Snelevacature Amsterdam

Geneeskunde-De Wonderen Van Yoghurt

Joghurt gegen Diabetes
Yoghurt verschilt van andere zuivelproducten, want het bevat gefermenteerde lactose. Van het melkzuur wordt gevormd, de positieve effecten voor de metabole kan hebben Voor de meeste mensen, yoghurt, vooral voedsel. In feite, de populaire zuivel product, maar ook een echte all-purpose wapen tegen een verscheidenheid van ziekten. De praktijk Vita vertelt u hoe u gezonde yoghurt is.

Onderzoekers aan de Harvard School of Public Health in Boston hebben aangetoond in een recente studie dat de yoghurt verlaagt het risico op het ontwikkelen van type 2 Diabetes. Van een dagelijkse consumptie van twee eetlepels yoghurt – over 28 gram – het verminderen van de kans om diabetes, met een gemiddelde van 18 procent, zegt de studie van de auteur, Professor Chen Mu.

Niet de melk!

Voor de studie, de onderzoekers geëvalueerd over een aantal jaren de gegevens van in totaal 290.000 onderwerpen. Meer dan 15.000 patiënten tijdens de onderzoeksperiode in type 2 Diabetes.

De onderzoekers ontdekten dat de Anti-Diabetes effect moet worden rechtstreeks yoghurt gekoppeld – en niet, zoals eerder werd aangenomen, met ingrediënten (bv., calcium of bepaalde vetzuren), die ook kan worden gevonden in de melk. Yoghurt verschilt van andere zuivelproducten vooral het feit dat in hem de lactose (melksuiker) wordt gefermenteerd door bacteriën melkzuur. Deze bacteriën worden verdacht, evenals de melkzuur – om de positieve invloed op de stofwisseling verantwoordelijk.

Echter, yoghurt is niet alleen een preventieve werking tegen Diabetes, maar ook tegen vele andere ziekten, is verrassend effectief.

Yoghurt aan het versterken van de botdichtheid

Een nieuw-Zeelandse lange-termijn studie toont yoghurt versterkt de botdichtheid. Mensen die verbruikt per dag, twee kleine kopjes (ongeveer 150 gram) van de melk product, is toegenomen de dichtheid van zijn beenderen, na één jaar tot vijf procent.

De yoghurt-bescherming tegen vergiftiging

Probiotische yoghurt kan worden gevonden in de voorkant van vergiftigingen met zware metalen – bijvoorbeeld in het drinkwater te beschermen. Dit toont een studie van de Universiteit van Ontario (Canada). De yoghurt opgenomen bacteriën binden aan de giftige zware metalen en ervoor te zorgen dat ze worden uitgescheiden in de spijsvertering.

Probiotische yoghurt verlicht de symptomen van verkoudheid

Een probiotische yoghurt per dag beschermt tegen verkoudheid, vooral kinderen. Amerikaanse onderzoekers gevonden: kinderen versterken van uw immuunsysteem met yoghurt, moest niezen tijdens een koude, gemiddeld 76 procent minder, 50 procent minder hoesten en een totaal van de gevallen waarin de antibiotica werden voorgeschreven daalde tot rond de 40 procent.

Een remedie voor Parkison?

Onderzoekers van het Max-Planck-Instituut voor moleculaire celbiologie ontdekt per toeval dat de yoghurt met een linksdraaiende melkzuren symptomen van de ziekte van Parkinson kan verminderen. In het experiment met wormen, die geleden hetzelfde gendefect als patiënten met de ziekte van Parkinson, zelfs in geslaagd om de ziekte te genezen.

Voedsel allergieën verslaan met de hulp van yoghurt

Onderzoekers aan de Universiteit van Chicago willen manipuleren in mensen met een voedselallergie, de bacteriële samenstelling van de darmflora zodat de immuun reacties afneemt. Allergische reacties zou missen op deze manier. Om invloed te hebben op de microbiële structuur van de darmflora, zijn gefokt voor specifieke culturen van bacteriën door het gebruik van een probiotische yoghurt moeten worden genomen.

Hamburg-harburg, 26. November 2014

Geef een reactie

Scroll To Top