Snelevacature Amsterdam

Ginkgo biloba werking: verbetert de functies van de hersenen

Een lange-termijn studie over 20 jaar laat zien: Ginkgo Biloba stimuleert de verdeling van de neuronale stamcellen, die een verbetering van het leren en geheugen vaardigheden.

Uit het land van herkomst van de Ginkgo Biloba, een nieuwe studie over het effect van het extract van de bladeren van de lange boom van het verre Oosten op de stamcellen van het neurale systeem is. Om voor dit doel ontworpen, de wetenschappers van de Chinese Shandong University in Jinan, een complex rat model van vasculaire dementie.1

Structuur van de studie op fysiologische en gedragsmatige experimenteel niveau

Voor dit doel, de circulatie van het bloed in de halsader of de Halsslagader werd onderbroken in beide richtingen herhaaldelijk en gerestaureerd. Samen vormen deze verstoring van de bloedvoorziening van de hersenen met de injectie van een natrium nitroprusside oplossing op het gebied van het buikvlies.

In het geval van natrium nitroprusside is een zeer sterke verlaging van de bloeddruk agent, wat leidt tot een aanzienlijke ontspanning en verhoging van de elasticiteit (“vaatverwijding”) van de slagaders. Het is gereproduceerd hier precies de handelingen die zijn waargenomen in het geval van vasculaire dementie. Zeven dagen na de voorbereiding van ratten model een deel van de dieren kwam de Ginkgo extract toegediend.

De dosering van 50 mg per kilogram lichaamsgewicht is in de poging om relatief zeer hoog. In de mens, 40 mg 240 mg per dag worden aanbevolen in het Algemeen, volgens één tot vier mg per Kg lichaamsgewicht.

Het leren en geheugen vaardigheden van de ratten werden bepaald tijdens de studie door middel van een voor knaagdieren ontwikkeld en de Morris water maze experiment is van de omgevingslucht. In deze troebele poel van water, aan de oppervlakte niet zichtbaar plaat, en te onthouden, en zonder verdere punten van referentie.

Fluorescerende kleurstof resulteert in verbeterde celdeling activiteit van de dag

Ginkgo Biloba Wirkung GedächtnisTijdens het experiment, de celdeling van de endogene neurale stamcellen in de Subventriculaire Zone van de hersenen regio waar de meeste van de stamcellen was gevormd, en in de Gyri (enkelvoud: Gyrus) gyri op het oppervlak van de hersenen massa gemarkeerd. De Chinese wetenschappers 5-bromo-2-deoxyuridine immunofluorescentie, een biochemische analyse methode, waarbij een fluoreszier Eder kleurstof antilichaam is opgehangen, met het gevolg dat de cellen en hun verdeling zichtbaar zijn. Dit is gedaan voor alle ratten voor 15 dagen, als één, twee en vier maanden na het opstellen van het model.

Als je zijn het innemen van Ginkgo Biloba-extract bleek tijdens de Immunofluorescentie-analyse, dat het aantal en de verdeling tarief van de 5-bromo-2-deoxyuridine-positieve cellen in de subventriculaire Zone en de Hippocampus, gelegen Gyrus was dentatus was aanzienlijk hoger dan in de ratten, die werden niet gegeven extract.

Dit betekent dat Ginkgo leidt tot een verhoogde celdeling activiteit van neurale stamcellen in deze gebieden. En dit werd bevestigd door een aanzienlijk verbeterde leren en geheugen vermogen van Ginkgo ratten.

In het Zuiden van Frankrijk-uitgevoerd observationele studie over de mens bevestigde de resultaten van

gedaechtnis Gedächtnisstörungen DemenzZoals altijd, is de vraag of de rat model overdraagbaar is naar de mens is ook hier. Het antwoord is een meer recente studie, die werd uitgevoerd in het Zuiden van Frankrijk, met 3.777 onderwerpen.2

Hoewel er geen analyses op het niveau van de cel hebben ingehuurd, dankzij een lange observatie periode van 20 jaar geeft aan dat in ongeveer dezelfde betrouwbare consistentie van het resultaat. Dit is in lijn met de huidige Chinese studie, door te stellen dat in het geval van regelmatige en langdurige inname van Ginkgo biloba-extract (getest op basis van het concentraat EGb 761 van Tebonin®, maar in principe geldig voor Ginkgo extracten) bij oudere, niet-demente personen met een lagere cognitieve achteruitgang is te constateren, zonder de Ginkgo voorbereiding.

Studies:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top