Snelevacature Amsterdam

Gezonde noten: Dagelijks een handvol noten, de snelheid van afsterven is verminderd met 20%

Hoe gezond zijn noten? Nadat alle, deze boom vrucht is een goede calorie-bom. Gezondheid wetenschappers hebben publiceerde een uitgebreide studie van de lange-termijn effecten van noten als onderdeel van het dieet en schrijven: Een handje noten per dag is voldoende om het risico van overlijden bij ziekten met 20 procent!

Noten zijn niet alleen lekker, en, toegegeven, een zeer voedzaam, maar ook gezond. Als een energie-rijke Snack, je bent zeker in de overgrote meerderheid van de gevallen, de in kleurrijke verpakking vermelde chocolade -, suiker-bars, de industrie heeft de voorkeur. Ze bevatten vitamine A, C, D, en E, veel B-complex vitaminen.

Deze onverzadigde vetzuren ook als Omega-3-linoleenzuur. Bovendien, eiwitten, essentiële aminozuren, voedingsvezels, mineralen en sporenelementen zijn opgenomen in hen. Dus, noten, zonder twijfel een van de meest waardevolle voedsel voor het menselijk dieet. In studies, waren ze in staat om te bewijzen dat hun positieve effect op het cholesterolgehalte en de bloedsuikerspiegel. Ook, u lijkt te zijn in de preventie tegen sommige vormen van kanker nuttig, en verminderen het risico op een hartaanval.

De dagelijkse consumptie van noten kan goed zijn voor de gezondheid

Wetenschappers van het internationaal gerenommeerde kanker onderzoek en treatment center, het Dana Farber Cancer Institute (DFCI) in staat waren om de naam van de positieve effecten op de gezondheid, nu met een indrukwekkend aantal. De DFCI behoort tot de medische faculteit van de Harvard Universiteit in Boston, USA, en de aanstekelijke verklaring is de onderzoeker er: mensen Die eten dagelijks een handvol of over 30 gram noten vermindert het risico op overlijden met 20 procent.

Dit geldt voor alle ziekten, die werden opgenomen in het grootschalige onderzoek. De gegevens van meer dan 118,000 mensen zijn samen gekomen over een periode van 30 jaar. De verklaring is in vergelijking met mensen die geen noten eten.

Mensen die regelmatig noten eten, leven vaak de gezondheid-bewuste

In het bijzonder de Amerikaanse wetenschappers toonden aan dat de sterfgevallen werden verlaagd gevolgen van hart-en vaatziekten tot 29 procent. De sterfte door kanker daalde met 11 procent.

Natuurlijk, de onderzoekers waren in staat om te bepalen in hoeverre de consumptie van noten is de oorzaak voor de verminderde risico van de dood verantwoordelijk. Met de voorkeur aan noten, een aantal andere eigenschappen gaan hand in hand. Zo moer eters de neiging om niet-Rokers en sportief, en multi-vitaminen nemen meer en eet meer groenten en fruit. Echter, zij drinken meer alcohol.

De meer noten in de voeding, des te positiever het effect

De gegevens van de Follow-Up studie werden verzameld tussen 1986 en 2010. Verbazingwekkend genoeg werden gevonden om positieve effecten hebben, onafhankelijk van de verbruikte moer verscheidenheid. Wat spreekt er voor een directe invloed op de vermindering van het risico van overlijden, is dat deze daling is omgekeerd evenredig, hoe meer noten werden gegeten.

Met een verbruik van minder dan 30 gram in de week, het was zeven procent onder de moer-onthouding leren, en dan nam gestaag toe tot 20%, met een minimum dagelijkse consumptie van dit bedrag (1).

Amerikaanse wetenschappers wijs in het bijzonder op walnoten

walnüsse herz cholesterinDit resulteert in een verscheidenheid van eerdere studies, de noten, sommige hebben een preventief effect tegen coronaire hart-en vaatziekten, alsmede het handhaven van een gezond cholesterolgehalte certificaat te bevestigen. Een studie van de Universiteit van Scranton in Pennsylvania, in de VS, benadrukt dat walnoten de hoogste anti-oxidant kracht. Dit gaat hand in hand met een anti-inflammatoire werking, die een positieve invloed hebben tegen Astma, reumatische klachten, eczeem en psoriasis.

De onderzoekers identificeerden positieve effecten op het immuunsysteem, en de preventie van kanker. Bijna letterlijk, de mogelijkheid van walnoten om te helpen de mentale prestaties op de sprongen. Dit is ook onderstreept door wetenschappers van de Pennsylvania in aanvulling op een Stress-verminderend effect. Zeven tot negen walnoten per dag is voldoende om dit effect te bereiken (2).

Noten bij type 2 Diabetes

Blutzuckerspiegel senken

Voor de lagere niveaus van de bloedglucose

Zet alle van de moer rassen, het Voordeel is in het geval van type 2 Diabetes, de wetenschappers van de Universiteit van Toronto, Canada. Voor hun gerandomiseerde, dubbel-Blinde studie, ze toegewezen 117 patiënten in drie groepen. De deelnemers van de eerste waren ongeveer drie maanden in het kader van een 2000 kcal dieet dagelijks 75 gram gemengde noten. Dit komt overeen met 475 kcal, dus ongeveer een kwart van de hoeveelheid energie.

In een tweede groep van 475 pond werd geïnstalleerd op hetzelfde dieet calorieën op de gunning van de Muffins in het dieet plan en in de derde groep van deze macht kwam in waarde tot 50 procent voor elke door middel van de moeren en Muffins. Het resultaat toonde aan dat de patiënten die verbruikt een volle 75 gram noten, had na drie maanden, een aanzienlijk lagere LDL-cholesterol. In het geval van de groep, in de noten en de Muffins waren gegeten, de daling was significant lager en alleen met de Muffins, was hij niet.

Bovendien bleek echter alleen het genot van noten zonder Muffins die minder van HbA1c in het bloed van de patiënten was te bespeuren is. Een verhoogd HbA1c, een schadelijke combinatie van hemoglobine en Glucose, Diabetes, typisch. De canadese onderzoekers concludeerde uit de resultaten dat 75 gram noten te verbeteren dagelijks als een vervanging voor koolhydraatrijk voedsel voor zowel de beheersing van de bloedsuikerspiegel en het Serum lipiden in type 2 Diabetes (3).

(1) het Bao, J., et al., “Vereniging van noten met in Totaal en Oorzaak-Specifieke Sterfte”, N Engl J Med 2013, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie. (2) Vinson, J. A., et al., “Gek, vooral walnoten, hebben zowel anti-oxidant hoeveelheid en de werkzaamheid en vertonen aanzienlijke potentiële voordelen voor de gezondheid”, Eten en Functie, 2012, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie. (3) Jenkins, D. J. A., et al., “Noten als een Vervanging voor Koolhydraten in het Dieet”, Diabetes Care, 2011, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top