Snelevacature Amsterdam

Glucosamine, Chondroïtine en Omega-3 zijn de beste anti-inflammatoire middelen

Omega-3-vetzuren uit visolie, glucosamine en Chondroïtine effectief zijn als een team van drie tegen de ontsteking, die is bevestigd door een grote studie uit de Verenigde Staten.

Als een anti-inflammatoire werking van de spraak, het betekent anti-inflammatoire eigenschappen. De ontsteking niet alleen in het geval van een besmetting van externe blessures, reuma of infecties. Talrijke eiwitten hebben een ontstekingsremmende werking. Dit is handig voor het instellen van het immuunsysteem in de versnelling.

Echter, anti-inflammatoire eiwitten moet altijd zo dominant, dat de inflammatoire processen kan worden ingetrokken op elk moment. Inflammatoire invloeden komen namelijk uit de hand, dit kan leiden om vele ziekten, waarvan kanker en hart-en vaatziekten zijn slechts een paar.

Precies op dit punt, de wetenschappers van het Fred Hutchinson cancer research center in Seattle, USA, waren in staat om te bewijzen dat de regelmatige inname van voedingssupplementen met visolie, glucosamine of Chondroïtine, kan het verlagen van het aantal markers van Ontsteking, d.w.z. inflammatoire eiwitten, met 22 procent.

Met regelmatige inname, de vermindering van de inflammatoire markers

Dit is het resultaat van de gegevens van 9.947 een representatieve steekproef van volwassenen, verzameld tijdens een onderzoek in het kader van de AMERIKAANSE National health en een voedingssupplement studie. Als één van de belangrijkste markers van Ontsteking, C-reactief Proteïne (CRP).

Hier vonden de onderzoekers dat een nemen [unordered_list style=”pijl”]

  • van Omega-3-vetzuren uit visolie van de CRP aandeel van 16 procent was verminderd,
  • in het geval van glucosamine naar 17 procent, en
  • in het geval van Chondroïtine, er waren zelfs 22 procent.

[/unordered_list]

Het belang van het leren van de wetenschap, die erop wijst dat de voedingssupplementen werden regelmatig genomen. Ook het team van onderzoekers op gewezen dat een vergelijkbaar effect hebben op andere dan anti-inflammatoire van toepassing op voedingssupplementen werd waargenomen, echter, kan niet worden uitgesloten.

Dat methyl sulfonyl methaan (MSM), pine bark extract, knoflook, Ginkgo, of saw Palmetto preparaten geen vermindering in de CRP niveaus kunnen worden gedetecteerd, zich, volgens de wetenschappers, maar ook op de methode van onderzoek en het nemen van de minder vaak voorkomende voedingssupplement hebben geconcentreerd.

Pine bark extract in staat waren om aan te tonen in andere studies, zeer goede anti-inflammatoire effecten.

Follow-up studies aanbevolen

Als beveiligde, het Team van de cancer research center ziet het, echter, de lange-keten meervoudig onverzadigde Omega-3 vetzuren hebben anti-kan verminderen inflammatoire eigenschappen, hart -, kanker-en sterfterisico ‘ s. Het exacte mechanisme van actie moet worden in de follow-up studies is gebleken.

Hier is naast het effect van Omega-3 vetzuren zorgen over glucosamine en Chondroïtine, die beide worden nu al gebruikt voor enige tijd, bijvoorbeeld tegen artrose, moet worden gevonden.

Bron: Kantor, Elizabeth D., et al., “Verband tussen het gebruik van speciale voedingssupplementen en C-reactieve eiwit concentraties”, American Journal of Epidemiology 2012, Volume 176, Nummer 11, Pagina ‘ s 1002-13.

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top