Snelevacature Amsterdam

Ginkgo verbetert het herstel na een beroerte

Ginkgo is bekend om zijn omloop-het verbeteren van de effecten bekend. Dit kan van toepassing zijn op het verbeteren van het functioneren van de hersenen na een beroerte ten gevolge van een Ginkgo is mogelijk Ginkgo als Methusalach in het plantenrijk. In de evolutie van de geschiedenis van de Oost-Aziatische bomen die behoren tot de eerste soorten die zich hebben gevormd bladeren. Alleen Ginkgo heeft overleefd van deze familie tot de dag van vandaag.

De vele eigenschappen als een medicinale plant is opgenomen in de prestigieuze Cochrane database biedt ook een overzicht van de studie, waarin wordt bevestigd dat de extracten van de Plant beschermen tegen neurologische verschijnselen die zich voordoen met een beroerte, (1).

Wetenschappers aan patiënten, uitgebreide Tests

Een studie van de Universiteit van medische Wetenschappen in Tabriz, Iran, op zijn beurt het gevolg is dat het niveau van de kennis over de werkzaamheid van Ginkgo na een beroerte, weer wat vergroot. Speciaal, het was de wetenschappers in hun gerandomiseerde, Placebo-gecontroleerde, dubbelblinde studie werd het effect van de plant extracten op het functioneren van de hersenen van patiënten.

De functies van de hersenen werden ingedeeld op basis van de Nationale Instituten van Heide Stroke Scale (NIHSS). Deze methode bevat 15 criteria voor het beoordelen van de impact van een beroerte kan worden veroorzaakt door verschillende factoren gemeten. Voor dit doel, het bewustzijn en de kennis van de taal van de patiënten. Ook, spraakstoornissen, een onverschilligheid, gevoelens, visuele veld beperkingen en gevoeligheid verliezen in aanmerking werden genomen. Om te voltooien de Testen door een controle van het oog control, motoriek en beweging en coördinatie.

Doel van de behandeling met Ginkgo bereikt significant vaker

ginkgo biloba Demenz GedächtnisIn de studie, 102 patiënten met een ischemische beroerte. Dat is, zij hebben geleden door een beroerte en dat kwam door een storing in de bloedtoevoer naar de hersenen. Over een periode van vier maanden, 52 patiënten kregen Ginkgo voorbereiding, terwijl 50 patiënten een Placebo. Het primaire doel van de behandeling bestond uit een 50-procent verbetering van de NIHSS waarden nadat u de vier-maanden Follow-Up Fase. Dit werd bereikt op 17 patiënten in de Ginkgo-groep. In de Placebo-groep, vijf patiënten. Zelfs na de aanpassing van de resultaten met de opname van andere factoren, zoals leeftijd of geslacht, in staat waren om de Iraanse onderzoekers aanzienlijke vooruitgang geboekt in het geval van een inname van Ginkgo biloba in vergelijking met de Placebo-procurement.

De wetenschappers ‘ conclusie was dus dat Ginkgo biloba een beschermend effect kan hebben in ischemische beroerte en de administratie wordt aanbevolen in de volgende gevallen.

(1) Zeng, X., et al., “Ginkgo biloba voor acute ischemische beroerte”, Cochrane Database Syst Rev 2005 Okt 19;(4):CD003691.

(2) Farhoudi, M., et al., “De doeltreffendheid van het Ginco biloba op ischemische beroerte uitkomst”, Irct registratie nummer : IRCT138804212150N1, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top