Snelevacature Amsterdam

Gezonde werkvloer: hoe het werkt

%image_alt%
Met de groene kamer genoten hebben we het gevoel te werken in een meer geconcentreerde, en we voelen dat de luchtkwaliteit beter Stress, het werken met de computer, een slechte houding: de praktijk Vita geeft tips over hoe om jezelf te beschermen tegen deze storende factoren in het werk kunnen beschermen en met kleine Trucjes in de office om fit te blijven.

Ademen

Om gezond te blijven en bij de bestrijding van ziekteverwekkers effectief, vooral via de luchtwegen is voldoende vocht. Anders kunt u contact opnemen met virussen en bacteriën gemakkelijk. Dus, Regelmatig te ventileren!

Eine Frau träumt im Büro

En om af te dwalen de gedachten van deze pauzes voor de hersenen – moet u uzelf trakteren op

Gedachten

Hersenen onderzoekers bevestigen: Alleen als we de behandeling van de hersenen opnieuw en opnieuw rest, het optimaal kunnen werken en is beschermd tegen Burn-out. Laat uw ogen regelmatig te wandelen.

Gezond hoek op het scherm

Pijn in de nek en oog-problemen worden vaak veroorzaakt door een verkeerde zithouding. Tegenmaatregelen: Stel de hoogte van het zadel, zodat je knieën een rechte hoek vormen als de voeten stevig op de grond.

Bewegen de benen

U kunt gebruik maken van de Herinnering in functie van de Pc ‘ s ter herinnering: een Keer per uur je moet opstaan voor een paar minuten en ga. Want dat is de gezondste beweging in de wereld, en voorkomt ziekten.

Eine Frau hat Stress im Büro

Altijd mooi en traag taken worden altijd verwerkt de ene na de andere

Het aantal na

Studies tonen aan dat mensen die willen verschillende dingen doen op dezelfde tijd, maken meer fouten en voelen zich meer Stress. Deskundigen adviseren daarom: Schrijf alle taken op een lijst, en werk ze één voor één.

Groen op de werkplek maakt je meer succesvol

Kantoor planten te verhogen, volgens de Britse psycholoog werkplezier en de productiviteit te verhogen met 15 procent. Het beste om te kiezen een stekelige office buren: studies suggereren dat de zuilvormige cactus (Cereus) vastleggen van de elektromagnetische straling van magnetrons en computers.

Muis vermijden

Druk op en houd de bovenste en de onderste arm is altijd in een hoek van 90 graden aan elkaar en pak de muis losjes en ontspannen. Handig: dual – in-één-klikken om de toets combinaties te gebruiken.

Een sterke rug

De typische Bureau houding is één van de ungesündeste alle van het lichaam en de meest voorkomende oorzaak van pijn in de rug. Deskundigen adviseren meer “casual” achterover leunen en op uw tenen staan met de voeten.

Helder Zicht

Op het scherm, in onze ogen maken tot 17.000 leerling reacties elke dag. De Reden Hiervoor Is Dat Verschillen In Helderheid. Daarom is de PC moet worden ingesteld op de Monitor rechtstreeks in het venster. Ideaal voor: Parallel aan het venster.

Geef een reactie

Scroll To Top