Snelevacature Amsterdam

Gevaar van verstikking! De meest gevaarlijke lichaam het voedsel van de kinderen

An Trauben können Kleinkinder ersticken
Blijf weg van gevaar voor verstikking! De praktijk van de Vita-foto galerij toont welke voedingsmiddelen zijn gevaarlijk voor kleine kinderen een heerlijk, druif, gezond, en de kinderen zijn dol op de zoete vrucht. Maar wees voorzichtig, u kunt stikken! Hier kun je vinden wat lekkernijen kunnen gevaarlijk zijn voor Kleine kinderen.

In het geval van kleine kinderen onder de leeftijd van vijf slikken mechanisme, en de luchtwegen zijn nog niet volledig ontwikkeld, waardoor het makkelijker voor u om verstikking ongevallen. De meest waarschijnlijk niet gebeuren door middel van speelgoed of andere voorwerpen links liggen, maar door het inslikken van voedsel. Wat de Kleine in het bijzonder willen eten, kunnen gevaarlijk voor u zijn.

De Foto ‘ S Van “Gevaar Voor Verstikking! De meest gevaarlijke van de favoriete gerechten van de kinderen” toont de meest voorkomende oorzaak van verstikking ongevallen bij jonge kinderen – nu, door er op te klikken.

Verstikking ongevallen bij jonge kinderen te voorkomen

Het risico van uw kind verslikken tijdens het eten, kunt u voorkomen dat door het observeren van een aantal regels. Ze eten serveren in hapklare stukken gesneden groenten, altijd gekookt. Tijdens de maaltijd, de kinderen moeten rechtop te zitten om te eten tijdens het spelen en Tobens is taboe. Laat uw kind tijdens de maaltijden zonder toezicht.

 

Geef een reactie

Scroll To Top