Snelevacature Amsterdam

Gebrek aan Vitamine C, en Vitamine A het risico op Astma vergroten

De Werking van het immuun systeem is sterk afhankelijk van een goede aanvoer van verschillende vitamines, Omega-3 vetzuren en sporenelementen zoals zink. Ook een storing van het immuunsysteem, in het bijzonder, Astma en allergieën, lijkt de beschikbaarheid van vitaminen beïnvloed. Nu het bewijs van een verband tussen Vitamine C en Een tekort met Astma hebben gevonden risico.

Oorzaak-en-gevolg relatie, of twee symptomen van een oorzaak kunnen zijn?

In onderzoek wordt vaak over het uitzoeken of twee dingen zijn in een causale relatie met elkaar, of ze komen gewoon in parallel, zonder iets te hoeven doen rechtstreeks met elkaar.

Er zijn tal van voorbeelden. Zo kunt u komen op het idee dat kinderen eigenlijk gebracht door de ooievaar, zijn echter gebieden waar de Storchen-Bevolking is hoger, ook een hoger geboortecijfer. Hier is het, natuurlijk, is een correlatie zonder causaliteit. Ooievaars zijn te vinden vaker in landelijke gebieden en meer kinderen worden verwekt. Geen onderzoek heeft kunnen bevestigen dat de ooievaar heeft iets met het te doen.

Natuurlijk, het is altijd cruciaal om te vragen of een studie van de dingen, of er sprake is van een causaliteit achter. Deze vraag is zeker ingehuurd, ook met betrekking tot het examen van 40 studies van 30 jaar onderzoek is legitiem, de wetenschappers van de Universiteit van Nottingham, UK, om een verband tussen een gebrek aan Vitamine C en Vitamine A, evenals de Astma-ontdek risico, dat zou overigens ondersteund door de Britse onderzoekers.

Vorige onderzoek ontkent of negeert de context van Vitamine C en Een met het risico van Astma

vitamine A C und AsthmaEen uitgebreide bestudering van de evidence-based medicine, die werd gepubliceerd in de Cochrane Reviews1, ontkent deze verbinding.

Jo Leonardi-Bee, de Directeur van de studie van Nottingham, een gooit hier echter op te stellen zonder een bewijs van claim, dat deze studie geen rekening heeft gehouden met een mogelijke aansluiting van Antioxitantien en het risico van Astma in hun taak makkelijk of kan worden systematisch verkeerde aanpak.2

Leonardi-Bee wijst er ook op dat er tussen hem en zijn medewerkers ontdekt een data-verbinding, zodat deze voldoende zou zijn om klinisch relevant is. Dit alleen al is reden genoeg om te onderzoeken welke mogelijke relatie tussen Vitamine C tekort en het risico van Astma.

De meer ernstige Astma, de minder Vitamine C en A gevonden

 vitamine Zusammenhang AsthmaDe onderzoekers geanalyseerd Materiaal is, in feite, merkte op dat in de bestudeerde gevallen, het nam de minste Vitamine C-rijke voedingsmiddelen en de minste hoeveelheid van de Vitamine C-gehalte in het bloed niveau, is het risico van Astma door 12 procent.

Naast de onderzoekers vinden in de resultaten van de gezamenlijke Peer Review studie dat astmapatiënten nam aanzienlijk minder Vitamine A dan de mens, in wie de ziekte niet gediagnosticeerd. Alleen een gemiddelde van 182 microgram Vitamine te nemen deze dag. Het is tussen de 25 en 33 procent van de aanbevolen dagelijkse dosis.

Een duidelijke verwijzing naar de relevantie van een link tussen vitamine-inname en het vitamine gehalte in het bloed en het risico op Astma, onthuld, onder andere door het feit dat patiënten met ernstige Astma nam aanzienlijk minder Vitamine A dan patiënten met een minder uitgesproken Astma.

De Vitamine E, de onderzoekers vonden zelfs dat ernstige astmapatiënten is 20 procent minder dan de aanbevolen dagelijkse dosis van foto ‘ s, en een kleiner deel in het bloed spiegel als een licht-gewicht astmapatiënten, dit verschil was niet significant.

Studie:

Geef een reactie

Scroll To Top