Snelevacature Amsterdam

Gewichtstoename als gevolg van medicijnen

Gewichtszunahme durch Tabletten
Elk jaar zijn ongeveer 60.000 dodelijke slachtoffers: bijwerkingen van medicijnen zijn niet als een gezondheids-te Weten het risico van onderschatting van je, waarom suiker tabletten dik kan maken, en wat zijn de bijwerkingen in elk van de pakketten op de loer.

Elk jaar 800 000 patiënten in Duitsland naar het ziekenhuis omdat ze symptomen hebben voor wat er in eerste instantie geen verklaring. Echter, zelfs sommige Artsen zijn vaak niet van bewust dat de zogenaamde ziekten zijn in werkelijkheid bijwerkingen van de voorgeschreven medicijnen.

Bijwerkingen: Als de drugs zijn gevaarlijk

Bij diagnose heeft hij gehoord had bijna alles, zelfs Multiple sclerose (MS) of een hersentumor hield de Artsen van Horst Bergmann (43). Hem pijn en gevoelsstoornissen werden gestoken in de armen en benen, een week lang, hij voelde zich moe. Vooral na een korte fysieke stress had hij te kantelen, het gevoel is hetzelfde. Het was pas veel later, een andere dokter vond de oplossing voor het probleem: “je hoeft niet te tolereren het antibioticum.” Vooraf aan de behandeling van het begin was gegaan, ontsteking van de longen. Echter, het antibioticum stapelt zich op als een zogenaamde Depot medicatie in het vetweefsel en bleef daar weken. “Als iemand ontwikkeld voor deze reactie, hij lijdt zo lang, totdat het geneesmiddel wordt uitgescheiden uit het lichaam,” zegt Dr. York van Rehren, Internist in Hamburg.

Gezondheidsrisico ‘ s van ongewenste bijwerkingen

Bijwerkingen van medicijnen is een groot probleem. Sinds 1998, is een verdubbeling van het aantal gemelde ernstige drug tussen gevallen meer dan. Het aantal sterfgevallen door drugs in deze periode zelfs verdrievoudigd. Experts schatten dat in Duitsland, tot 60 000 mensen per jaar sterven als gevolg van bijwerkingen van medicatie. In het geval van de juiste, zorgvuldige verordening door de arts en juiste inname door de patiënten geneesmiddelen zijn echter in de meeste gevallen, voor het genezen van ziekten, of, ten minste, voor de verbetering van de kwaliteit van leven is erg handig.

Tabletten mit Nebenwirkungen

Symptomen zoals gewichtstoename, hartkloppingen, en psychische stoornissen kunnen voorkomen als bijwerkingen van medicijnen

Suiker pillen kan je vet – en cholesterol schade

In het geval van de suiker ziekte (Diabetes) kan niet meer benutten van het organisme van het lichaam de eigen Insuline voldoende. Echter, wie voortdurend duizelig en misselijk gevoel in de maag is te lijden onder de omstandigheden van een hoge dosering van zijn medicatie. “Het grootste risico is dat de te lage bloedsuikerspiegel, die kan zelfs levensbedreigend”, zegt Prof. Frölich. Sommige Diabetes geneesmiddelen worden door vet of water vasthouden voor gewichtstoename of veranderingen in het cholesterolgehalte.

Spierpijn – lipide verlagende medicijnen zijn één van de tien de oorzaak

Die is in constante pijn in de spieren of spanning, en medicijnen voor het verlagen van de bloed-vet niveaus beslaat, kan het lijden van de meest voorkomende bijwerking van deze zogenaamde statines, waardoor een stijging van ongeveer tien procent van de patiënten merkbaar. U kan ook optreden na een jaar van te nemen. In dit geval moet u onmiddellijk de arts. De vet-verlagend medicijn Lipobay werd ingetrokken door de fabrikant in 2001, na de rapporten van de dodelijke spier desintegratie had plaatsgevonden.

Neuroleptica – mesten en verdediging zwakker

Antipsychotica bij de behandeling van schizofrenie (Schizofrenie) kan interfereren met de vorming van de witte bloedcellen (belangrijk voor het immuunsysteem), een deel van de patiënten om mee te nemen op een hoop gewicht. Vermoeidheid, problemen met plassen en hartkloppingen zijn andere bijwerkingen.

Hoofdpijn en fatale bloedingen van de maag als gevolg van de pijn

De hoofdpijn ondanks de pijnstillers niet beter? Let op! De medicatie nooit langer dan drie dagen in een rij, of meer dan tien dagen in een maand. “Anders is de pijn onafhankelijk geworden, het geneesmiddel zal leiden tot de pijn kan worden”, legt Prof. Frölich. “Pijnstillers zoals Ibuprofen vaak leiden tot maag pijn en bloedingen van de maag, vaak met fatale afloop.”

