Snelevacature Amsterdam

Gember voor spierpijn na het sporten

ingwer naturheilmittel gegen schmerzenGember is niet alleen een populaire keuken root, maar kan de pijn verlichten door spierpijn!

Iedereen weet het: Na een stevige wandeling, een lange fietstocht of een intensieve training, voel je je uitgeput, maar vernieuwd op hetzelfde moment. Het circuit is zo gebracht in de swing van de dingen, de wangen gloeien en de eetlust wordt gestimuleerd. Na een paar uur, soms pas de volgende Ochtend, echter, velen van ons niet voor onverwachte, onaangename Verrassing. Alle blootgestelde delen van het lichaam zijn als lood, en bij elke beweging van de spieren reageren met razende pijn.

Hoe minder het lichaam wordt getraind, hoe meer hij reageert met spierpijn. Achter de zogenaamde micro-trauma ‘ s invoegen. Dit zijn kleine scheurtjes in het spierweefsel, die worden veroorzaakt wanneer de spieren zijn heel erg gewild. Dus een ontstekingsreactie in gang gezet en het komt tot een accumulatie van water of weinig Oedeem. In het resultaat, de spieren zwellen en pijn.

Om dit tegen te gaan gember is gebruikt sinds de middeleeuwen als een effectieve huis remedie. Het wetenschappelijke bewijs voor het effect van de gember tegen spierpijn, maar kunnen niet worden gegeven. Dit is ook het Amerikaanse wetenschappers van de Georgia College En State University (GCSU) en de Universiteit van Georgia te geven als een Motivatie om te komen tot deze verbinding door middel van een twee-delige, gerandomiseerde, Placebo-gecontroleerde, dubbelblinde studie op het spoor.

Gember kan de pijn verlichten?

Onderzoekers van het Proefschrift waren die van warmte-behandeld gember wordt verondersteld te verminderen het gevoel van pijn. Voor het eerste onderzoek, de wetenschap van leren, 34 onderwerpen beschikbaar. Deze werden verdeeld in twee groepen. Een helft vond de rauwe gember en de andere een Placebo. De structuur voor de tweede studie was identiek, behalve dat een totaal van 40 mensen woonden, en in het gember-groep van de gember, de hitte was behandeld. Daarmee wilden de onderzoekers onderzoeken de veronderstelling dat de warmte-input voor de Hypoalgesia-effect, dat zorgt voor een verminderde gevoeligheid voor pijn, van de knollen.

Ingwer gegen MuskelkaterIn beide studie-onderdelen, de dagelijkse dosis van twee gram gember, werden genomen over elf dagen. Tijdens deze periode, alle vakken uitgevoerd excentrieke bewegingen van de elleboog. Dus, Oefeningen zijn bedoeld, waarin de flexor spieren van de elleboog (biceps) is neergelaten, en daarom zal worden uitgebreid. De weerstand te overwinnen, brengt een hoge mate van stress, die leidt zeer snel tot spierpijn en-inflammatoire micro-schade.

Om uitspraken te doen over de effecten van rauwe of warmte-behandeld de gember in vergelijking met Placebo, waren het voelen van de intensiteit van de pijn, de persoonlijke Lasten, de waarden van de Gewebshormons E2-prostaglandines in het Plasma, de Armvolumen, de beweging vermogen van de arm en de isometrische kracht voorafgaand aan de trainingen, evenals over drie dagen na de lasten opgenomen.

Met gember aanzienlijk minder spierpijn

In het resultaat, de wetenschappers ontdekten dat de pijn te zwaar op de groep, waarin de deelnemers rauwe gember, 24 uur na de Oefeningen in de orde van 25 procent en in de groep, in de voorverwarmde gember is toegekend aan 23 procent van de laag-groep dan in de Placebo. Een soortgelijk resultaat werd ook geleverd door alle andere Tests.

Dus, in de veronderstelling dat de warmte van de behandeling geeft de gember, de pijn sensatie-verminderen van eigenschappen is, naar het rijk der legenden, verbannen. Het was echter duidelijk bevestigd dat gember vermindert pijn, stress-geïnduceerde spier.

Bron: Zwart, C. D., et al., “Gember (Zingiber officinale) vermindert de pijn veroorzaakt door excentrische oefening”, Het Tijdschrift van de Pijn, 2010 Sep; 11(9), p. 894 – 903.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top