Snelevacature Amsterdam

Ginkgo effect op de hersenen

Ginkgo: natürlicher Wirkstoff für mehr Leistungsfähigkeit
De Ginkgo effect op de mentale prestaties is wetenschappelijk lage aandoeningen van het bloed is het aanbod in de hersenen vaak leiden tot vergeetachtigheid en problemen met concentratie. Artsen zijn op zoek naar voor een lange tijd naar een manier om het verbeteren van de mentale Conditie. Recente studies bevestigen de effectiviteit van natuurlijke geneeskunde: Ginkgo – en-werking en toepassing in het Overzicht.

Wat is van invloed op de efficiëntie van de hersenen?

30 de mentale capaciteit is volledig ontwikkeld naar zijn hoogtepunt, de hersenen. In het midden van het leven, de veerkracht afneemt en de concentratie afneemt. Maar waarom mentale Fitheid is? Net als alle andere lichaamscellen, onze hersenen cellen met hun eigen, kleine energiecentrales voor de energievoorziening, de mitochondriën. Om dit te doen, moet u om te weten: Het brein is een van de organen met het hoogste energieverbruik, en dit is zelfs in de nacht. In de loop van het leven, de prestaties van deze Mini-energiecentrales is uitgeput. Het Probleem: De energie-hongerige zenuwcellen worden zeer gevoelig voor de resulterende tekorten in het aanbod, en niet alleen een negatieve invloed heeft op de transmissie van de gegevens, maar ook op de perceptie en prestatie.

Ginkgo effect op het vermogen om te concentreren

Ginkgo senkt Fehlerquote bei Computerarbeit

Volgens een studie Ginkgo verkleint de foutmarge voor het werken met de computer 30%

Een recente studie in Gezonde onder reële omstandigheden laat zien hoe sterk de “mentale slijtage” met de hulp van natuurlijke geneesmiddelen hebben een positieve invloed. Prof. Dr. Reinhard Rychlik van de Ruhr-Universiteit in Bochum heeft nu onderzocht, zoals in het geval van een natuurlijk geneesmiddel te Ginkgo het effect op stress tolerantie, error rate en de kwaliteit van het leven in het werk van de computer niet. De Achtergrond: het werken op een Computer leidt tot meer problemen met de concentratie, rusteloosheid, en uitputting. De Test: Twee derde van de deelnemers ontvangen tijdens de acht weken durende studie, elke dag van het speciale Ginkgo extract (apotheek). De andere nam als een controle groep zonder medicatie. “Het resultaat overtrof alle verwachtingen,” legt Prof. Rychlik. De foutenlast daalde in de Ginkgo-groep van 30 procent. Tegelijkertijd belastbaarheid en stress-tolerantie in steeg met 16 procent.

Maar wat betekent dit nu voor de praktijk? “Zullen We volgens de statistieken, het ouder worden, en we hopen om te verblijven voor 30 jaar, 40,” Prof. dr. Peter Wippermann, trend onderzoeker aan de Universiteit van Duisburg-Essen. De oplossing: “de natuur remedies, zoals Ginkgo-preparaten worden goed verdragen en zijn er studies die een positief effect hebben op mentale prestaties bevestigen,” zegt psycholoog Prof. dr. Ralf humanitair gewoonterecht door het alexiaans ziekenhuis, Keulen, Duitsland.

Ein Ginkgo-Blatt mit Tabletten

Wetenschappers vermoeden dat de Ginkgo-medicijn helpt de ziekte van Alzheimer voorkomen

Ginkgo effect heeft op het risico van de ziekte van Alzheimer

Ginkgo versterkt de beschermende effect op de mitochondriën, de energievoorziening naar de cellen en herstelt beschadigde cellen. Op hetzelfde moment, Ginkgo verbetert-de werkzame stof leeftijdsgebonden tekorten in de neurotransmitters in het brein die onderschept schadelijke vrije radicalen en bevordert de doorbloeding van de hersenen. Hij zorgt er ook voor dat de zenuwcellen sluit sterker met elkaar. Het voordeel hiervan is dat de concentratie stijgt weer, het geheugen is toegenomen en de algehele prestaties is geduwd. Beïnvloed het bereiken van lange termijn emotionele stabiliteit en weer kwaliteit van leven.

Een nieuwe studie kunnen nu laten zien dat Ginkgo vermindert eiwit deposito ‘ s, die worden beschouwd als een risicofactor voor de ontwikkeling van de ziekte van Alzheimer. “De regelmatige inname van speciale Ginkgo extract kan van invloed zijn op het risico van het ontwikkelen van de ziekte van Alzheimer,” Prof. humanitair gewoonterecht. In ieder geval, de gevolgen van arteriosclerotic stoornissen in de bloedsomloop, zoals optreden bij het ouder worden, meer kans om te worden gemitigeerd door Ginkgo extract.

Geef een reactie

Scroll To Top