Snelevacature Amsterdam

Foliumzuur verkleint de kans op het krijgen van een autistisch kind

Voor en in de vroege stadia van de zwangerschap, het innemen van foliumzuur begin kunnen helpen bij het voorkomen van autisme. Foliumzuur is vooral belangrijk voor de ontwikkeling van de zenuw structuren in het begin van hun zwangerschap voldoende foliumzuur ontbreekt, volgens de National food Consumption survey in 2008, ongeveer 87% van de Zwangere vrouwen.[ 1. De nationale consumptie studie II (2008), de resultaten van de dagelijkse inname van foliumzuur voor Zwangere vrouwen: 600µg]

Om te voorkomen dat tegen een gevreesde neurale buisdefect bij de foetus, vrouwen worden geadviseerd om te nemen op elk geval al vóór het optreden van de zwangerschap foliumzuur of Vitamine B9.

Het Supplement moet minstens voor het eerste derde van de zwangerschap worden voortgezet. Onder andere om deze reden, foliumzuur is toegevoegd in ongeveer 50 landen, waaronder de VS en Australië, verplichte enkele van de fundamentele voedingsmiddelen, met het succes dat neurale buis defecten zijn gedaald in deze landen aanzienlijk. In Duitsland is dit voedsel niet is toegevoegd.

Daarom is het in dit land is de verantwoordelijkheid van elk individu moeder-to-be om te voorkomen dat de inname van foliumzuur neurale buis defecten, die leiden tot ernstige invaliditeit of zelfs de dood van de baby. De inname van foliumzuur kan ook een andere reden zinvol, als een nieuwe studie van Oslo, die werd uitgevoerd in het kader van de “noorse moeder en kind cohort study’ (MoBa), suggereert.1

Verschillende varianten van autisme bekend

Hier, wetenschappers analyseren de gegevens van 85.176 kinderen die geboren zijn tussen 2002 en 2008 in Noorwegen. Aan het einde van de Follow-Up, op het einde van Maart 2012, de kinderen waren tussen de 3.3 en 10.2 jaar, respectievelijk, gemiddeld 6,4 jaar oud. In het centrum van de aandacht, de moederlijke inname van foliumzuur was ook vier weken voor de conceptie en in de eerste, in dit geval acht weken van de zwangerschap.

Echter, het moest niet, afgezien van dat de noorse onderzoekers op neurale buis defecten. U geïnteresseerd zijn, maar eerder voor de invloed van foliumzuur tegen de ontwikkeling van autistische spectrum stoornissen (ASS). Met deze expressie een hele reeks van klinische foto ‘ s zijn beschreven, die allemaal aangeduid als autisme. De vroege jeugd van autisme onderscheiden zijn van het syndroom van Asperger, die meestal optreedt na de leeftijd van drie jaar.

In de eerste jaren van het leven, of zelfs later, kan ook optreden een atypische autisme, waarvan de symptomen zijn niet duidelijk andere varianten van de ziekte kunnen worden toegeschreven. Hier is analoog aan de engelse term “pervasive developmental disorder – not otherwise specified” (PDD-NOS) is gediagnosticeerd. Alle drie de varianten van autisme werden waargenomen in de huidige studie.

Observationele studie voedt het vermoeden op het effect van foliumzuur tegen autisme Verder onderzoek is nodig om te bevestigen dat de causaliteit

Algemeen ASS opgetreden in 270 kinderen. Dit komt overeen met 0.32 procent. Van de vroege kindertijd autisme 114 werden getroffen door het syndroom van Asperger, 56 en PDD-NOS 100 kinderen. Hoewel het syndroom van Asperger en PDD-NOS te nemen, echter geen effect van de moeders foliumzuur, werden de gegevens voor de vroeg-en voorschoolse autisme is een Verrassing.

De kinderen van de moeders die deelnamen in de weken voor en na het begin van de zwangerschap foliumzuur, ziek 0,10 procent. Zonder moeders foliumzuur suppletie, er waren 0.21 procent. Als gevolg van een voeding met foliumzuur in de cruciale weken van dit autisme kunnen risico ‘ s verminderen door 39 procent.

In de evaluatie van de resultaten, de onderzoekers van de toonaangevende noorse Instituut van Volksgezondheid wees erop dat het puur observationele gegevens geen conclusies over een oorzakelijk verband is van foliumzuur tegen autisme. Om informatie te ontvangen, was het noodzakelijk, verdere studies moeten worden uitgevoerd om de resultaten te bevestigen en te onderzoeken op genetische factoren en andere biologische invloeden die kunnen verklaren waarom de relatie tussen foliumzuur en autisme.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top