Snelevacature Amsterdam

Gezonde voeding vóór de zwangerschap is belangrijk voor het kind

Een tekort aan Alfa-linoleenzuur kan zijn voorafgaand aan de zwangerschap negatieve gevolgen hebben voor de ontwikkeling van het kind, is het resultaat van een AMERIKAANSE studie.

Zonder vraag, de manier waarop we onszelf voeden van fundamenteel belang voor onze gezondheid en welzijn. Het is ook onomstreden dat het ongeboren leven is afhankelijk van de aandacht voor een gezonde voeding.

Recente studies hebben aangetoond dat het dieet kan hebben voor het begin van de zwangerschap heeft een belangrijke invloed op de ontwikkeling van de foetus. Enkele van de belangrijke genen veroorzaakt door chemische Veranderingen in de DNA – Alpha-linoleenzuur ondersteunt dit.

aminosaeuren-proteineIn deze context, in het jaar 2012 door een team van onderzoekers van de Universiteit van North Carolina studie, gepubliceerd in een roer.1 De Amerikaanse wetenschappers hadden zich als doel gesteld om het beschrijven van de impact van het gebrek aan Alfa-linoleenzuur, in eerste instantie in muizen.

Te dien einde, de onderzoekers van een groep van vrouwelijke dieren voorafgaand aan de zwangerschap, een evenwichtig dieet, terwijl een andere groep werd geleverd met een voeding, er was een gebrek aan Alfa-linoleenzuur. Na de worp, de jonge dieren zijn op hun beurt verdeeld in twee groepen, weer, hier op lijnzaadolie, Alpha-Linolenic acid-rich-of -arme voeding werd toegediend.

Om te controleren of de impact, het werd geanalyseerd op de concentratie meervoudig onverzadigde vetzuren in het bloed en in de lever. Daarnaast is het DNA-methylatie is bepaald. Deze chemische Veranderingen in het genetische materiaal hebben een invloed op de vorming van tumorcellen, maar ook de zogenaamde FADS2 Gen, dat verantwoordelijk is voor de verwerking van vetzuren met de verantwoordelijke.

De verantwoordelijkheid voor dit begint op het einde van het leven van voor de zwangerschap

aminosäuren Carnitin ArgininIn het resultaat, het bleek dat het gebrek aan Alfa-linoleenzuur led voorafgaand aan de zwangerschap als gevolg van veranderingen in de FADS2 genen in het moeder dier, zoals door het gooi. Dit toont aan dat de DNA-methylering van de jonge dieren is niet alleen beïnvloed door de voeding van de moeder. Ook de Methylatie-Status van de dam beïnvloed de Fusie FADS2 genen in de pups.

Daarnaast vonden de onderzoekers uit het team dat een Alfa-Linoleenzuur-rijke voeding na de geboorte, terwijl de Mythylierung van de genen verhoogd, echter geleid tot een lagere activering van de FADS2 genen. Dit, op zijn beurt suggereert dat Alfa-Linoleenzuur-rijk dieet voorafgaand aan de zwangerschap een positieve invloed op de ontwikkeling van de foetus.

De relevantie van een studie bij muizen komt van het feit dat de fusie FADS2 genen vindt hier plaats, vergelijkbaar met de mens. Volgens Professor Dr. Mihai Niculescu, het hoofd van het onderzoek, onder andere deze resultaten dat de verantwoordelijkheid voor onze nakomelingen is beperkt tot de sociale, economische en educatieve vragen, maar ook het behoud en de promotie van onze eigen gezondheid gaat, zoals wordt steeds meer duidelijk dat dit doorgegeven aan onze kinderen.

Belangrijke vitaminen en vetzuren voor en tijdens de zwangerschap

selenmangel FruchtbarkeitAls een resultaat, een hoge gekweekte planten, intensieve bemesting en lange transporten van vandaag de dag fruit en groenten bevat vaak slechts een derde van de vitaminen en sporenelementen, zoals 40 jaar geleden. Een tekort maakt een negatieve invloed op de vruchtbaarheid van zowel mannen als vrouwen en heeft uiteraard een belangrijke impact op de gezondheid van het kind.

Dus bijvoorbeeld leidt tot een gebrek aan foliumzuur vóór de zwangerschap een verhoogd risico van misvormingen (neurale buis defecten). Het Gebrek is ontstaan als gevolg van reeds in de tweede week van de zwangerschap, zodat er duidelijkheid is over een zwangerschap is het al te laat.

Dieet artsen adviseren vrouwen om kinderen te krijgen, je voeding, voorafgaand aan de zwangerschap is “gezond”. De benodigde energie (koolhydraten, vetten, Eiwitten) is toegenomen maar matig, de vitaminen, oligo-elementen en essentiële vetzuren, maar aanzienlijk hoger. Deze micro-als een aanvulling op de voedingsstoffen, daarom:

Micro-nutriënten extra inkomsten aanbevolen totale dagelijkse functie Folsäure200 µg -600 µg600 ug – 800 µgbereits geest. 3 maanden vóór de zwangerschap met het nemen van beginnen! L-Carnitin300 mg400 mgvor vooral in het vlees van slechte voeding, Omega-3 vetzuren (EPA, DHA)500 mg 1500 mg500 mg – 2.000 mgvor het bijzonder in het geval van vis, slechte voeding is belangrijk, de structuur van de zenuwen en de hersenen, bevordert de ontwikkeling van het kind Vitamine D320 µg25 µg – 50 µgweit wijdverbreide gebrek aan, kan leiden tot een verminderde vruchtbaarheid Vitamine B1 Vitamine B2 Vitamine B6, Biotine is belangrijk voor de huid, haren, nagels, Pantotheenzuur, Vitamine E15 mg – 50 mg Vitamine C200 mg500 mg tot 1000 mgWichtig voor het immuunsysteem, door de vrije radicalen Selen30 begint µg70 ug – 120 µgWichtig voor de vruchtbaarheid en de ontwikkeling van het systeem Eisen15 nerveus mg30 mg – 70 mgNiedriger ijzer status kan leiden tot haaruitval Zink10 mg20 mgZentral voor het Enzym en hormoon vorming, belangrijk voor het immuunsysteem Jod100 µg200 µg Chrom60 µg60 µg – 120 µg Vitamine A / beta-Carotinoide3 mg beta-caroteen, Citrus Bioflavonoideab 30 mg täglich50mg – 300 mgstarkes antioxidant tabel: micronutriënten vóór de zwangerschap tot het geven van borstvoeding. Bron: Uwe Gröber, “Micro-Voedingsstoffen – Metabole Tuning”, Het Kasteel Van Steen, “Handboek Van Voedingsstoffen”. Inname moet beginnen voorafgaand aan de zwangerschap, om het depot in te vullen.

Bron:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top