Snelevacature Amsterdam

Gember ontgift de lever

Ingwer
Gember is goed voor een natuurlijke lever ontgifting is Een lange termijn effectief medicijn dat invloed heeft op de loop van non-alcoholische vette lever handig, is er nog niet. Effectief, een verandering in het Dieet. Klik hier om te lezen hoe de gember uw lever helpt om te Ontgiften.

Nog steeds de misvatting heerst dat een vervetting van de lever zou zich alleen voordoen in het geval van hoge alcohol consumptie. Dit is alleen iedere vijfde keer dat geval de oorzaak. Voor de meerderheid is het echter een zogenaamde non-alcoholische vette lever. Een veel voorkomende ziekte die bij ongeveer 20 procent van de Duitsers zijn getroffen weten – de meeste van de tijd, zonder het, omdat je normaal gesproken vormt geen grote klachten. Alleen in het gevorderde stadium van niet-specifieke symptomen zoals vermoeidheid, vermoeidheid, en kan pijn in de onderbuik. Verdere gevolgen zijn fataal. Zo kan ontbranden tot een derde van de invloed op de lever, als gevolg van een vervetting van de lever Hepatitis. De ontsteking kan leiden tot cirrose van de lever. Dit, op zijn beurt, verhoogt het risico op leverkanker. Maar niet alleen de lever zelf, de adiposity effect. Een vette lever ook voorstander van de ontwikkeling van type 2 Diabetes. Ook hart-en vaatziekten ontwikkelen vaker.

Medicijnen, die Artsen kunnen een vervetting van de lever weinig bijwerkingen te behandelen, is er nog niet. De meest effectieve therapie is een verandering in het Dieet. Iraanse onderzoekers wilden tonen of een vervetting van de lever met gember kan natuurlijk ook een traktatie.

Het resultaat van de pilot-studie: De behandeling met gember verbeterd bij patiënten met niet-alcoholische fatty liver disease (NAFLD) in de placebo-vergelijking, de ziekte-specifieke parameters. 44 NAFLD patiënten kreeg twaalf weken dagelijks twee gram gember of Placebo (capsules). Alle patiënten is het aanbevolen een minder vet dieet en matige sportieve activiteiten. In beide groepen, alle opgenomen constante verbetering. De gember-gift leidde in vergelijking met Placebo tot een significante vermindering van de lever waarden, ontsteking parameters en insuline resistentie.

U wilt een detox? Hier de beste tips van de expert om te Ontgiften de lever huis.

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie

Scroll To Top