Snelevacature Amsterdam

Gips kuren pinda-Allergie

erdnuss-allergie
Zelfs de kleinste hoeveelheden van pinda ‘ s kunnen worden. in ernstige allergische symptomen van een pinda-allergie is een van de meest ernstige voedselallergie en moet worden continu bewaakt, In ernstige gevallen, de sporen van het Allergeen kan genoeg zijn om een levensbedreigende oorzaak reacties van het immuunsysteem. Wetenschappers hebben nu een kleine pleister met de pinda ‘ s te Allergie behandeld worden.

Pinda-Allergie, is het niet gemakkelijk: In veel industriële productieprocessen in de voedingsindustrie, sporen van pinda ‘ s kan besmetten de producten. Zelfs de kleinste hoeveelheden van het Allergeen van de geur, voor het geval van ernstige pinda-Allergie veroorzaken, een potentieel dodelijke allergische shock. Dit is de reden waarom mensen moeten constant alert en zorgvuldig te controleren wat je eet. Een behandeling van een pinda-Allergie zo ver was nauwelijks mogelijk, en met veel risico ‘ s en een groot deel van de tijd en moeite. Dankzij een nieuwe, unieke behandeling, benadering zou nu anders worden.

Een band-steun als een sleutel

De sleutel tot dit is getest in een onopvallende, kleine patch, de wetenschappers van het amerikaanse Consortium van voedselallergie Onderzoek nu op een totaal van 74 pinda-Allergie in de leeftijd van 4 tot 25 jaar. Om te onderzoeken of een dagelijkse toepassing van een pinda-Allergeen-patch kan verminderen de gevoeligheid van het immuunsysteem van de proefpersonen voor pinda ‘ s. De zogenaamde Viaskin pinda patch behoort tot de klasse van de Epicutaneous immunotherapie, de allergenen, in dit geval eiwitten in pinda doordringen in de huid van een mens, dus weer een tolerantie van de cellen.

Het meest effectief bij kinderen

De proefpersonen kregen tijdens de behandeling, ofwel een hoge dosis patch met 250 microgram pinda-Eiwit, een lage dosis patch met 100 microgram van pinda-eiwit of een Placebo. Zo bleek uit het onderzoek, had een hogere dosis van een pinda-Eiwitten hebben ook een hogere tolerantie in de onderwerpen. De patch was het meest effectief bij kinderen tussen de 4 en 11 jaar, de oudere de proefpersonen werden, hoe lager de tolerantie te verhogen was. De onderzoekers concluderen dat deze Vorm van therapie is vooral belangrijk voor jonge pinda-Allergie in aanmerking.

Pinda patch wordt momenteel nog getest

Bovendien krijgen alle deelnemers van deze studie verdragen de therapie, zodat deze aanpak biedt voor een verdere verkenning. De pinda patch wordt momenteel getest in een Fase III studie en is op de rand van een eerste goedkeuring.

Geef een reactie

Scroll To Top