Snelevacature Amsterdam

Gedrag en Agressie afhankelijk zijn van voeding met micro-voedingsstoffen

Oxford studie laat positieve effecten tegen gedragsproblemen bij adolescenten door een Vitamine -, Minerale-Omega-3-Supplement

Een pil voor goed Gedrag is er niet? De meeste mensen hier zouden het ermee eens zijn, waarschijnlijk spontaan. Wetenschappers van de eerbiedwaardige Universiteit van Oxford, het Verenigd Koninkrijk, maar hebben gevonden dat zou het bewijs kunnen zijn van een andere reactie. Ze droeg 196 Britse jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 16 jaar een gerandomiseerde, dubbel-blinde, Placebo-gecontroleerde studie naar de invloed van een Vitamine -, minerale-Omega-3 multi-product moet worden onderzocht op het gedrag van de deelnemers.

De invloed van adolescenten met gedragsstoornissen bezet

Achtergrond van het onderzoek, de resultaten van eerdere studies bij kinderen en adolescenten met neurologische aandoeningen zoals attention deficit hyperactivity disorder (ADHD). Hier werd gevonden dat een voedingstekort kan worden geassocieerd met gedragsproblemen zoals aandachtsstoornissen, Agressie en socialisatie tekorten. Een bijzondere kwetsbaarheid voor anti-sociaal en agressief gedrag lijkt steeds meer en meer gezien als een gebrek aan micro-voedingsstoffen en Omega-3 vetzuren.

De micro-voedingsstoffen en Omega-3 zijn ook betrokken bij het probleem, discreet jongeren?

Kinder Vitamine und JodZo ver was het maar altijd jeugdige groepen van mensen, die kunnen worden geassocieerd met een gebrek of ziekte. De Britse onderzoekers nam nu een studie van jonge mensen met een normaal profiel. Daarom kozen ze voor adolescenten die een voor de leeftijdsgroep typisch gedrag.

Misschien niet atypisch voor een Tiener: aan het begin van de studie, het bloed niveaus van meervoudig onverzadigde vetzuren, Omega 3 als Omega 6, evenals de vitaminen en Mineralen niveaus in alle proefpersonen is laag.

Het nemen van het multi-drug verbetert de waarden in het bloed …

Over een periode van 12 weken, een deel van de jongeren kreeg een voorbereiding die niet alleen de vitaminen en mineralen, maar ook Omega-3 dagelijkse dosis (165 mg eicosapentaeenzuur (EPA) en 116 mg docosahexaeenzuur (DHA). De andere Tiener kreeg een Placebo. Aan het einde van de intake fase, Omega-3, Omega-6, Vitamine-en mineraal-bloed werden gemeten spiegel weer. Zoals verwacht, waren er verbeteringen in de waarden voor de meervoudig onverzadigde vetzuren, foliumzuur, Vitamine C en Vitamine D, en onder deze Adolescenten bepalen dat de multi-product omzet. Niet de waarden voor ijzer en Ferritine ijzer Depot werden getroffen.

… maar wat is een probleem?

Parallel met dit gedrag zijn opgenomen wijzigingen. Aan de tuchtrechtelijke beoordeling van de school, maakte de Britse onderwijsinstellingen, in het Algemeen, waren op één hand. Aan de andere kant van de onderzoekers uitgevoerd, maar ook analyses met de Conners’ Teacher Rating Test. Dit is een veelgebruikte, gestandaardiseerde, en in haar Geschiktheid voor gevalideerde methoden voor de evaluatie van gedragsproblemen bij kinderen en adolescenten. Hier een verbetering van het gedrag in het Supplement van de groep is bepaald dat een achteruitgang, maar in het geval van de jongeren die alleen een Placebo.

Toch zijn de resultaten bleek dat door de selectie van een totaal onopvallende studenten, alleen een tendens

Een grote zwakte van de studie, echter, was dat het werd uitgevoerd in een instelling, van de disciplinaire overtredingen zijn in het Algemeen minder van de school dag. In de loop van het school helft van het jaar, kwam in beide groepen een aanzienlijke toename van schendingen door 25 procent.

Echter, terwijl die jonge mensen waren aan het begin van de observatieperiode, de minst opvallende, het aantal Delicten is toegenomen, de studenten met de hoogste Initiële Gedrags-verbetering met de vitaminen, mineralen en Omega-3. Vanwege het lage aantal van ordeproblemen in totaal, zou kunnen worden aangemerkt als de statistische relevantie van de resultaten is niet scherp gedefinieerd. Toch zijn de onderzoekers komen tot de conclusie dat, althans volgens de Conners’ Teacher Rating Test kan een multi-Supplement, een bepaalde beschermend effect heeft op de toename van gedragsproblemen.

Bron: Tammam, J. D., et al., Een gerandomiseerde dubbel-blinde placebo-gecontroleerde studie onderzocht de gedragsmatige effecten van de vitamine, mineraal en n-3 vetzuur supplementen in typisch ontwikkelende adolescent Br J Nutr schoolkinderen. 2016 Jan;115(2), Pp. 361 – 73.

Geef een reactie

Scroll To Top