Snelevacature Amsterdam

Ginkgo vertraagt leeftijd-gerelateerde dementie, een lange-termijn studie van 3600 patiënten

Dementie en de ziekte van Alzheimer door het gebruik van Ginkgo biloba aanzienlijk vertragen. Dit is gebleken uit een grote franse lange-termijn studie. Een totaal van 20 jaar 3612 mensen zijn onderzocht.

De bezorgdheid van sommige professionals tegen Ginkgo biloba op oudere leeftijd duidelijk zijn en een bepaald soort recht: Er zijn altijd studies die de werking van Ginkgo, en het effect is relatief klein.

Echter, er is een gebrek aan Alternatieven, die ook wijst de Ginkgo critici. Op de Andere, het juiste gebruik van Ginkgo biloba-extract is niet geassocieerd met bijwerkingen, en beïnvloedt tot doses van 240 mg per dag niet het effect van co-toegediend Alternatieven. De inname van Ginkgo op oudere leeftijd kan beschadigen en tot dementie preventie alternatief.

Grote lange-termijn studie over 20 jaar

Ginkgo alter demenz vorbeugenHet Probleem bij veel studies over Ginkgo biloba en zijn effect op de voortgang van de ziekte van Alzheimer en dementie progressie: de ziekte ontwikkelt zich zeer langzaam en wordt gekwantificeerd in uw klachten. Daarom worden alleen zeer tijdrovend en duur zijn studies op een groot aantal oudere mensen over een zeer lange periode van tijd kan echt om betekenisvolle resultaten te komen.

Dit maakte de franse wetenschappers van de Universiteit van Bordeaux.1, van een Totaal van 3612 personen die de leeftijd van 65 jaar en ouder waren in drie groepen verdeeld: de ene kreeg een Placebo, een tweede ontvangen de drug Piracetam, en een derde kreeg een Ginkgo extract.

De groep van patiënten die had de Ginkgo voorbereiding, toonde een duidelijk vertraagde progressie van de dementie en de symptomen van de ziekte van Alzheimer. Zowel de taalvaardigheid als de bewaartermijn van de beelden was duidelijk beter. Verrassend, voor de groep die het medicijn Piracetam heeft een slechtere uitkomst dan de groep slechts een schijnvertoning medicijn (Placebo) nam.

Ginkgo wordt aanbevolen in aanvulling op B-vitaminen voor de ouderen, en blijft in de toepassing bij de ziekte van Alzheimer en dementie als de basis van de therapie is het enige alternatief.

Studie:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top