Snelevacature Amsterdam

Foto galerij: borst zelf-correcte bemonstering

Er kostet kaum Zeit, ist kinderleicht – und kann Ihnen im Ernstfall einen entscheidenden Zeitvorsprung geben: der regelmäßige Selbst-Check der Brust
Het kost nauwelijks tijd, is makkelijk en u kunt in geval van nood, een beslissend moment voordeel: de regelmatige zelfcontrole van de borst De eerder borstkanker wordt behandeld, hoe beter de kansen op herstel zijn. Je leert uitsluitend op basis van een foto galerij op hoe om jezelf te beschermen met een maandelijks zelfonderzoek in de voorkant van ernstige ziekten.

Volgens de regel van de borst is zeer zacht

Neem de once-a-maand, op vijf minuten van de tijd, in het beste geval ongeveer een week na het begin van de regel, omdat dan de borst is erg zacht. Na de menopauze, moet u een specifieke dag voor de inspectie. In de menopauze, het kan leiden tot meer pijn in de borst, en vaak zachter, omdat het klierweefsel trekt zich terug en deels door het vetweefsel wordt vervangen.

Zelfs als je één keer per jaar ter preventie van kanker: De meerderheid van de knooppunten worden niet ontdekt door de arts, maar thuis achter gesloten deuren. Gelukkig zijn de meeste is goedaardig, maar maligne tumoren, hoe eerder ze worden behandeld, hoe groter de kans op genezing.

Klik door onze fotogalerij en ontdek hoe u kunt scannen in zes stappen van een borst zelf.

Geef een reactie

Scroll To Top