Snelevacature Amsterdam

Gierst-extract, cysteine, en Pantotheenzuur voor haaruitval

Haaruitval treft ongeveer 80% van de mannen en 38% van de vrouwen. Een favoriet van dermatologen, haaruitval medicijnen die interfereren met het hormoon balans. Deze middelen zijn zeer effectief, de gebruikers hebben om te vechten, maar met bijwerkingen, zoals impotentie. Zachte en ook zeer effectief – als voedingssupplementen, die zich voeden van het lichaam, in het bijzonder de haar, het gebrek aan micro-voedingsstoffen.

Zo ook haar expert, Prof. Dr. Jürgen Vormann schrijft op de titelpagina van de “Pharma-test – hair-loss. Lees nu wat echt helpt:1

Nuttig gebruikt supplementen helpen.

Al in het jaar 2000, de combinatie van gierst zaad extract, L-cysteïne en Pantotheenzuur (Vitamine B5) hebben onderzocht bij vrouwen met alopecia haarverlies.

De haaruitval getest ingrediënten

Millet zaad extract

Millet zaad extract bevat een hoge percentage van kiezelzuur en silicium. Beide voedingsstoffen zijn belangrijk voor de haarstructuur. Daarnaast silica is een onderdeel van Keratine, het haar deel.

Met name belangrijk voor het effect van gierst zaden extract op haaruitval de Terpenen lijkt Miliacin. Miliacin is een Plantensterol die in de celwand voor het regelen van een aantal metabolische processen. Fytosterolen ook anti-inflammatoire effecten, het blokkeren van de vorming van een ontsteking nodig voor arachidonzuur.

L-Cysteïne

L-cysteïne is een zwavel bevattende aminozuren en bouwsteen van het haar van de keratine. Voor de haargroei, cysteïne is bijzonder belangrijk. Ook in andere studies, zoals hier beschreven, de zogenaamde “overste-studie” L-cysteine, samen met de B-vitaminen die kan stimuleren de haargroei, diffuse haaruitval:2

In een studie van R. M. Trüeb, en werknemers door middel van computergetützter waren een licht microscopie afbeelding analyse (TrichoScan) laten zien dat in het geval van een periode van zes maanden een dieet met een natuurlijke, zwavelhoudende aminozuren (L-cysteïne), gist-en B-complexe vitaminen verrijkt, de haargroei bij gezonde vrouwen is getroffen met de telogene effluvium (haaruitval) is positief.

Pantotheenzuur

Pantotheenzuur is nodig voor de celdeling en de cel-structuur verantwoordelijk is. Het aminozuur metabolisme, nodig voor Pantotheenzuur. Daarnaast is de Vitamine B5 is een belangrijk onderdeel van diverse Hormonale metabolisme.

Priorin-Studie

Priorin Studie Haarausfall WirkungIn een studie, de combinatie van gierst zaad extract (420 mg), L-cysteïne (6 mg) en Pantotheenzuur (27 mg) werd onderzocht voor het effect op de haargroei.3 De studie is placebo-gecontroleerd, dubbelblind en gerandomiseerd uitgevoerd. Dit betekent dat In een willekeurige heeft gegeven aan de methode, ofwel een niet-functionele Sham (‘Placebo’), of de voorbereiding van de proef. Noch de patiënt, noch de arts wist welke van de twee middelen zijn toegepast. Als bewuste en onbewuste vervorming kan worden uitgesloten dat in een studie. De resultaten zijn zeer zinvol.

De combinatie werd getest bij vrouwen met alopecia androgenetica.

Het positieve resultaat na drie maanden: “vrouwen die behandeld hebben hun haar verlies met een priorin, kon al merken na 3 maanden in vergelijking met Placebo een significante toename in het aantal haren in de groeifase.”. De dermatologen vinden dat Na drie maanden de vrouwen die zich hadden genomen van de vitale stof combinatie had een aandeel van 85% van de haren die in de groeifase. Zo, de vrouwen hadden een normale haargroei weer.

Wat te doen over haaruitval?

Die merkte het verlies van het haar, zodat het verlies van meer dan ongeveer 100 haren per dag, moet handelen hetzelfde. Haren vallen uit in de regel, en niet zonder reden. Al een lage ijzer-status, kan een ijzertekort leiden tot haaruitval. Ook het ontbreken van andere micro-voedingsstoffen zoals Biotine, of een tekort aan zink kan leiden tot verminderde haargroei. Ook een tekort aan Vitamine E leidt tot dunner wordend haar.

Ten tweede, vaak onderschat: houd het geduld! Als haar sterven, ben je niet meteen. Maar ze blijven nog acht tot twaalf weken in de hoofdhuid. Haar, kan het zijn dat je vandaag de dag zijn al dood ongeveer twee maanden geleden. Daarom zal je zien wat het effect is pas na enkele maanden. Dus, neem uw haaruitval middelen regelmatig en ten minste vier maanden! Als laatste advies: in geval van extreme verlies van haar, of van langere duur problemen, raadpleeg dan een dermatoloog.

Producten die bevatten de combinatie van gierst zaad extract, L-cysteïne en Pantotheenzuur zijn, bijvoorbeeld, de priorin®, of amitamin® Hair Plus (Hair Plus bevat ook gist, Biotine, Vitamine E, aminozuren, ijzer en zink en andere actieve ingrediënten).

Geef een reactie

Scroll To Top