Snelevacature Amsterdam

Gember: beschermt voor sport spierpijn

Gember kan helpen bij het herstel van de spieren van Overmatig gebruik sneller.Dit is het resultaat van het tweede studies.

De wortel of knol van de gember (Zingiber officinale) is gecertificeerd volgens de rechter is een geconcentreerde anti-inflammatoire macht. In het centrum van de scherpe belangrijkste werkzame bestanddeel is Gingerol en zijn vrij zoet-pittige afbraakproducten Shogaol, evenals Zingeron. In de studies met de deelname van artrose patiënten gingerols in staat waren om in hun pijn-verlichtende kracht van Ibuprofen te meten (1).

Deze anti-inflammatoire en anti-oxidant eigenschappen nam wetenschappers enige tijd geleden op het idee dat gember letsel kunnen tegen de spier, zoals optreden in het geval van zware belasting door zwaar lichamelijk werk of sport prestaties, kan worden gebruikt. In eerdere studies is meestal toegewezen aan een dagelijkse dosis van twee gram gember. De resultaten waren echter nogal tegenstrijdig.

In vergelijking met eerdere studies, een dubbele dosis van gember

Vanwege dit, een Team van onderzoekers van verschillende universiteiten in de Verenigde Staten heeft besloten om te gebruiken voor een huidige studie, is een hogere dosis van vier gram gember per dag. Als de deelnemers, 20 mannen en vrouwen beschikbaar waren die bediend voorafgaand aan het begin van de studie, geen reguliere krachttraining. Zij werden gerandomiseerd in twee groepen verdeeld.

De eerste werd genomen in het organisme aan een drug depot gedurende een periode van vijf dagen, vier gram gember. De deelnemers van de tweede groep kregen tijdens deze fase, alleen een Placebo.

Overdadig gebruik van spier-schade in beide groepen

Sport Ingwer und RegenerationDan, een zeer uitdagende krachttraining in de vorm van excentrieke Ellen gevolgd boog te buigen. Dit vermindert de al gespannen spieren van een gewicht, dat op een gecontroleerde manier. De vereiste uniform vertraging van het gewicht is geassocieerd met een enorme spieren. In het onderhavige geval, het werd gedoseerd, zodat de spieren schade te voorkomen.

Dit was ook ongeveer 24 uur na de extreme kracht training meetbaar. Vanaf dit punt, de maximale kracht die kan worden besteed aan een volledige contractie van de spieren is verminderd in alle deelnemers, niet op te sporen. Deze schade is het verlies van kracht in verband met opgetreden in de Placebogroep als in de ginger group. Om de onderzoekers dat gember is in staat om te voorkomen dat de spieren beschadigen of te beperken.

Gember versnelt de Regeneratie van de spieren

Spannend was het om te buigen, echter, 48 uur na de excentrieke elleboog. In de gember, de groep had een stijging in de bruikbare maximaal vermogen werd nu opnieuw bepaald. Dat is te zeggen, onder invloed van de gember, de spieren hersteld sneller. In de Placebo groep, echter, de deelnemers weer alleen in de Tests, na 72 en 96 uur.

In deze latere Tests niet verder versneld herstel van de spieren in de gember, de groep was echter wel waargenomen (2). Dit is wat de wetenschappers zei later dat de gember was niet toegekend in de fase van herstel en daarom, vanuit een bepaald punt van de actieve ingrediënten in het organisme niet beschikbaar waren.

Gember is niet in elke sport-zin – een Gedifferentieerde, holistische studies zijn nodig

Een mogelijke toepassing voor een sneller herstel van de spieren door gember hebben de Amerikaanse wetenschapper al bij de Hand. Dus sporters kunnen profiteren van het, tussen twee van de competitie inzetten als een voorronde en finale op slechts een korte over twee dagen rust fase. Echter, op zijn beurt, spreekt dat onmiddellijk kan hebben na een training de gember bijzondere waardeverminderingen, die, bijvoorbeeld, in het geval van gymnasten negatief.

Het is hier, zoals zo vaak, in toekomstige studies te komen, die zou moeten overwegen het gebruik van gember voor een meer holistische aspecten om te voldoen aan de complexe eisen in high-performance sport. Zo heeft, bijvoorbeeld, een zes weken durende opdracht van een dag 1.5 gram gember in de lange-afstand lopers als een rem op het aantal inflammatoire markers.

(1) Haghighi, M., et al., Het vergelijken van de effecten van gember (Zingiber officinale) – extract en ibuprofen op patiënten met artrose, Arch Iran Med 2005;8, blz. 267 – 71. (2) Matsumura, M. D., et al., De Effecten van Pre-Oefening, Gember Suppletie op spierschade en Vertraagde Beginnende Spierpijn, Phytother Res. 2015 Jan;29(6), p. 887 – 93.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top