Snelevacature Amsterdam

Geld De Oorzaak Van De Rekeningen Halen?

Wie keimbelastet ist unser Geld?
Als de kiem van ons geld is besmet? Hoe giftig is ons geld eigenlijk is en wat kan ons bestand zijn tegen de bacteriën die op de rekeningen?

De Bakker pakt met dezelfde Hand hebben, wordt het geld dat u gebruikt om in te wikkel de rollen. De Baby ‘ s zuigen, verloren in gedachten, een 50 cent stuk. De spaarpot wordt geteld op de keuken tafel worden geleegd en zijn de munten. Alles alledaagse situaties waarin we komen tot de bacteriën die in onze cash comfortabel, dichter, als de hygiëne-experts raden. Maar wat ons kan overkomen door “vuil” geld? Om uit te vinden, het helpt om te analyseren allereerst, wat zijn precies gericht op het geld. Het goede nieuws van tevoren: munten zijn in de regel minder vervuild is dan veel mensen denken. Dit is een met de hand op het metalen oppervlak, de bacteriën minder goed in staat om zich te houden, maar ook om hun gehalte aan koper, die, onder andere, in het geval van Euro munten verwerkt. Dit is antibacterieel.

En hoe ziet het er met de Lijken? Ze zijn in de meeste landen (Verenigde Staten, de eurozone, China, enz.) van een katoen-mix-weefsel. Na zo ‘ n 1,5 tot twee jaar, de Rekeningen moeten worden vervangen als ze verslijten als gevolg van veelvuldig gebruik snel. Tot dan, je hebt te dwalen door de vele handen en portemonnee, en worden bevolkt door tal van kolonies van bacteriën.

Hoe vies is ons geld?

Voor de analyse van deze bacteriën, enkele jaren geleden, de Amerikaanse onderzoekers hebben genoemd de “Dirty Money Project”. Met behulp van DNA-analyse, besloten zij precies wat wij eigenlijk in onze portemonnee rond. Het resultaat is niet alleen boeiend, maar ook beangstigend: de Bank-aantekeningen over 3000 verschillende soorten bacteriën werden geïdentificeerd. Inclusief schimmels en Ziekteverwekkers zoals de bacterie E. coli, die kunnen leiden tot diarree en voedselvergiftiging, evenals zeer lichte sporen van Anthrax en difterie ziekteverwekkers. Ook soorten bacteriën die de ontsteking van de longen, de maag kan leiden tot maagzweren en acne, zijn gevonden. Wie last heeft van een onreine huid, of frequente diarree, moet trek uit zijn portemonnee als de oorzaak. Door de manier: Niet alle gevonden bacteriën van menselijke oorsprong. Niet alleen het DNA van sommige plantensoorten, honden en paarden is gevonden. Ook sporen van een brede mond Neushoorn zijn geïdentificeerd op een ticket.

We dragen allemaal uit de Tweede Hand…

Op de bacteriële verontreiniging van het geld rail, is gestart met een Colombiaanse Hygiëne Gel fabrikant in 2014, een sensationele reclame campagne. Het bedrijf gestempeld geld spoor naar de waarde van $ 3500 met een QR-Code (op het display van de telefoon leesbare Code) die geleverd wordt aan de houder van een certificaat informatie over hoe veel eigenaren het wetsvoorstel eerder (in paragraaf, stoelen 75,000, de eigenaar per jaar) en het aantal bacteriën op. Door de zogenaamde “Bacteriën Tracker” moet worden geanimeerd voor de gebruiker frequent wassen van de handen.

Wat kunt u doen tegen bacteriën?

De raden ook aan de Hygiëne-experts in de omgang met geld. Na het tellen van Geld of het Betalen, moet u uw handen wassen. De enige manier om te voorkomen dat op de huid of de slijmvliezen van de opgenomen bacteriën die infecties in het lichaam veroorzaken. Bij het wassen van de handen aan het gaan is niet mogelijk, men moet niet in zijn handen, op zijn minst in de mond, en zijn aangezicht zal niet aanraken. Als dat niet genoeg is als een hygiënische maatregel, is: Wie betaalt, alleen met munten, het heeft minder bacteriën contact. Ten slotte opgenomen munten, zoals we weten, minder bacteriën, zoals Facturen. Die, deze, geen, toegegeven, het gaat een beetje onpraktisch meten, alleen de emigratie blijft: is het het beste om naar Canada, Australië of nieuw-Zeeland. Hier zijn de geld-certificaten is niet van katoen, maar gemaakt van polymeer folie (plastic). Dit biedt bacteriën door hun lage absorptie, en een slechter broedplaats. EG – en creditcards worden ook niet gemaakt van katoen, een kiem-gratis Alternatief voor je aanbod, maar helaas. De schuld van de knoppen op ATM machines en lezers van de kaart. Deze onderzoekers vonden een vergelijkbaar aantal bacteriën als openbare toiletten.

Geef een reactie

Scroll To Top