Snelevacature Amsterdam

Gezond de Winter door: Beschermt melk mijn kind van de kou?

Milch gegen Erkältung
Een studie toont aan dat Elk glas van plantaardige melk verzwakt het immuunsysteem Vitamine D is essentieel voor het immuunsysteem. Echter, veel kinderen lijden aan een chronisch Vitamine D tekort en er zijn altijd meer. Dit toont een recent gepubliceerde studie. De praktijk Vita laat zien hoe je kunt veranderen en dat uw kind met een verbeterd immuunsysteem in het koude seizoen begint.

Een deel van de menselijke behoefte van Vitamine D in ons lichaam produceert, “wanneer de UV-straling van de zon raakt onze huid,” zegt Professor Jonathon Maguire. Het andere deel van de persoon die gewoonlijk neemt zijn voedsel. Het Probleem: Veel kinderen niet genoeg voeding met Vitamine D en het ontwikkelen van een gevaarlijk tekort. Een recente studie van het St. Michael ‘ s Hospital in de Verenigde Staten.

Een van de meest belangrijke Vitamine D-bronnen voor de kinderen van het dagelijks glas melk is, volgens de onderzoekers. Echter, veel ouders geven hun kinderen vandaag, geen koemelk, maar de kruiden-Alternatieven – zoals rijst -, amandel-of sojamelk. Het resultaat: kinderen die niet drinken van koemelk, twee keer het risico van een acuut Vitamine-D-tekort – en, bijgevolg, Een verzwakt immuunsysteem.

Melk voor een goed afweersysteem

In feite, Vitamine D is essentieel voor het immuunsysteem is absoluut van essentieel belang. Een studie van de Universiteit van Kopenhagen toont aan dat Alleen wanneer het lichaam een voldoende hoeveelheid Vitamine D activeert de T-cellen van het lichaam het eigen immuunsysteem, en de binnengedrongen virussen of bacteriën te bestrijden. Daarom zijn de onderzoekers raden: iedereen Die zich wil voorbereiden zijn kind voor de komende koude seizoen, moet hem een keer per dag een glas verse koemelk.

Hamburg-harburg, 22. Oktober 2014

Geef een reactie

Scroll To Top