Snelevacature Amsterdam

Ginkgo Biloba: lange termijn onderzoek naar het effect op dementie

De doorbloeding-het verbeteren en zenuwcellen beschermende Ginkgo-extract kan ook worden gebruikt tegen de ziekte van Alzheimer? Het is veelbesproken. Een verdere studie, die dateert van 2012, volgens de aanwijzingen op de lange termijn effect heeft op het vertragen van de ontwikkeling van dementie, het effect lijkt te zijn statistisch significant. Uit voorzorg nemen de moeite waard toch.

Arteriosklerose Plaque Gedächtnis HomocysteinDe eerste landplanten ontstonden ongeveer 440 miljoen jaar. Het waren geen struiken of vergelijkbaar, maar de eenvoudige structuur van Varens. Het had te nemen, zodat de Evolutie van de soort leert, ongeveer 150 miljoen jaar lang, tot aan de eerste coniferen ontstaan en nog eens 150 miljoen jaar tot de bladverliezende boom. Een van de eerste vertegenwoordigers van deze plant, de Ginkgoales, die de enige beschikbare is nog levende soorten van Ginkgo biloba.

Dat is niet genoeg. De enorme boom van een klein gebied in het zuidwesten van China te bieden heeft veel meer de Overtreffende trap. Dus hij kan een goede 40 meter hoog. Bovendien, het kan goed zijn dat een vandaag verworven Ginkgo werd verkregen extract van de bladeren van dezelfde boom, en is werkzaam geweest in de vroege middeleeuwen, een natuurlijke genezer, master in China als een bron. De Ginkgo biloba kan worden en meer dan 1000 jaar oud. De gezondheidsbevorderende kracht, die hij niet verliest in deze tijd.

De extracten van de bladeren worden dus duizenden jaren voor therapeutische en preventieve doeleinden. De focus is dat dit extract verhoogt de stroom van bloed. Bovendien, het wordt beschouwd als een radicalen, stimuleert de bloedsomloop en als een natuurlijke bescherming tegen de afbraak van de zenuwcellen. Al deze kenmerken spreken in het voordeel van Ginkgo-extract om het geheugen te bewaren efficiëntie en mogelijk schade hetzelfde.

Nieuwe mogelijkheden voor behandeling tegen de ziekte van Alzheimer zijn nodig

Hier zijn de ziekte van Alzheimer vooruitgang, natuurlijk, de aandacht. Er is nu al geen familie, de van deze sluipende besmetting van cognitieve vaardigheden worden gespaard. Prognoses voorspellen dat de prevalentie van de ziekte van Alzheimer zal stijgen tot het jaar 2050 met 400 procent. Het onderzoek is koortsachtig bezig om het ontwikkelen van contra-strategieën om deze verraderlijke kwaal. Een remedie is niet in het vooruitzicht. Het is veeleer een vertraging van het begin van dementie zo ver als mogelijk is, of de symptomen verminderen.

Deze nieuwe behandeling methoden zijn echter tal van obstakels in de weg. De eerste en meest belangrijke is zeker het Optreden van bijwerkingen. Te meer, omdat de ziekte van Alzheimer patiënten en risico groepen zijn al op gevorderde leeftijd en met een hoge waarschijnlijkheid van meerdere ziekten, die kan leiden tot interacties met individueel variërende combinaties van andere drugs. Daarnaast zijn de economische criteria moet worden gegeven aan de drugs dat dat betekent dat ze moeten worden goedkoop en gemakkelijk beschikbaar.

Deze belangrijkste eisen zijn: “geen bijwerkingen” en “cost-effective” is in overeenstemming met Ginkgo-extract en daarom leent zich voor verder onderzoek.

Gecontroleerd Ginkgo-studie over vijf jaar

demenz vitamine ginkgoTe dien einde, franse wetenschappers met inbegrip van het Universitair ziekenhuis van Toulouse, op een gecontroleerde dubbelblinde lange-termijn studie opgezet in Parallel-group Design.1 Dit was in eerste instantie een primaire eindpunt dat is gedefinieerd in het begin van de ziekte van Alzheimer. Als secundair eindpunt, de onderzoekers rapporteerden een dementie is een ziekte met vasculaire, de bloedvaten in het onderwerp van participatie.

In het onderzoek van 2.854 mensen namen deel, en dat heeft de 70ste jaar en als gevolg van een milde cognitieve stoornissen in de behandeling. Zij behoorde tot een risicogroep voor de ziekte van Alzheimer. Een aantal potentiële deelnemers niet kon worden opgenomen omdat de uitsluitingscriteria in de studie. De overige deelnemers werden verdeeld in twee groepen. In de a -, 1414, de telling van de groep kreeg een Placebo, en in de tweede, 1406-sterke groep kregen een drug met 120 milligram Ginkgo extract. De dosis is tweemaal daags ingenomen. Elke drie maanden werden de proefpersonen werden onderzocht door een arts, waarin de instructies voor het nemen van medicijnen, en ervoor gezorgd dat het werd gecontroleerd.

De resultaten alleen op het eerste gezicht, ontnuchterend, en de richting aangeven voor toekomstige studies

Ginkgo Kapseln bei GedächtnisstörungenNa een observatieperiode van vijf jaar, de ziekte van Alzheimer dementie is opgetreden in 61 onderwerpen in de Ginkgo-groep. In de Placebo groep, er waren 73 ziekte. Zelfs als het eruit ziet als een gewone effect van Ginkgo-extract: de statistische Review liet zien dat het effect van de Ginkgo extract werd niet algemeen significant. Ook werden waargenomen tussen de groepen geen significante verschillen in het Voorkomen van vormen van dementie gesprek met vasculaire Achtergrond gevonden.

Echter, de Ginkgo toegekend bijwerkingen, verdacht van aanvallen op een reeks van schokken bleef. Degenen echter, die had de Ginkgo extract over een minimum van vier jaar, toonde een significante vermindering van dementie risico. In toekomstige studies, de wetenschappers suggereren dus dat het Ontwerp van een lange-termijn gebruik te stemmen. De over het algemeen lage Optreden van dementie in beide groepen proefpersonen de onderzoekers er rekening mee dat deze personen hadden een hoger dan gemiddelde opleiding en achtergrond, wat ook in het geval van risicofactoren, een lagere prevalentie.

Hoewel een effect van de Ginkgo extract kon niet afdoende is aangetoond, houden de wetenschappers in het onderzoek, maar met succes, want ze was in staat om aan te tonen dat gecontroleerde studies met grote aantallen deelnemers in een heel opmerkelijke leeftijd voor een langere periode haalbaar is.

Bron:

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top