de zeer vroege stadia van de zwangerschap. Om dit te voorkomen, moeten de vrouwen al voor de conceptie en met foliumzuur. Daarom is een Algemene intake is het aan te raden, aangezien zwangerschappen optreden vaak niet, en de gemiddelde tijd tot de eerste screening van 9 weken. In deze tijd, een neurale buis defect kan al zijn voorgekomen.

In de Verenigde Staten en 50 andere landen, andere reden, te worden verrijkt, daarom is sinds 1998, het eten is verplicht met foliumzuur. Hier is nog een ander effect van de B-Vitamine kunnen worden gevonden.

In een Review over het Vóórkomen van kanker bij kinderen in de jaren 1986 tot en met 2008, VS-Amerikaanse wetenschappers van de universiteiten van Minnesota en Washington, dat met de introductie van foliumzuur fort in de Verenigde Staten, twee soorten kanker vermindert aanzienlijk. Dit was de Nephroblastoma, een maligne nier tumor, vooral kinderen het slachtoffer worden, en de primitieve neuroectodermal tumor bij kinderen en adolescenten met een geconcentreerde hersentumor.2

Biologisch plausibel verbinding tussen de moeder foliumzuur-inname en een lager hersentumor risico voor de Baby

Precies deze bevinding versterkt met een nieuwe studie, die afkomstig is van het Telethon Institute for Child Health Research aan de Universiteit van West-Australië.3 Hier, de onderzoekers, de bevindingen van de jaren 2005 tot en met 2011, die werden toegewezen aan de 327 kinderen met hersentumoren, in tien kinder-Oncologische centra beoordeeld. Om de controle van de gegevens van 867 kinderen werden opgenomen zonder een hersentumor. In een vragenlijst, de onderzoekers onderzochten de inname van voedingssupplementen van de moeders, tijdens de zwangerschap.

De wetenschappers kwamen tot de conclusie dat de inname kunnen verminderen van foliumzuur vóór de zwangerschap en eventueel tijdens de zwangerschap, de hersentumor risico voor het kind tot 32 procent. De Australische onderzoekers merkten op dat de meeste moeders die nam foliumzuur supplementen inkomen, ten minste een andere Vitamine-en niet uit de ondersteunende effecten.

In de samenvatting van het onderzoek, waarvan de leider, Professor Elizabeth Milne opgemerkt dat de inverse correlatie tussen de moeders foliumzuur geheugen en de opleiding van hersentumoren bij het kind is biologisch plausibel. De foliumzuur en heb ik gebruikt voor een gezonde houding van het DNA, het is ook betrokken bij de replicatie en aanbod voor de snelle ontwikkeling van de foetale hersenen cellen.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top