Snelevacature Amsterdam

Grape seed extract in Diabetes: verbeterde insuline resistentie

Grape seed extract stoffen het effect van drugs in type 2 Diabetes te ondersteunen en te verbeteren. Als het resultaat van een studie van Japanse wetenschappers.

In het kader van een beschrijving van het product, waarbij verwezen kan worden in het geval van een voedingssupplement met geen medicinale werking of andere mogelijke medische toepassingen. De enige health claims die kunnen worden gemaakt zijn, worden beheerst door verordening (EG) 1924/2006 en in verordening (EU) nr 432/2012 van de Commissie als zogenaamde gezondheidsclaims vermeld. De meeste van deze formuleringen volg de regeling: “(stof X) draagt bij tot de normale functie van het lichaam (functie van Y)”. Ook als u andere gezondheidsbevorderende eigenschappen van een voedingssupplement, zijn bekend en onbetwist, ze mogen niet gebruikt worden voor de product beschrijving. Anders zou er een goedkeuring van de geneeskunde dat kan alleen maar een zeer ingewikkelde, tijdrovende en dure procedures op de markt. Of heel simpel geformuleerd: bijvoorbeeld, in het geval van verschillende secundaire plantaardige drug stoffen bevestigd effectief kon worden fruit en groenten, apotheek zijn onderworpen. Natuurlijk, dat zou absurd zijn. Wetenschappers, echter, het is de vrijheid om te gaan met medische vragen over specifieke natuurlijke stoffen.

Vergelijkende studie van druivenpitten-extract en de antidiabetica medicatie Metformin

Zo hebben Indiase wetenschappers te vergelijken met de erkende geneesmiddel Metformine met grape seed extract. Metformin is een van de meest gebruikte antidiabetica. In het geval van type 2 diabetes patiënten vermindert, als het niet is te spreken tegen display, echter, het risico op bepaalde hart-en vaatziekten. Het is ook gebruikt in de behandeling tegen Overgewicht en obesitas. De grape seed extract is in het bijzonder interessant is dat hier een bijzonder hoge concentratie van oligomere Proanthocyanidinen (OPC). In vele honderden studies hebben aangetoond dat de fytochemische OPC anti-oxidant en anti-inflammatoire, met alle bijbehorende voordelen voor de gezondheid. Dit geldt met name voor de vaatverwijdende en bloeddrukverlagende effecten, de preventie, op zijn beurt, hart-en vaatziekten. Daarnaast onderzoeken gepubliceerd die de remming van de groei van kankercellen door het OPC verdachte (anti-carcinogene eigenschappen).

Grape seed extract en Metformine verminderen Bultzucker en bloed insuline waarden

Voor de huidige studie, die werd uitgevoerd in de Indische Annamalai Universiteit, kreeg de zogenaamde Albino-Wistar ratten van een voedsel dat een hoog percentage van vet en Fructose of fruit suiker. Dit leidde tot een weerstand tegen insuline. In deze diagnose, de ratten kregen ofwel een dagelijkse dosis van 50 mg Metformine, of 100 mg grape seed extract per kilogram lichaamsgewicht. In het resultaat, de wetenschappers ontdekten dat beide materialen zijn geschikt, verhoogde bloedsuikerspiegel en het verminderen van bloed insuline niveaus. Daarnaast is de Glycolyse, dus de verwijdering van druivensuiker of Glucose, alsmede de tyrosine fosforylering van diverse Insuline–receptoren zijn gedeeltelijk gesponsord in samenwerking met enzymen. Met dit Laatste wordt bedoeld dat een fosfaat groep combineert met een Eiwit. Hier is vervat in een Eiwit met het aminozuur tyrosine. Biologisch van belang zijn voor de fosforylering van de regelgeving is vooral effect in de cellen.

Sommige van de effecten van druivenpitten was extract de voorkant

Na de onderzoekers op dit punt een Effect zou kunnen vinden tussen de grape seed extract en Metformine, was u op de activering van het Immuunsysteem-signaal stof is tumor necrose factor van de inflammatoire regulator Interleukine-6 en de Proteohormons Leptin. Hier, grape seed extract toonde een beter effect dan de drug. Dit was ook het geval voor de vermindering van de peptide hormoon Adiponectin, die typisch is voor een vet – en suikerrijke voeding. De positieve effecten van de grape seed extract werden verhoogd als het is toegewezen in combinatie met Metformine. Daarom is de Indiase wetenschappers stellen in het geval van overeenkomstige ziekte beelden, een gecombineerde therapie met de twee stoffen.

Yoga-Lakshmi, B., et al., “Grape seed proanthocyanidinen en metformine handelen door verschillende mechanismen ter bevordering van insuline signalering in ratten die gevoed werden met hoge calorie dieet”, J Cel Commun Signaal. 2014 Mar;8(1), Pp. 13 – 22

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top