Snelevacature Amsterdam

Geluk boodschappers van de spice rack

%image_alt%
De Winter kruiden kan ons in de Kerst gelukkig en beschermen tegen ziekten Van anijs te kaneel: Kerst aroma ‘ s zijn beschikbaar voor onze neus en de tong van een meer heerlijk genieten en ook heel gezond. De praktijk Vita heeft alle feiten op een rijtje.

Lost Verstoringen

Een schoonheid is ze, Ja, de zwart, gerimpeld vanillestokje. Maar wie denkt aan de zachte, zachte Geur van haar eigen Jeugd, voelt verzacht en kalmeert? Leuk voor in de aromalamp: De vijf druppels aroma-olie, vanille en Sinaasappel warmte. Studies tonen aan dat deze combinatie, in het bijzonder in het geval van depressie te verlichten.

Heeft een ontspannend effect

Kaneel-de geur is ontspannend en maakt zelfs gelukkig. Een Massage met essentiële oliën van kaneel olie bevordert de doorbloeding en kan zorgvuldig worden gedoseerd om de pijn te verlichten.

Bevordert de hersenen

De etherische Oliën van de nootmuskaat zenuwen hebben een kalmerende en vernieuwend op hetzelfde moment. In het aroma lamp wordt gebruikt, stimuleert en nootmuskaat, de hersenen activiteit, en een verhoging van de intensiteit van de Dromen.

Kalmeert de zenuwen

Anijs wordt ook gebruikt in de natuurgeneeskunde en in het Klooster van de oogheelkunde. Met slapeloosheid, geef je vijf theelepel de zaadjes in een kom en overgiet met kokend water. U het inademen van de dampen ongeveer tien minuten. Na een aangenaam gevoel van zwaarte – wij komen te rusten.

Verwarmt van hen

Als de koning van kruiden, gember in Azië is niet bekend. Het verwarmt het lichaam en is goed voor ons, vooral in het koude Seizoen. Ook met gember-bereide Lekkernijen, zoals gember brood, koekjes of cake genezing delicatessen, de spread is een heerlijk gevoel van gezelligheid en warmte.

Hoofdpijn

Kardemom is oorspronkelijk afkomstig uit het front in India, wordt gezegd dat hij de vurige energie van de mensen uit het verre Oosten. In peperkoek, gember koekjes de zoete, scherpe, kruidige Aroma. Extern, kardemom kan worden als verkwikkend Bad additief: Vier druppels van kardemom essentiële Olie (biologische winkels) met twee eetlepels plantaardige olie gemengd met een bloedverdunnende bad olie. De Olie is ook ideaal voor een ontspannen hoofd en nek massage. Iedereen die wil voorkomen dat een hoofdpijn, drink drie maal daags een glas kruidenthee met maximaal vijf druppels Olie en een theelepel honing in.

Geef een reactie

Scroll To Top