Snelevacature Amsterdam

Ga Stress-gerelateerde ziekten uit de weg: Hoe een wandeling kan uw leven redden

Bewegung in der Natur ist die ideale Vorbeugung gegen Stress-Krankheiten
30 minuten lopen per dag is de ideale preventie tegen Stress-ziekten – en zelfs tegen ernstige ziekten zoals dementie en kanker aan de zoektocht Naar middelen tegen veroudering, onderzoekers ontdekten een verrassend effectieve medicijn voor lichaam en geest: het lopen. Meest recente studies bewijzen de effectiviteit, zelfs in het geval van ernstige ziekten.

Voor vele jaren de franse wetenschappers wijdden hun onderzoek naar het onderwerp van Anti-Aging. Onlangs, ze waren eigenlijk een geweldige ontdekking: ze vinden dat een bepaald molecuul in het lichaam – is de zo-genaamd Interleukine-6 – een van de belangrijkste reparatie factoren van onze huid: Het verstevigt en verzacht het. Is het mogelijk voor ons om zijn productie tot een hoge leeftijd zal worden verminderd permanent de rimpels dichtheid en diepte van de huid, kraaienpootjes en ouderdomsvlekken worden verminderd.

Interleukine-6 is in feite een wonder molecuul, wordt ook bevestigd door de duitse deskundigen, zoals een Internist, Dr. Ulrich Strunz: “Het is een boodschapper, een koerier, van de berichten van een immuun cel draagt bij aan de volgende. Zonder dit molecuul, is er geen reactie van het immuunsysteem en dus geen succesvolle strijd tegen de oude en zieke bacteriën, virussen en kankercellen.”

Lopen: 30 minuten per dag

De vraag blijft: Hoe te activeren Interleukine-6? Een studie van de Universiteit van Kopenhagen heeft uitgewezen dat kunnen we stimuleren onze lichaam de eigen productie van de makkelijkste en snelste met een wandeling. “Onze spieren zijn de moleculen spit het allemaal op hun eigen, omdat ze in beweging zijn,” Dr. Strunz. Een dagelijkse wandeling van 30 minuten is voldoende om te laten de Interleukine-6 concentratie in het lichaam van een honderd voudige toename.

De levensverwachting wordt verlengd met een gemiddelde van bijna twee jaar slechts drie wandelingen per week. Dit heeft onlangs, een lange-termijn studie met meer dan 65 000 proefpersonen tussen de 21 en 92 jaar. Maar het geheim van eeuwige jeugd is eigenlijk zo makkelijk?

Paar geht spazieren

De wervelkolom voordelen van een wandeling

Waarom de wandeling en de geneeskunde van de 21ste eeuw. Millennium is

Het menselijk lichaam heeft twee Anti-Aging Artsen, zijn recht en zijn linker been zet als dit, dat waren de ontslagen van een tijd geleden als onzin, men hoort meer en vaker in de medische en onderzoek kringen. De recepten van de patiënt in plaats van een medicijn is “7 keer per week, 30 minuten voor een wandeling” is niet langer een zeldzaamheid.

Hoe is dit te verklaren? De wandeling is de meest oorspronkelijke en natuurlijke manier van bewegen. In het geval van elke andere beweging van het hele lichaam wordt gebruikt voor het gelijkmatig en gezond, zonder dat het gaat om een Overbelasting van ledematen of organen. Het organisme is opgeleid, de toevoer van zuurstof naar de tien-voudige toename.

Een wandeling in het hart-en vaatstelsel versterking van het Systeem, verbetert de bloedcirculatie, de longcapaciteit wordt gemaximaliseerd en de verlaagde vet in het bloed waarden. Een studie van Professor Ingo Froböse van de duitse sport Universiteit in Keulen is ook gebleken dat wandelen ook een vergelijkbare fysische kracht, zoals de Jog – en is nog steeds gezonder. “Uit metingen is gebleken: Iedere Keer hebben we tijdens het Joggen op de voorkant van de voet, de knie-en heup gewrichten om bestand te zijn tegen de drie keer ons lichaamsgewicht,” legt Dr. Petra Mommert-Jauch van de duitse Wandel-Instituut in Donaueschingen. Als je loopt, de gewrichten worden niet overbelast.

Om een back-opleiding GAAN

De wervelkolom voordelen van een wandeling in het Park. “Elke stap leidt tot een lichte Rotatie tussen de schouder-as en het bekken. Handelen op de tussenwervelschijven, zoals een Massage. Daarnaast is de omliggende activeren de diepe spieren en versterkt. Wervels en tussenwervelschijven hebben een betere Grip.”

Frau ist erkältet

Door de dagelijkse wandeling, de koude risico kan worden verminderd

U kunt naar het vet van?

Ga stoepranden Honger omdat het voorkomt dat de eetlust stimulerend hormoon wordt geproduceerd Ghrelin is toegenomen. Tegelijkertijd zal het lichaam verspreid worden naar onze eigen eetlustremmers, zoals Serotonine en endorfine. Ook de anti-inflammatoire Interleukine-6 fungeert als een Dieet, omdat het verhoogt het de vetverbranding en de aanvoer van voedingsstoffen naar de spieren. Alleen omdat de onderwerpen van een studie van Chili aan het verhuizen waren, ze had minder eetlust, en nam een dagelijks 300 kcal minder.

Er is een gratis bescherming tegen de koude?

Amerikaanse wetenschappers hebben ontdekt dat Door de dagelijkse wandeling, de koude risico kan worden massaal verlaagd. Het actief studeren deelnemers klaagden drie keer minder kans hebben op infecties dan de inactieve kandidaat.

Kunt u een wandeling weer blij?

De eerste resultaten van een onderzoek naar de revalidatie kliniek Glotterbad tonen aan dat depressie kan worden verminderd met een wandeling stap voor stap. Uitleg: Als we bewegen, worden steeds vaker verdeeld, testosteron en adrenaline. Beide hormonen maken ons actiever, alerter en hebben een stemming op te tillen.

Hoe werkt de Anti-kanker beweging?

Zowel als profylaxe en als een curatieve methode heeft zich in de loop kanker in de geneeskunde. Vanwege De lichte beweging voorkomt de vorming van nieuwe vetcellen, deze ontsteking verminderen boodschappers, en, op zijn beurt, voorkomt de cel degeneratie. Ideaal voor: een kleine wandeling na elke zware maaltijden.

Bloeddrukverlagende middelen, zoals een bloed?

Meer dan 70 000 deelnemers werden onderzocht in het American Nurses’ Health Study. Resultaat: een Stevige wandeling verlaagt de bloeddruk in de korte en op de lange termijn. “De metingen daadwerkelijk hebben aangetoond dat een regelmatige wandeling zal net zo goed werken als het nemen van een bloeddruk-verlagend medicijn,” zegt Dr. Bernd Wolfarth, toonaangevende senior arts van de Afdeling sportgeneeskunde aan de technische Universiteit van München.

Kan ik mij een hoger IQ?

Glückliche Frau beim Spaziergang

Depressie kan worden verminderd met een wandeling stap voor stap

Een wandeling in het Centrale zenuwstelsel brengt een groter aantal zenders, die belangrijk zijn voor leren en geheugen processen verantwoordelijk is. Deze zogenaamde neurotransmitters helpen voor het opslaan van nieuwe informatie en het verbeteren van het geheugen op elke leeftijd. In het geval van de deelnemers aan de studie, die tijdens het leren, verhoogd binnen negen maanden van de gemeten intelligentie quotiënt, gemiddeld met 29 punten.

Geef een reactie

Scroll To Top