Snelevacature Amsterdam

Gember kan artrose-pijn

In het geval van artrose in de knie van gember zou kunnen verlagen het uitpakken van de pijn van matige tot lage niveaus, en het effect van geneesmiddelen te ondersteunen.

Tegen de pijn geassocieerd met artrose is een wortel geteeld. Dit kan betrokken wetenschappers van de AMERIKAANSE Universiteit van Miami, Florida, en van de Narayana research center in Wisconsin, bevestigen dat de pijnstillende eigenschappen van gember.1

Zes weken durende studie met gember extract

Uit een totaal van tien klinische centra, de onderzoekers waren in staat om te winnen 261 patiënten die bereid waren, in hun gerandomiseerde, multi-centered, Placebo-gecontroleerde, dubbelblinde studie met Parallelle groepen Design. Aan het einde van de zes weken durende studie periode, de gegevens van 247 mensen die het slachtoffer zijn van een gemiddelde van zeven jaar van artrose in de knie werden geëvalueerd.

Tijdens de 42tägigen de studie, de helft van de deelnemers ontvangen twee keer per dag een capsule met gember extract met 255 mg gember extract, dat wordt gewonnen uit 2.500 tot 4.000 mg gember wortel van de variatie, Zingiberis rhizoma, en van 500 tot 1500 mg van het kruid hoofdmap genoemd Thaise gember. De tweede groep proefpersonen kreeg een Placebo capsule, in de kokosolie.

Na het einde van de studie, 63 procent van de respondenten van gember groep, voelen minder pijn in de knie. Onder degenen die een Placebo, het was slechts 50 procent. Voor het meten van de intensiteit waarmee verlicht de pijn, maakten gebruik van de Amerikaanse wetenschapper is de zogenaamde Visuele Analoge Schaal (VAS), de pijn in een 100 mm lange schaal. Nul tot vier mm voor “geen pijn”, vijf-tot 44 voor lage, 45 en 74 voor de middellange en de 75 en 100 voor ernstige pijn.

Gember met Succes tegen de pijn, maar lichte spijsvertering ongemak mogelijk

Als gevolg van deze indeling is dat de onderzoekers in de gember, de groep waren in staat om te bepalen van een gemiddelde pijn daling van het opstaan tot 24,5 mm in de Placebo groep, 16.4 mm,. Na 50 meter Lopen naar de gember-deelnemers was minder pijn van 15.1 mm (8,7 mm met Placebo) op de schaal. De resultaten van de gestandaardiseerde Western Ontario and McMaster Universities Artritis Index (WOMAC), een vragenlijst met de sensatie van pijn bij artrose is opgenomen, wijst op een belangrijk voordeel van het innemen van gember.

Over het algemeen bleek in de ginger group, een daling van gemiddelde tot lage pijn niveaus. Daarnaast zijn beroep had gemaakt met de gember nemen aanzienlijk minder voor spoedeisende geneesmiddelen. Echter, de inname van gember heeft ertoe geleid dat het extract van de bijwerkingen die de patiënten klaagden vaker over maar milde klachten met de spijsvertering.

Bron:

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top