Als antibiotica levensbedreigende hartritmestoornissen veroorzaken

Antibiotica worden vaak voorgeschreven onnodig. Neveneffect: verstoring van het evenwicht van de bacteriële flora in de darm, diarree is het gevolg. Vooral met de Depot-preparaten, die slechts drie dagen, maar soms zelfs meerdere weken in het lichaam blijven, is voorzichtigheid geboden. Prof. Frölich: “degenen Die gereageerd op het voorbeeld met spierpijn of gevoelsstoornissen in de armen of benen, is dit Probleem voor een week.” Tetracycline kan schade toebrengen aan kinderen tandglazuur en de groei van botten, remmen. Het antibioticum, Moxifloxacin, kan ook leiden tot levensbedreigende hartritmestoornissen.

Wazig zien, en een hartaanval door seksuele enhancer

Viagra het wonder medicijn voor mannen, het werkt niet meer in bed? De bijwerkingen zijn aanzienlijk: het gezicht roodheid, nasale congestie, de Kleur van de visie, en de hartkloppingen, is voor de uren, stoppen en naar de hartaanval kan escaleren. Onderzoekers hebben ook beschreven een gevaarlijke bloeddruk afval, ten minste als men het nemen van bepaalde hart-en geneesmiddelen (nitraten).

Gewichtszunahme als Nebenwirkung

Duizeligheid na het innemen van tabletten tegen brandend maagzuur, hoesten, als een typische bijwerking van hoge bloeddruk: Soms is de geneeskunde lijkt erger dan de kwaal

De hormonen van de dood veroorzaken angst

Nervositeit, hartkloppingen, trillende handen, zweten, verlies van gewicht, opvliegers en hart dichtheid (Angina pectoris) – hoeft niet te worden achter een zeer vervelende ziekte? In het geval van Marina berg (49), het is gewoon een gevolg van verkeerde dosering van de schildklier medicatie (hormonen). Omdat een deel van de klier verwijderd in haar, de vrouw op de berg, een sub-functie. “Met een aanpassing van de dosis van de medicatie, kunt u deze problemen zijn meestal eenvoudig te verwerken,” zegt Prof. Frölich.

Bloedend tandvlees en schade aan de lever bloed verdunners

Aangezien Lisa Lindemann (67), een kunstmatige hartklep, ze heeft last van bloedend tandvlees. “Dit kan een bijwerking zijn van bloedverdunnende medicatie”, legt Professor Frölich. Het bloed wordt verdund te veel, kan leiden tot gevaarlijke gastro-intestinale bloeden en ook schade aan de lever. Minder Ernstige Bijwerkingen: Jeuk, Braken, En Diarree.

Duizeligheid en Misselijkheid als gevolg van malaria preventie

Misselijkheid en malaise zijn bijzonder ongepast wanneer ze zich voordoen in de voorkant van een (vakantie) reis. Soms zijn ze, maar ook medische voorbereidingen volgen, zeg, de Malaria-preventie. Omdat Malaria profylaxe tabletten kan leiden tot klachten. “Eén procent van de patiënten, het komt ook voor neuro-psychiatrische bijwerkingen, meestal duizeligheid,” waarschuwt Prof. Frölich.

Als hart van de hartstilstand

Hart in het gevorderde stadium van een ernstige ziekte, zwakte is. Wanneer het hart ritme stoornissen, dit kan het gevolg zijn van de voorgeschreven medicijnen. Professor Frölich: hartglycosiden, die moet het verlichten van de druk op het hart, kan het gazon op het verkeerde dosering of in het geval van het ontbreken van acclimatiseren, extra beats, en het hart.” In het uiterste geval, het gaat om een hartstilstand.

Als kinderen pillen het hart van de grasmat

“Doe niet zo!”. Wat moet ik doen om zappel Philipp ziekte bespot, heeft een medische naam: attention deficit-hyperactivity disorder, in het kort ADHD. De medicijnen werken niet tegen, maar helaas, ook zonder bijwerkingen: verlies van eetlust, slaapstoornissen en tachycardie waargenomen voor een Lange tijd. Onlangs werd ontdekt dat het medicijn methylfenidaat leidt ook tot structurele veranderingen in de hersenen, althans in dierproeven. “Wat dat betekent voor de mensen, moet nu worden verduidelijkt,” zegt Professor Frölich.

Geef een reactie

Scroll To Top