Snelevacature Amsterdam

Gewichtstoename

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • Een gewichtstoename beschrijft een stijging van het lichaamsgewicht, onafhankelijk van de mogelijke groei processen.

  Meestal is de oorzaak een combinatie van slechte voeding en gebrek aan lichaamsbeweging. Maar ook ziekten kunnen leiden tot een toename in gewicht.

  Wat is een gewichtstoename?

  Een gewichtstoename als het lichaamsgewicht toeneemt. Dit kan een geleidelijk proces over de jaren, of sprongen en grenzen binnen een paar weken of maanden. In het geval van zeer snelle veranderingen, is het bijzonder belangrijk om de oorzaak te krijgen naar de bodem van het. Er zijn verschillende vormen van gewichtstoename, en geen reden voor bezorgdheid.

  Bewegung stoppt Gewichtszunahme

  Regelmatige lichaamsbeweging en een evenwichtige voeding zijn de beste maatregelen voor vermindering van het gewicht

  Sporten, bijvoorbeeld, leidt tot een toename in gewicht, zodra de intensiteit wordt verhoogd. Omdat het extra verkeer wordt automatisch gekoppeld met de opbouw van spiermassa. Dit effect resulteert in recreatieve sporters vaak irritatie, omdat het karakter is zichtbaar verbeterd, maar de schaal is nog steeds hoger weerspiegelt. In het geval van de mensen, de trein is erg uitgesproken en de werking van stress (bijv., bodybuilders, gewichtheffers) kan niet gebruikt worden, daarom is de Body Mass Index (BMI), uw gewicht ingedeeld. Sinds de BMI wordt beschreven met een eenvoudige formule, de relatie tussen lichaamslengte en gewicht. De zware spier massa van bodybuilders leidt tot zeer hoge waarden, die een vertekend beeld kan geven, omdat het vetgehalte is laag en er geen “ongezond” Obesitas.

  Een ander voorbeeld van een snelle, maar een normaal gewicht te krijgen voor een zwangerschap. Na de geboorte is het gewicht terug naar normaal, meestal binnen het eerste jaar. Voorwaarde voor dit, echter, is dat het een natuurlijk gewicht te krijgen. Veel moeders tijdens de zwangerschap tijdens de voeding op de oevers en neemt veel van de maaltijden bevatten te veel suiker en vet. Dit eten leidt tot uw lichaamsgewicht stijgt tot boven het normale niveau – deze extra Kilo ‘ s later worden moeizaam verwijderd. De basisregel is: hoe lichter vrouwen zijn aan het begin van de zwangerschap, hoe meer je meestal nemen. Maar ook hier is er – in weerwil van een optimale voeding – uitzonderingen. Het individuele lichaamsgewicht moet worden overlegd met de gynaecoloog.

  Een gewichtstoename kan ook gewoon het gevolg zijn van de door vochtophoping (Oedeem). Bijvoorbeeld, een chronische veneuze insufficiëntie of zwakte van de hartspier leiden vaak tot een verhoogde vocht in het weefsel wordt gestort, en daarmee het gewicht van het lichaam toeneemt.

  In de meeste gevallen gewichtstoename is een groeiende hoeveelheid lichaamsvet. Dit fenomeen is op de leeftijd vaak, omdat van de energie behoefte van het lichaam vermindert in de loop van het leven, veel mensen niet aan hun dieet of uw beweging. Een Overschot aan energie, die omgezet wordt als een Reserve in het vet, is het resultaat.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top