Snelevacature Amsterdam

Goji bessen zijn goed voor het immuunsysteem

De gemeenschappelijke buck thorn (Chinese) wolf berry of analoog aan de engelse term bekend als de Goji bes is al de woede. U zal worden aangeprezen voor het verliezen van gewicht, maar het effect is niet bezet. Gezond de wolf berry, maar van alle: Volgens een recente studie, de Goji bes versterkt de bescherming tegen de griep.

Gevangen In een jaar, de tijd wanneer de dagen bewolkt en de nachten langer, miljoenen Federale Burger: een loopneus, hoesten, ledematen pijn, de lichaamstemperatuur stijgt limiet op de Koorts en voelt u zich ongemakkelijk. Precies op dit Moment, het is duidelijk dat een nieuwe Griep-epidemie heeft bereikt van het land.

Maar dat is niet alles. De echte griep kan een levensbedreigende cursus. Sinds de oprichting in 1918 van het Influenza A-Virus H1N1, bekend door de spaanse griep en de “mexicaanse”griep, enkele tientallen miljoenen doden.

Een preventieve vaccinatie kan meer dan handig om jezelf te beschermen tegen de gevaarlijke virale ziekte. Alleen, helaas, niet bijzonder effectief. Studies tonen bijvoorbeeld aan al de inname van Vitamine D is acht keer zo effectief als een griep-vaccinatie.

Wetenschappers van de AMERIKAANSE Tufts University in Medford, en Summerville in Boston hebben nu ontdekt dat in China, traditioneel, in de geneeskunde gebruikt, maar ook in Duitsland, inheemse bessen versterken het beschermende effect van de griep vaccinatie.1

Influenza-vaccinatie bij Ouderen is vaak minder effectief

Immunsystem GrippeimpfungDe spraak is van de Goji bes, de Wolfberry gedijt ook goed in het bijzonder in Oost-Duitsland. Hier, de wetenschappers waren in staat om te bewijzen dat de bessen lijken op de verbetering van het immuunsysteem. Vooral in het geval van oudere mensen is dit erg belangrijk, omdat in deze groep van mensen de vaccinatie bescherming toont vaak een aanzienlijk lagere werking dan in het geval van de leden van de jongere generaties. In hun studie, oudere muizen meer dan vier weken, gevoed met Goji bes-rijk dieet, en vervolgens met de Influenza A/Puerto Rico/8/34 Virus besmet. De prijs van Goji bessen bewaard is gebleven.

De onderzoekers waren in staat om te bepalen van een toename in de activiteit van dendritische cellen. Deze immuun-cellen spelen een belangrijke rol te spelen in de verdediging van het organisme tegen virale infecties. Wat was voorheen niet bekend waren, is de vraag of dit een versterking van het immuunsysteem activiteit ondersteunt ook het effect van vaccinaties.

Verlies van het gewicht verminderd, verbeterde de longfunctie, maar werkingsmechanisme onbekend

Onder de geïnfecteerde muizen, de wetenschappers waren in staat om te bepalen dat het voeren van hen met Goji bessen tot minder infectie geïnduceerde gewichtsverlies en een verminderde longfunctie. Beide factoren, van die oudere mensen worden steeds meer beïnvloed.

Samen met de toename van het antilichaam respons, de bessen, die een verlaging van de leeftijd-gerelateerde risico ‘ s, die worden geassocieerd met een infectie met het influenza Virus, alsmede een vermindering van de agressiviteit van de ziekteverwekker. In de aanwezigheid van het vaccin kan worden genomen, samen met de Goji bessen.

Echter, de Amerikaanse onderzoekers is het niet duidelijk wat zijn de ingrediënten in de bessen zijn verantwoordelijk voor dit effect. Misschien is het de combinatie van complexe koolhydraten, zoals polysacchariden, vitaminen, carotenoïden en flavonoïden, die rijden dendritische cellen aan tot verhoogde activiteit. Toekomstige studies moeten verduidelijken welke onderdelen te stimuleren in het Individu, de manier waarop het immuunsysteem.

Bron:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top