Snelevacature Amsterdam

Gezond met Schüssler-zouten-kuren

Schüßler-Salze beugen Winterleiden wie Erkältungen vor
Of het nu koud of te droog, raspende huid – Schuessler-zouten-kuren voorkomen van influenza, raspende huid, en de spanning van een deel van de Winter? Fout! De praktijk van de Vita-een expert legt de beste Schüssler-zouten-kuren.

De tablets zien er nogal pover: wit en klein. En moeilijke namen, zoals natrium-fosforzuur ze hebben. Maar het effect van meer en meer mensen vertrouwen. Natuurgeneeskundig therapeut en auteur Angelika Gravin Wolffskeel von Reichenberg van Rottendorf de buurt van Würzburg met succes behandeld voor een jaar met Schüssler-zouten-kuren. “Vooral in de Winter, Schüssler zouten kunnen helpen onze gezondheid heel goed,” zegt de expert. Het lichaam is nu verzwakt door de koude, gebrek aan lichaamsbeweging en minder vers voedsel. Ook de stofwisseling van de cel lijdt. De cellen van het lichaam uit Balans raken, om de toch al schaarse voedingsstoffen van kwaad tot erger. Hier zijn de twaalf minerale zouten volgens Dr. Wilhelm Heinrich Schüßler (1821-1898).

Schüssler zouten zijn niet voedingssupplement

“Velen verwarren de biochemische minerale zouten met voedingssupplementen,” zegt de natuurgeneeskundige. “Maar het is niet over het aanbod van, bijvoorbeeld, Magnesium in de traditionele zin, zoals in de tabletten uit de supermarkt.” De mineralen in de minerale tabletten worden verdund homeopathisch (potentized) dus dat ze anders zijn. “Je doel is, de stofwisseling van de cel, dus compenseren voor dat de cellen van het lichaam optimaal verzorgd worden”, aldus de expert. Want dat is de voorwaarde voor zorgen dat we gezond blijven of het zal sneller weer.

Voor gemeenschappelijk winter klachten, de expert heeft een selectie gemaakt van zes Schüssler-zouten-kuren. In het beste geval, je overtuigen van het effect van de minerale zouten (apotheek).

Koude preventie | voorbereid voor de winter | koude -, stop – | rug-en gewrichtspijn behandeling | Goed-humeur-cure | droogheid van de huid te bestrijden

Behandeling 1: Voor de preventie van infecties

(3, 5)

Het koude Seizoen robs krachten – op vele niveaus. Dit restauratieve behandeling helpt bij het voorkomen van infecties en de verspreiding van de besmetting en maakt het meer robuust in het algemeen. De rode bloedcellen zijn beter voorzien van zuurstof. Immuun cellen worden beschermd in een meer actieve, gezonde cellen aanvallen. De behandeling helpt ook om te voorkomen dat koude handen en voeten.

Hoe om u van December tot en met de lente van de Schüssler-zouten No. 3 (Ijzer fosforzuur D12) en Nummer 5 (kalium fosforzuur D6) in de dagelijkse uitwisseling. In elk geval is 3 tot 5 tabletten per dag opgelost in warm water. Drinken In kleine SLOKJES, langzaam, zodat de zouten kunnen worden geabsorbeerd via de slijmvliezen in de mond.

Remedie 2: wrap-Around care voor de Winter

(Niet 3, Niet 5, Niet 7, Niet 10)

Als u wilt houden een brede voet past, en zowel de verdediging en reumatische pijn en gevoeligheid van het weer, om te voorkomen dat het versterken van de Winter-cure. Het is ook nuttig voor professionals met beperkte tijd, als een uitzondering, alle van de tabletten worden genomen in een keer.

Hier is hoe: Neem 5 tabletten van de minerale zouten nr. 3 (Ijzer fosforzuur D12), nr. 5 (kalium fosforzuur D6), nr. 7 (Magnesium, fosforzuur D6) en nr. 10 (Natrium sulfuricum D6). Dit is een totaal van 20 tabletten in een glas en bedek met warm water. Roer dagelijks en het eerste wat in de ochtend in kleine SLOKJES te drinken. Vier tot zes weken.

Behandeling 3: Bij de eerste tekenen van verkoudheid

(No. 3)

Als een kou op komst is, of het is in de hals, de verdachte van de kras, en snel. De Acute behandeling niet onderscheppen van de schuifspanning die onderdrukte hem. Integendeel, het helpt het lichaam te blijven effectieve zelf-helende processen.

Hier is hoe: aan het begin van de symptomen om de tien minuten, een tablet van no 3 (Ijzer fosforzuur D12) zuigen. Als het maakt dat je je beter voelt, het verminderen van de frequentie, maar je zet het mineraal zout is nog niet voltooid. In plaats daarvan, over acht dagen, eenmaal daags 6 tabletten in heet water en drink kleine SLOKJES te ontbinden. Als je stopt te vroeg, loopt u het risico een terugval.

Remedie 4: Als je rug of gewrichten pijn

(Geen 9, 10, 11)

Iedereen die gezamenlijke problemen of rug heeft de neiging om pijn, lijden en in de winter koud toeneemt. De ontzuring van de behandeling helpt het lichaam te ontgiften en het verlichten van het ongemak.

Hoe te Zuigen in de ochtend, twee keer 2 tabletten van Schuessler zout. 9 (natrium fosforzuur D6). Als een resultaat, het zuur is geregeld-base-evenwicht, en weefsel residuen worden in beweging gebracht. In de middag, twee keer 2 tabletten van het zout. 10 (Natrium sulfuricum D6) zuigen. Het zorgt ervoor dat de opgeloste resten worden uitgescheiden. Voor de structuur en stevigheid van het weefsel zout. 11 (Silicea D6) verantwoordelijk is. Twee keer per avond 2 tabletten. Over acht weken lang.

Remedie 5: de stemming stijgt opnieuw

(5, 9)

Als in de ochtend wanneer u uit het raam kijkt alle energie verdwijnt, dat is typisch voor de low-light tijd. Seizoensgebonden depressie is in onze Streken, helaas, niet ongewoon. Maar zelfs in de Winter, is het mogelijk dat u laat uw innerlijke zon te stralen en moedeloosheid vergeten. De zenuw helpt te genezen sterker.

Hier is hoe: meerdere Malen per dag voor 15 uur een tablet van het zout. 5 (kalium fosforzuur D6) in de mond en laat het oplossen. Die lijdt aan een sterk gebrek aan motivatie, kan ook zuigen in de middag, elk van één tablet van het zout. 9 (natrium fosforzuur D6). Het activeert de stofwisseling en heeft een revitaliserende werking. Ongeveer zes weken.

Remedie 6: Voor de droge-gevoelige huid

(No. 8, Zalf No. 8)

In de Winter, een gezonde huid te lijden van de droogte. En al gevoelige huid wordt gespannen door het verlies van vocht in koeling en verwarming van de lucht in aanvulling op, en heeft de neiging om de huid Rasp. Deze behandeling van de huid neemt gevoelens van spanning en brengt de huid weer in Balans.

Hier is hoe: Laat in de ochtend, 2 tabletten van Schuessler zout. 8 (natrium chloratum D6) op te lossen in de mond. Dit zout, dat coördineert de uitwisseling van stoffen in de cellen van het lichaam en reguleert de huid van de functie. Daarnaast kunt u de ondersteuning van de genezing op de buiten, met de Schuessler-zalf nr 8 (Natrium chloratum). Meerdere malen per dag in dunne laag op de aangedane of gebarsten lippen.

Geef een reactie

Scroll To Top