Snelevacature Amsterdam

Gebrek aan slaap: en Daarom de hersenen verandert om de 3 dagen

Halluzinationen entstehen durch Schlafentzug
Op slaaptekort mensen zijn prikkelbaar en agressief. Na 60 uur kan worden zelfs sterke hallucinaties optreden, slaap is belangrijk. Echter, met 26,5 procent van alle volwassenen in Duitsland last hebben van slaapstoornissen. Fatale gevolgen, want: Wie slaapt minder dan vijf uur, het is schadelijk voor de lange termijn van zijn gezondheid en begint te hallucineren.

In de mens, een 24-uur slaap komt overeen met het ontnemen van over de impact van een per Mille van alcohol. In een Experiment, mensen reageerden geïrriteerd en agressief. Na 60 uur van sterke hallucinaties toonde Een vrouw begon te verwijderen in paniek, denkbeeldige spinnenwebben van de armen. Een andere vrouw was boos omdat haar muts drukt op zijn hoofd, hoewel ze droeg geen. Het Experiment moest worden afgebroken. Peter Tripp, een bekende AMERIKAANSE DJ, bleef wakker voor 201 uur, om geld in te zamelen voor het goede doel. Uiteindelijk vluchtte hij als arts in een donker pak was op zoek naar hem. Tripp aangenomen dat de man was een begrafenisondernemer. Door de manier: In de genetische ziekte zijn,Dodelijk familiale insomnia”, wanneer de betrokkene niet in staat is om te slapen goed, de zieke mensen, meestal tussen de leeftijd van 40 jaar. en de leeftijd van 60 jaar. Na een maximum van 18 maanden fataal is – altijd.

Dus het gaat om het lichaam…

… een slapeloze nacht draaglijk. Produceert het lichaam meer dopamine, een hormoon dat aufputscht op de korte termijn.

… twee slapeloze nachten: moe. Het effect van dopamine. Aandacht en geheugen activa een bijzondere waardevermindering hebben ondergaan.

… drie slapeloze nachten: uitgeput. De motor niet goed functioneert, Tremor, duizeligheid en koude rillingen zijn het resultaat.

… vier slapeloze nachten: ziek. Het gaat om hallucinaties, psychose, apathie, of comateuze diepe slaap.

Eindelijk een goede nachtrust

 

Geef een reactie

Scroll To Top