Snelevacature Amsterdam

Ginkgo helpt tegen duizeligheid – een studie naar overzicht

Ginkgo helpt tegen duizeligheid (vertigo). Dit is een studie overzicht van het effect van Ginkgo met duizeligheid en evenwichtsstoornissen.

De term “Vertigo” Geen verbinding met de meerderheid van de artsen voornamelijk met de gelijknamige Hitchcock klassieker. In het jargon Hoogtevrees, maar een gevoel van duizeligheid. Elk van hen was het zeker al getroffen. De omgeving lijkt te draaien, schommelen, of het gevolg is van een evenwicht stoornis van de indruk die Flauwvallen is aanstaande.

Duizeligheid kan vele oorzaken hebben. De duizeligheid ophopen aanvallen, of zelfs wordt een constante metgezel, is een bezoek aan de dokter. De oorzaak kan worden talrijk en gevarieerd, en variëren van acute ziekten van het binnenoor via de bloedstroom, hoge bloeddruk of stoornissen tot de aanwezigheid van een tumor in de hersenen. Ook duizeligheid is bewezen door een overmatige consumptie van alcohol en andere vormen van drugsgebruik.

Vestibulaire en niet-vestibulaire duizeligheid

De balance-systeem het binnenoor, de paden bijbehorende zenuwen en de hersenen geassocieerd getroffen regio ‘ s zelf, is een vestibulaire duizeligheid veroorzaken. In het geval van de invloeden, die van invloed indirect, voel de Balans, werd gediagnosticeerd met niet-vestibulaire duizeligheid veroorzaken.

De oude methoden van behandeling met veel bijwerkingen

In de geschiedenis van de geneeskunde werd reageren op Vertigo standaard bij de aanschaf van verdovende middelen. Dit was om te moeten vechten voor patiënten betekent vaak, over de vertigo-ziekte, met de gevolgen van de medicatie vermeld. Het kan ook anders, volgens studies die sinds de late jaren 1970.

Ginkgolide B in Ginkgo

Ginkgo SchwindelReeds in deze tijd werd duidelijk dat Ginkgo biloba-extract effectief kan worden ingezet tegen Duizeligheid. De belangrijkste reden hiervoor lijkt te zijn van een werkzame stof die is gevonden uitsluitend in de Ginkgo: De ginkgolide b, Een Team van Artsen en wetenschappers in de KNO-kliniek van leren op de Klinikum rechts der Isar in München heeft gemaakt, in een meta-analyse, een studie overzicht en een samenvatting van de belangrijkste resultaten over dit onderwerp.1

Eenzijdige verstoring van het evenwicht met Ginkgo overwinnen sneller

Om dit te doen, verdeelden zij het bestaande Materiaal eerst in studies uitgevoerd bij dieren of in menselijke patiënten. In 1989 werd een studie gevonden door middel van een Experiment in ratten, en dat kwam de Ginkgo in de volgende studies, een geneesmiddel dat gebruikt wordt door de speciale vorm van EGb761 gebruikt in het geval van een unilaterale uitval van het gevoel van Evenwicht helpt. Deze bijzondere Vorm van Duizeligheid kunnen patiënten naar waver aan de ene kant, wordt gecompenseerd door het aanpassingsvermogen van de hersenen na een bepaalde periode van tijd.

Dit effect kan worden vergeleken met een Algemene correctie eigendom van de hersenen. Visueel zien we alles op zijn kop. De hersenen is echter duidelijk dat dit niet zo is, en geeft ons een logische, begrijpelijke beelden. Ook mechanismen zijn in een één-zijdig onbalans effectief, laten we weer gewoon gaan. In de rat Experiment, het zou kunnen worden aangetoond dat de vergoeding van de verstoring is uitgevoerd met Ginkgo veel sneller dan zonder.2

Lage dosering effectief

Ginkgo biloba: Wirkung NebenwirkungenEen jaar later is dit resultaat werd bevestigd in een studie van de Université de Provence, Frankrijk, in de katten.3 In 1995, een nieuw-Zeelandse studie, die werd uitgevoerd aan de Universiteit van Otago in Cavia ‘ s kwam tot het resultaat dat de precieze bedrag van de toegewezen Ginkgo extract is essentieel voor het succes tegen duizeligheid, stoornissen. Alleen in het geval van een lage dosering van een maximum van 25 milligram per Kilo lichaamsgewicht, de wetenschappers waren in staat om te bevestigen het effect. De drug werd toegediend plotseling niet effectief.4

Samen met oefentherapie sneller succes met Ginkgo

De mensen waren al gedocumenteerd in de jaren 1970, de eerste ervaring van de werking van Ginkgo tegen Duizeligheid wetenschappelijk. Daarnaast is gebleken dat de duizeligheid veroorzaken symptomen die niet kunnen worden toegeschreven aan indirecte factoren, kan worden gecompenseerd met oefenprogramma ‘ s, het trainen van de coördinatie van het vermogen van de patiënten, sneller. In een pools onderzoek van de Medische faculteit van de Universiteit van Warschau werd ontvangen tijdens deze beweging oefening in de 23 patiënten Ginkgo uitgereikt op 22, een Placebo.

Alle patiënten reageerden op de Training. Onder de deelnemers in de Ginkgo-groep lezen van de duizeligheid, maar zijn aanzienlijk sneller.5

Ook Ginkgo alleen effectief

In 1986 was dit effect zonder flankerende beweging kon worden toegewezen aan het programma in een franse studie in Lyon. Hier zijn 70 proefpersonen waren over 90 dagen tot 160 milligram Ginkgo extract per dag of een Placebo. Terwijl in de Placebo groep, zijn er geen significante verschillen zijn opgetreden, gemeld 80 procent van de deelnemers, de Ginkgo omzet na drie maanden een significante daling in de symptomen van duizeligheid.6

Ginkgo-extract tegen niet-vestibulaire duizeligheid

Een studie van München, onder leiding van de voor deze studie een overzicht van de verantwoordelijke wetenschapper, Prof. Dr. Dr. med. Karl-Friedrich Hamann, werd uitgevoerd, was eindelijk in staat om te bewijzen dat Ginkgo-extract kan helpen tegen niet-vestibulaire duizeligheid veroorzaken. Hier waren in staat om te herstellen na 12 weken van de inkoop van de dagelijkse in 160 mg van het extract 45 patiënten sneller dan de 41 proefpersonen die een Placebo toegediend. Het onderzoek nog niet is gepubliceerd.

Bronnen en studies over Ginkgo met duizeligheid:

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top