Snelevacature Amsterdam

Foliumzuur voedingssupplement ter bestrijding van bloedarmoede met succes

Foliumzuur tekort betreft in Duitsland ongeveer 90% van de Zwangere vrouwen. Buiten de zwangerschap, de deficiëntie komt veel voor en leidt tot een verhoogde homocysteïne-niveaus (en daarmee bevordert hart-en vaatziekten en dementie). Ook foliumzuur deficiëntie bloedarmoede, “bloedarmoede”. Maar het hoeft niet: De verplichte verrijking van voedingsmiddelen met foliumzuur is gevestigd in de Verenigde Staten, een Vorm van bloedarmoede.

De Amerikaanse Emory University in Atlanta, Georgia, is sinds meer dan 100 jaar, de Vereniging van Amerikaanse universiteite (AAU). Hier, de universiteiten bij elkaar te krijgen traditioneel, alle streeft naar een grotere mate het onderzoek. Met de Stichting van de activa van $ 4,3 miljard Emory University is in staat om de Financiën nog meer uitgebreide projecten en wetenschappelijke onafhankelijkheid garanderen. Maar ook in tal van kleinere studies, de Universiteit heeft een leidende rol gespeeld.

Zo ook in het geval van een recente Meta-studie, voor het naast, wetenschappers van de Universiteit van Vermont en de Universiteit van Alabama, ieder van ONS zat in de boot, het omgaan met de effecten van de toevoeging van foliumzuur in diverse levensmiddelen, zoals meel.1

De verrijking van voedingsmiddelen met foliumzuur wordt beoefend in de verenigde staten sinds 1998. Volgens gegevens van 2010 publiceerde dit heeft geleid – als in de meer dan 70 andere landen waar dit het geval was – dat een reductie van de gevreesde neurale buis defecten met 46 procent. Neurale buis defecten te ontwikkelen in de foetus vanaf de tweede week van de zwangerschap en kan leiden tot ernstige invaliditeit of zelfs de dood. Voor een optimale aanvoer van foliumzuur in de weken vóór de conceptie en tijdens de zwangerschap is lang beschouwd als de meest effectieve profylaxe.

Vroeger veelvuldig Voorkomen van anemie als gevolg van foliumzuur tekort

Het onderzoeksteam wilde echter te brengen in ervaring, of het foliumzuur verrijking naast de reductie in de incidentie van neurale buis defecten heeft andere effecten die zijn waargenomen door de wetenschap dus veel minder. Hier, de bloedarmoede speelt een cruciale rol. Immers, 33 procent van alle gevallen bij oudere mensen op dieet-gerelateerde oorzaken.

6.4 procent van de ziekten, die worden gekenmerkt door een gebrek aan hemoglobine, in de Verenigde Staten, voorafgaand aan het algemeen door de wet, food enrichment door een tekort aan foliumzuur of Vitamine B9. Nog eens vijf procent kan worden geassocieerd met de gecombineerde factoren van een gebrek aan foliumzuur en andere voedingsstoffen. Het huidige onderzoek onder leiding van de Emroy Universiteit heeft nu aangetoond dat het eten heeft geleid tot de verrijking praktisch voor de eliminatie van de door foliumzuur deficiëntie-gerelateerde anemie.

Foliumzuur-tekort-geïnduceerde anemie gedaald tot minder dan 0,1 procent

Folsäuremangel und AnämieDit resultaat, de onderzoekers van de gegevens van 1.546 proefpersonen met een leeftijd van 45 jaar en ouder, verzameld in de jaren 2003 tot en met 2007 uitgevoerd cohort studie, ‘Redenen voor Geografische en Raciale Verschillen in de Slag” (de GROETEN) gewonnen.

Slechts twee deelnemers, een foliumzuur-tekort, die is gedefinieerd met minder dan 6.6 Nanomol per liter of 3.0 nanogram per Milliliter Serum. Daarnaast kunnen alleen worden in één van deze onderwerpen, bloedarmoede geconstateerd, dat hoort bij volwassen mannen met een hemoglobine-waarde van minder dan 13 gram per Liter, en in niet-zwangere vrouwen is 12 gram per Liter Serum. Dat komt overeen met een prevalentie van foliumzuur-gerelateerde anemie (bloedarmoede) van minder dan 0,1 procent.

De onderzoekers toegevoegd, echter, dat een toename in het gebruik van de bijbehorende voorbereidingen en de verschuiving naar een meer bewuste voeding in de afgelopen jaren, hadden zeker hun deel van het het ontstaan van deze Vorm van bloedarmoede is bijna uit te roeien. Als een essentiële maatregel, werden zij toch, de juridische omzetting van foliumzuur in de bloem.

Waarom is er geen foliumzuur vesting in Duitsland?

FolsäureMangel behebenIn Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland, wordt een verplichte verrijking van de geselecteerde voedingsmiddelen met foliumzuur is overigens nog niet. Ondanks de herhaalde oproep van de medische Professie. Dit is ook mede te danken aan veel mensen als absurd voelde discussie over de gevolgen van een Overaanbod van foliumzuur.

Daarnaast Verantwoordelijk voor het verwerpen van de verrijking, zo is het mogelijk om de juiste voeding en supplementen voor mezelf. De facto betekent dit niet gebeuren, echter, dat is waarom we hebben in dit land om te gaan in de toekomst met problemen zoals neurale buis defecten en bloedarmoede.

Studie:

Geef een reactie

Scroll To Top