Snelevacature Amsterdam

Ginkgo is effectief voor het geheugen als u het zich herinnert

Ginkgo-extract is een onderdeel in de discussie, omdat de werking wordt betwijfeld tegen dementie soms. Nu preventieve effecten tegen geheugen eens te meer stoornissen, is bevestigd. De onderzoekers benadrukken echter iets met een glimlach: je moet niet vergeten om Ginkgo, want anders is hij niet effectief.

In een relatief klein gebied in het zuidwesten van China, inheemse boom met de exotisch klinkende naam Ginkgo is nu geplant in vele Delen van de wereld als een Decoratieve boom. Een voorbeeld van de welvaart in de tuin van Johann Wolfgang von Goethe, dat hij zingt in het gedicht “Ginkgo Biloba”.

Een speciale belang van het extract van Ginkgo bladeren is de medische effectiviteit, die is geclassificeerd door de wereld gezondheid organisatie DIE als antidementativ (d.w.z. voor de behandeling van dementie aandoeningen) en is erkend. De Ginkgo wordt gezien extract, echter, is ook van cruciaal belang in termen van de effectiviteit ervan voor het behoud van het geheugen de prestaties van de ouderen niet getroffen door dementie. Daarnaast is de verdenking dat Ginkgo kan bevorderen vangsten in deze groep de incidentie van beroerte is zelfs.

Op regelmatige inname, het is

kapseln Ginkgo EinnahmeEen kleine bijdrage tot de opheldering van deze problemen zouden kunnen zorgen voor een nieuwe, gerandomiseerde en Placebo-gecontroleerde klinische studie, Oregon State University, USA.1 de studie onderzocht 118 mensen die geen problemen met het geheugen, op de leeftijd van 85 jaar en ouder. Over een periode van drie jaar, een preparaat met 240 mg Ginkgo biloba-extract per dag. Hier, zorg werd genomen in een onafhankelijk onderzoek om ervoor te zorgen dat het voedingssupplement bevat ten minste zes procent terpeen lactonen en 24% flavone glycosiden, Flavanols die behoren tot de antioxidanten.

Een tweede groep van deelnemers kregen een Placebo. In de loop van de studie, 14 onderwerpen in de Placebo-groep ontwikkelde milde cognitieve stoornissen. In de Ginkgo-groep waren er nog maar zeven. Dit blijkt, volgens de wetenschapper, een Trend, echter, kan niet worden beschouwd als statistisch significant resultaat.

Als de onderzoekers gecontroleerd op de naleving van het nemen van de instructies in de Ginkgo-groep en vond frequente afwijkingen. Een re-compilatie van de resultaten van de proefpersonen die duurde maar liefst 84 procent van de Ginkgo-preparaten, bleek dat we hier een Optreden van lichte geheugenstoornis in vergelijking met de Placebo-groep was 68 procent lager. Dit leidde uiteindelijk tot het eindresultaat, dat Ginkgo-extract kan bijdragen aan het behoud van cognitieve vaardigheden als genomen volgens de instructies.

Het resultaat leidde tot de titel van het artikel, die op het eerste klinkt als een grap, maar deze studie is een ernstige Achtergrond krijgt:

Ginkgo biloba is effectief tegen geheugenstoornissen – als je je herinnert om het te nemen.

Lijnen tijdens de studie, atypische voor Ginkgo-invloed

vitamine Gehirn gedächtnisInderdaad, de Amerikaanse onderzoekers zou echter ook een toename in het aantal alleen – milde – slagen. Onder degenen senioren, de Ginkgo extract inkomsten, waren er zeven slagen, terwijl in de Placebo groep, er was niemand beïnvloed. Dit gaf de onderzoekers nog een hele puzzel, omdat de relatie tussen Ginkgo en een verhoogde neiging om te blazen van aanvallen op complicaties met verhoogde bloedtoevoer gezien. De deelnemers aan de studie aangetroffen, lichte bewegingen kunnen niet verklaard worden, want ze werden allemaal veroorzaakt door bloedstolsels.

Het feit dat alle zeven van de slagen werden zonder veel drama uitgevoerd, maakt ook een andere mogelijkheid, een onderzoek van de Johns Hopkins Universiteit in Baltimore, USA, suggereert.2 Er is aangetoond dat Ginkgo kan het voorkomen dat schade aan de hersenen na een beroerte.

In conclusie, de wetenschappelijk Directeur, Prof. Dr. Hiroko Ontwijken en haar Team van de Oregon State University raden grotere studies bevestigen de resultaten van het onderzoek en uitleg te geven over relaties. Dit is ook omdat met een stijgende levensverwachting, de beperkingen in het geheugen capaciteit zijn veel vaker optreden. Ginkgo-extract kan hier, moet bevestigen dat de positieve effecten en is er een vermoeden van een preferentiële behandeling van een beroerte kan bewijzen worden opgeheven, als een adequate strategie, omdat het vaak wordt gebruikt, is direct beschikbaar en relatief goedkoop.

Ook multi-vitaminen leeftijd aanbevolen

vitamine alzheimer demenz wirksam ginkgo bilobaIn een ander, veel-bekend gemaakte studie, het positieve effect van een multi-vitamine complex is aangetoond dat de mentale prestaties (hier meer). In een verdere studie van 2013, de combinatie van foliumzuur, B6 en B12 kan bijdragen aan het verminderen van homocysteïne niveaus en het verminderen van Tandplak in de zenuwen. De invloed op de progressie van de ziekte van Alzheimer verloopt aanzienlijk (meer hier).

Adviseren waarde is, daarom is de combinatie van Ginkgo-en multi-vitaminen.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top