Snelevacature Amsterdam

Ginkgo en multi-vitaminen voor het verbeteren van de functies van de hersenen

Een Australische studie is gewijd aan de combinatie-effect van Ginkgo biloba-extract en multi-vitaminen. De veronderstelde positieve invloed op de hersenactiviteit werd bevestigd in het geval van de oudere proefpersonen duidelijk. Voor een nauwkeurige Denken op een gevorderde leeftijd, multi-vitaminen, Ginkgo, en de Kleine dikke mesje worden aanbevolen.

Wetenschappers aan de Swinburne University in Melbourne, Australië, studeerde in gerandomiseerde en Placebo-gecontroleerde, dubbel Blinde studie, de effecten van een multi-vitamine preparaat op de hersenactiviteit, in eerste instantie met de 56 vrouwen.1 De deelnemers waren tussen de 64 en 79 jaar oud. Eigenlijk evalueerbare periode aan het einde van de 16-week onderzoek, de gegevens van 41 onderwerpen, waarvan 22 in de Multivitamine groep en 19 in de Placebo-groep.

De voorbereiding opgenomen, in aanvulling op de vitaminen, plantenextracten waaronder de bladeren van de Ginkgo biloba en de weegbree gewas Bacopa monnieri of een Klein, dik mesje. Door het samenspel van alle ingrediënten, de effecten van de afzonderlijke bestanddelen van het preparaat niet kon worden geïdentificeerd. Samen, maar de Tests die aanleiding geven tot het vermoeden dat de drug combinatie kunt het verbeteren van de nauwkeurigheid van de cognitieve processen.

Precisie in het Denken is meetbaar

Ginkgo gegen Gedächtnisstörungen DemenzOm dit te doen, de hersenen werd gemeten bij het bepalen van de activiteit van de deelnemers door middel van de ‘steady-state visueel evoked potential Test (SSVEP-Tekst). Deze methode wordt gebruikt om de activiteiten in de hersenschors met uiterlijke gebeurtenissen in een relatie.

De visuele Prikkel van een SSVEP reactie van de hersenen wordt geactiveerd. Tussen Stimulus, meestal een onrustige licht signaal, en de activiteit van de hersenen, een reactie of een latentie tijd. De hogere latency, hoe hoger de mate van synaptische activiteit in de hersenen. Dit is precies wat wordt geassocieerd met verbeteringen in de nauwkeurigheid van processen in de hersenen.

De deelnemers in de Multivitamine groep toonde aan dat de Australische onderzoek, een aanzienlijk vertraagd SSVEP latency, waarin de onderzoekers zagen een Afspiegeling van remmende processen in de hersenen, die leidt tot de nauwkeurigheid in het Denken.

Multivitamine verlaagt het homocysteïnegehalte en dus het risico van de ziekte van Alzheimer

Invloeden van de Multivitamine op de markers van oxidatieve Stress en ontstekingen kunnen niet worden gedocumenteerd. Echter, de wetenschappers ontdekt een verlaging van het homocysteïne gehalte in het bloed.

Het homocysteïnegehalte te verlagen vermindert Plaque op de zenuwen en bloedvaten

Homocysteinspiegel senken mit Multivitaminen und CholinHet aminozuur homocysteïne is een metabolische afval product en is geassocieerd met de ontwikkeling van dementie ziekten. Eerdere studies waren in staat om aan te tonen dat mensen, in hun Serum meer dan 14 mmol/l homocysteïne is aangetoond, hebben een tweemaal zo hoog risico van het ontwikkelen van een ziekte als dementie, zoals mensen met een lagere concentratie.

In een ander, veel-bekend gemaakte studie van Britse wetenschappers in 2012, het zou kunnen worden aangetoond dat deze Vitaminen verminderen hoge dosis Vorm van het homocysteïne-niveaus aanzienlijk, en het risico van dementie lager (meer hier).2

Homocysteïne is een afval product van de natuurlijke menchlichen metabolisme. Het moet permanent worden ontmanteld. Voor de verwijdering van homocysteïne in het lichaam is afhankelijk van de B-vitaminen B6, B12 en foliumzuur. Verhoogde niveaus van homocysteïne is al lang bekend dat het leidt tot de stortingen op de innerlijke vaatwanden en de bloedvaten verharden (aderverkalking), de oorzaak van hart-en vaatstelsel belangrijkste aandoeningen.

Zelfs als de afzonderlijke effecten van de ingrediënten niet kan worden onderbouwd, is het vermeldenswaard dat de twee plantaardige extracten van Ginkgo biloba en Weinig vet blad al eerder opgemerkt, aan het bevorderen van de hersenactiviteit. De Ginkgo, bijvoorbeeld, wordt toegeschreven aan een remmend effect op het enzym Acetylcholinesterase, die ontvangt het niveau van de Neurotransmitter acetylcholine in een rechtopstaande positie. Acetylcholine of choline is ook een effectief tegen spelers van homocysteïne. De verdachte van de geheugen-uitbreiding van de effecten van de Kleine vette mes moet in verband worden gezien met choline.

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top