Snelevacature Amsterdam

Ginkgo voor dementie? 21 studies geëvalueerd

Ginkgo handelingen biloba bij de ziekte van Alzheimer? Een Meta-analyse bevestigde de positieve eigenschappen van Ginkgo voor Alzheimer patiënten. De verklaringen zijn van zeer hoge kwaliteit zijn, omdat de Meta-analyses vatten een groot aantal andere studies en dus is het bijzonder zinvolle resultaten kan leveren.

Een genezing van de ziekte van Alzheimer is niet mogelijk. Ook de vooruitzichten voor dat in de nabije toekomst het vinden van een middel ter bestrijding van de ziekte van Alzheimer, zijn laag. Echter, de ziekte van Alzheimer-de symptomen ten minste voor een bepaalde periode te behandelen en te verzachten. Daarnaast zijn er een aantal manieren om het risico van het ontwikkelen van de ziekte van Alzheimer, of het begin van de ziekte kan een aanzienlijke vertraging.

Natuurlijke stoffen tegen de ziekte van Alzheimer

Een Chinees Team van wetenschappers wilden weten welke van de alternatieve behandelingen met natuurlijke stoffen komen in kwestie, en met welke kans van slagen, je verbonden bent.

Om dit te doen, de wetenschappers namen het lichaam van relevante studies en geselecteerde gerandomiseerde gecontroleerde studies dat ten opzichte van het effect van natuurlijke stoffen met een Placebo of een klassieke medicamenteuze behandeling. Voor de Meta-analyse van 21 klinische studies bleef dat wordt voldaan aan de eisen van de Chinese onderzoekers.

Het effect van Ginkgo op het mentale en het dagelijks leven vaardigheden kunnen worden bevestigd in vergelijking met de Placebo-het nemen van

Het eerste gevolg is dat ze gevonden was dat, behalve voor Ginkgo biloba, geen andere natuurlijke stof toonde een effect in verband met de ziekte van Alzheimer. Van 20 van de 21 opgenomen Ginkgo studies, maar een verbetering van de intellectuele vaardigheden, d.w.z. deze die betrekking hebben op aandacht, geheugen, Leren, perceptie, en de like-door 62 procent ten opzichte van Placebo opdracht.

Met betrekking tot het behoud van vaardigheden in het dagelijks leven, de inname van Ginkgo gesneden wordt door een gemiddelde van 55 procent beter dan een placebo. Dit kwam naar voren in vier studies. Zelfs met betrekking tot de preventie van de ziekte van Alzheimer kunnen worden gedetecteerd met Ginkgo, een zes procent verbetering ten opzichte van een Placebo.

Ginkgo kan brengen verbeteringen, maar de ziekte vooruitgang is niet te stoppen

Als conclusie van de onderzoekers vinden dat Ginkgo is, in uw beeld van de situatie te helpen de ziekte van Alzheimer patiënten, mentale en onderhouden van dagelijkse vaardigheden. Uiteindelijk, Ginkgo kon niet stoppen met de neurodegeneratieve progressie van de ziekte.

Bron:

Mengmeng, Yang, et al., Een Systematische Review op Natuurlijke Geneesmiddelen voor de Preventie en Behandeling van de ziekte van Alzheimer”s Disease met Meta-Analyse van Interventie-Effect van Ginkgo, De American Journal of Chinese Medicijnen, augustus 2014, blz. 42 (3).

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top