Snelevacature Amsterdam

Glucosamine en Omega-3 vetzuren: Samen tegen artrose

Tegelijkertijd nemen van Omega-3 vetzuren en glucosamine kan worden bereikt met artrose positieve effecten. Een studie uit Duitsland bevestigd dat de gelijktijdige oprichting van beide elementen is veel effectiever dan het exclusieve gebruik van glucosamine.1 De studie is de eerste in zijn soort en werd gefinancierd door het BRITSE Orgaan van de Zeven Zeeën.

In het verenigd koninkrijk, meer dan zeven miljoen mensen last van aanhoudende gezondheidsproblemen, veroorzaakt door artrose. Daarom is de economie elk jaar een verlies van 26 miljard euro: Dit is te wijten aan het falen van meer dan 206 miljoen werkdagen.

De studie evalueerde de resultaten van de test van 177 patiënten met artrose van de knie (gonarthrosis). Het bleek dat een combinatie van Omega-3-vetzuren met Glucosamine is veel effectiever dan het exclusieve gebruik van glucosamine. Terwijl de ene groep kreeg alleen Glucosamine toegediend, werden toegediend aan de tweede test groep, daarnaast Onega-3-vetzuren. In de groep met de gecombineerde omzet van de knie pijn was verminderd met 27 procent meer dan in het geval van glucosamine. Dit verschil is statistisch zeer significant, is de aanbeveling voor gezonde gewrichten, kan dus alleen maar betekenen: “glucosamine, nemen op de beste, in het geval van artrose, samen met Omega-3.”

Over glucosamine voor gezamenlijke ongemak

glucosamin krebspanzerGlucosamine wordt gewonnen uit de schillen van de krabben, kreeften en garnalen. De werkzame stof glucosamine gedomineerd samen met Chondroïtine en de medische markt op het gebied van gezamenlijke ongemak. Op de markt, glucosamine wordt gedistribueerd, die niet is afgeleid van schelpdieren. De ingrediënten zijn deels in combinatie met chondroïtine-sulfaat van een dier kraakbeen weefsel.

Chondroïtine sulfaat, meestal uit de Trachea (luchtpijp) van boerderij dieren zoals runderen en varkens, won, komt met een aantal producten uit het kraakbeen van haaien. Dergelijke producten gemaakt van haaienkraakbeen mag niet worden blootgesteld om redenen van de bescherming van soorten, de gezondheid voordelen die ze bieden. De marktwaarde van de twee artrose agenten van glucosamine en Chondroïtine wordt in de Verenigde Staten over 563 miljoen euro.

Onderzoek bij 177 patiënten met knie-artrose

Arthrose und glucosamin und omega-3-fettsäuren

In de studie, 177 onderwerpen werden onderzocht met een matige of ernstige knie artritis. Tijdens een test groep kreeg een voedingssupplement in de Vorm van 1500 mg glucosamine per dag, toegediend aan de tweede test groep, daarnaast zijn Omega-3 vetzuren. De administratie werd uitgevoerd door 444 milligram visolie, dat is 200 milligram van de vetzuren die het bevat.

Sinds de patiënten al last van matige tot ernstige knie-artrose is niet vastgesteld een Placebo-groep vanuit een moreel oogpunt. Na 26 weken, de wetenschappers getest opnieuw de sensatie van de pijn van de onderwerpen. De beoordeling werd uitgevoerd door artrose Index McMaster universities (WOMAC).

Tijdens en minimale pijn intensiteit, lage pijn vermindering van 20% werd waargenomen in beide groepen, na alle, werden waargenomen in een hogere intensiteit van de pijn door tot 80 procent, verminderd pijn reacties.

In feite, de pijn waren in de groep die alleen glucosamine nam veel hoger. In de gebieden van ochtend stijfheid en pijn in de heupen en knieën, steeg naar de vermindering van 41.7 te 55.3 procent (In het geval van de andere groep, het percentage van de pijnloos patiënten gestegen van 48.5 te 55.6 procent).

Dit resultaat is waarschijnlijk bereikt omdat Omega remmen-3-vetzuren in de inflammatoire processen. Zij zijn de natuurlijke antagonist van de pro-inflammatoire arachidonzuur. Dezelfde tijd glucosamine ondersteunt het herstel van verloren kraakbeen stof. Daarom zijn de twee elementen bereikt op hetzelfde moment het nemen van een veel betere effectiviteit.

Product aanbeveling: Twee bekende producten tegen artrose, die in aanvulling op glucosamine en Omega-3 vetzuren, zijn amitamin arthro360 en Orthomol arthro plus.

Studie:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top