Snelevacature Amsterdam

Gember kan helpen tegen braken tijdens chemotherapie

Drie nieuwe studies tonen indrukwekkend, hoe gember de Misselijkheid en het braken kan voorkomen worden tijdens de chemotherapie.

De pittige, aromatische gemberwortel is een nietje in de Aziatische keuken. Maar zelfs in dit land, vooral in het verre Oosten, knol geteeld wordt steeds meer en meer vrienden. Het kleine wonder is een van gember, maar de exotische groenten, die al in de vroege middeleeuwen in Europa. Het wordt gewaardeerd als een eetlust, en een ingrediënt voor zware gerechten, omdat het kalmeert de maag en stimuleert de spijsvertering.

Bovendien, gember bevat veel Vitamine C, evenals alle belangrijke mineralen en sporenelementen. Meer recent wordt gember ontdekt, in toenemende mate, ook van de geneeskunde. Een effect op de voorgrond. De zure, scherpe, pittige knol kan ook voorkomen dat Misselijkheid en braken effectief.

Misselijkheid en braken kunnen falen van de chemotherapie

Wetenschappers van de oudste site van All India Institute of Medical Sciences in New Delhi, een van de zes elite-universiteiten in India, waren in staat om dit te bevestigen, nu in een zeer problematische Situatie. Het is belangrijk dat bij patiënten met kanker die chemotherapie ondergaan, lijden is vaak zo sterk, Misselijkheid en braken, moet de behandeling soms worden zelfs verkocht.

Op deze manier natuurlijk, levensbedreigende complicaties kunnen ontstaan. Om dit te voorkomen, worden gebruikt zogenaamde anti-emetica. De last, echter, het lichaam, in aanvulling op chemotherapie.

Drie verschillende studies tonen aan dat gember kan het verbeteren van de Misselijkheid tijdens een chemotherapie effect.

Dre onafhankelijke studies op gember en Misselijkheid

Studie van de belangrijkste teelt gebied van gember

De Indiase wetenschappers hebben nu een studie uitgevoerd met in totaal 31 kinderen en jongeren in de leeftijd van acht tot en met 18 jaar, waren te wijten aan bottumoren in behandeling, meer dan 60 cycli chemotherapie.1

Alle jonge patiënten de geneesmiddelen voor chemotherapie Cisplatine en Doxorubicine werden toegediend. Bovendien, ze nam de anti-emetica Ondansetron en dexamethason. Een groep patiënten kreeg, naast, gember poeder, tot 40 kg lichaamsgewicht bij elk van de drie chemotherapie dagen op een dagelijkse gram in drie porties gedoseerd en van 40 kg tot twee gram. De andere patiënten kregen een Placebo, dat wil zeggen een Dummy.

Gember verminderde Misselijkheid significant

In het resultaat, zo concludeerden de onderzoekers dat een acute Misselijkheid die optreedt na de Definitie tot niet later dan 24 uur na de laatste chemotherapie Fase, 93.3% van de patiënten liep naar binnen, nam een Placebo. In de gember, de groep was slechts 55.6 procent.

Een vertraagde verpletterende Reitz, die is opgesteld tussen één en zes dagen na de behandeling, werd waargenomen in de Placebo groep, 73,3 procent van de jongeren, die werd verminderd met gember tot 25,9 procent.

De werkelijke braken opgetreden met Placebo acuut in 76.7 procent van de gevallen, en vertraging in de 46.67 procent. Met de toevoeging van gember ook hier een significante verbetering kan worden bereikt, zodat hier is acuut, alleen 33.33 procent van de patiënten waren braken en vertraagde 14,81 procent. Dit zijn natuurlijk gewoon de Nummers, die, echter, kan betekenen voor de individuele patiënt is een serieus verschil.

Geen effect verschil tussen de gember en de farmaceutische anti-emetica

Übelkeit ChemotherapieEen andere studie met een iets andere opbouw heeft zich tot doel het vergelijken van het effect van anti-emetica versus gember tegen Misselijkheid en braken als bijwerking van chemotherapie.2 wetenschappers van de Madidol Universiteit-run medical College in Vajira ziekenhuis in Bangkok, Thailand, een gerandomiseerde, dubbel-Blinde studie in Crossover Design.

Dit omvat 48 patiënten met baarmoederhalskanker beschikbaar waren, die hebben deelgenomen aan een chemotherapie met Cisplatine deel. De proefpersonen werden verdeeld in twee groepen. Op de eerste dag van de behandeling met Cisplatine kregen de anti-emetische metoclopramide, evenals een verdere bereiding. In een groep was dit een dagelijkse dosis van één gram gember poeder en in de andere, om te voorkomen dat een Overdosis, een Placebo. In de volgende vier dagen, de prijs van gember voortgezet en de andere patiënten in de metoclopramide wordt toegediend.

Voor een verdere chemotherapeutische cyclus, de groepen werden teruggedraaid. Het geweldige resultaat was, dat er onder de patiënten, het was twee cycli deel geen significant effect nam het verschil tussen de farmaceutische anti-emetische, en gember poeder waarneembaar, noch in termen van acute of vertraagde symptomen van Misselijkheid of braken.

Heidelberg wetenschappers ontdekken mechanisme van de werking van de gember en de weg vrijmaken voor de klinische praktijk

In een zeer actuele, van het duitse kanker steun gefinancierde studie door de Universiteit van Heidelberg, was in staat om PD Dr. Beate Niesler en uw Team aan te tonen van het effect van de gember tegen Misselijkheid en braken tijdens en na chemotherapie.3

De medicijnen die leiden tot de dood van snel delende cellen. Doel is de kankercellen te zijn, natuurlijk zijn getroffen, maar ook een natuurlijke manier van snel delende intestinale cellen. De chemotherapie, deze reageren met de uitstoot van Serotonine. Dit hangt op zijn beurt, aan de receptoren van de zenuwcellen, en leidt tot het feit dat signalen naar de hersenen worden gestuurd waar de Misselijkheid is geactiveerd.

Het is precies op deze Docking sites tussen Serotonine en zenuwcellen, de verschillende ingrediënten van de gember en te voorkomen dat de reactie zo veilig als farmaceutische drugs. Na deze ontdekkingen, de onderzoekers van de universiteit van Heidelberg alle deuren voor de gember zijn nu open om te worden gebruikt als een zachte, anti-emetische in de klinische praktijk.

Studies:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top