Snelevacature Amsterdam

Geneeskrachtige kruiden in de Alpen is het beste medicijn groeit

Eine Blumenwiese vor einem Bergpanorama
De Alpen bieden een brede selectie van medicinale kruiden – het meeste is in de apotheek van geneeskrachtige kruiden, zelfs in het tijdperk van de moderne geneeskunde, de Gezonde kuren van aard zijn populair. De Alpen bieden een groot assortiment van kruiden – hier krijg je te weten.

Vaak is de natuurlijke remedies werken beter dan medicijnen en zonder bijwerkingen. Een plek waar oude geneeskrachtige kruiden te Weten, tot op heden heeft overleefd de Alpen. Het Goede ding: Alles wat nodig groeit op de weg – en is tegenwoordig zelfs voor Niet-berg bewoners worden door de apotheek of medische speciaalzaken goed beschikbaar.

Zirbelkiefer

Zwitserse, grenen essentiële olie

De griep of verkoudheid toeslaat, de Alm-arts naar de Zwitserse, grenen etherische Olie: De essentiële Olie van de knoestige berg boom, ter bestrijding van diverse soorten ziekteverwekkers en wist de sinussen. Te Inhaleren drie druppels van de Olie (de gezondheid van voedsel op te slaan) in warm water (twee keer per dag gedurende tien minuten).

Gänseblümchen

Daisy

Als de berg bewoners geteisterd door een hoest, ga je Daisy plukken: koffie (twee theelepels van bloemen met 250 milliliter water, koken voor tien minuten, dan zit stam) triggers van slijm en verzacht de luchtwegen.

Rosenwurz

Rhodiola rosea

De natuurlijke tonic uit de hoge bergen: Rhodiola rosea groeit tot een hoogte van 4.500 meter. Extracten (capsules verkrijgbaar in de apotheek) Staten te helpen met emotionele en lichamelijke uitputting, en het versterken van onze zenuwen.

Heublumen

Bad van helende kruiden

De essentiële Oliën van hooi, evenals het remmen van ontstekingen. Dus je reuma te verlichten, jicht of ischias pijn. 500 gram hooi (apotheek) met drie liter water en breng aan de kook, gedurende 30 minuten, de stam, en vervolgens naar de bad-water.

 

Waldmeister

Bos master

Als het hoofd zoemen, de welriekende kruid is meestal net zo goed als tablets. Bos master is een vaatverwijdend en krampstillend. Effectief, de gedroogde bladeren, Slechts een paar van verpulveren en het inademen van de geur.

Löwenzahn

Paardebloem

De bitterheid van de Paardenbloem voor het verlichten van acute maag-en darmklachten. Voor een helende kruiden thee zaden wortels: Één eetlepel (apotheek) met 150 milliliter water blancheren. Tien minuten, twee kopjes drinken.

Melisse

Genezende Kruiden Massage

Voor een kruidenstempelmassage wikkel de gedroogde balsem, St. John ‘ s wort, en pepermunt bladeren (apotheek) in een doek. Dit is geïmpregneerd met warm water en de behandeling met de stempels verkrampte spieren.

Geef een reactie

Scroll To Top